Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Makaron Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dziesiec lat temu warzylem moje pierwsze piwo. Bylo srednio paskudnym lagerem coopersa, ale smakowalo. Nie bylo specjalnie wyboru Pozniej juz polecialo z gorki. Pieron, zgoda, josefik i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gratki!!! :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikov Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek103 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Arku, gratuluję następnych "dziesiątek" życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Fajnie tak powspominać stare czasy. Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gdzie kupiłeś puszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Aż ciśnie się na usta "STO LAT STO LAT NIECH WARZY NAM!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 gratulacje! życzę zdrówka do warzenia i picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nigdy za bardzo się nad tym nie zastanawiałem, ale pierwszy post skłonił mnie do sprawdzenia, kiedy otwarto centrum handlowe. Wychodzi na to, że może nie warzyłem, ale pierwszą puszkę też podgrzałem z dzisięć lat temu. Kupiona w leroyu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gdzie kupiłeś puszkę? Nie pamiętam dokładnie. Ale chyba w OBI? Surowce na zazcieraną warkę kupiłem w Baltic Malt. Drożdże i chmiele w browamatorze. Wtedy chyba innego sklepu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gratuluję i życzę kolejnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Szacun, uznania i sponiewierania (na obchodach cynowych/aluminiowych godów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gratulacje także ode mnie, życzę jeszcze wieluuuu lat udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Okrągła rocznica, gratulacje. Sam dokładnie za rok myślę taką obchodzić i już postanowiłem, że będzie to piwo z puchy, nigdy takiej nie popełniłem. Piłem różne piwa z puchy od bardzo dobrych do paskudnych, nam rok na wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 GRATULACJE!!!!! :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Super sprawa, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Makaron, kiedy będziesz w okolicy Kielc? Zapraszam. Ja moją puszkę też kupiłem ok 10lat temu, na Targach Poznańskich, gdyby nie młotkowa kapslownica... domyślasz się. Pozdrawiam. Ps dodam,że puszkę i młotek zostawiłem na pamiątkę. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nic tylko pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Również gratuluję Kawał czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No właśnie zauważyłem że wszystkie osoby, które się wkręciły w temat i utrzymały zainteresowanie do dzisiaj, to albo mocno się angażują, albo budują własne browary rzemieślnicze. Quentin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gratulacje Makaron ! To kiedy Ty zakładasz Browar rzemieślniczy/komercyjny/jakakolwiek inna nazwa browaru, z którego czerpie się już nie tylko przyjemność ale i pieniądze ... ? W ogóle masz coś takiego w planach czy nie ciągnie Cie to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Piękny wiek Twojego Browaru . Gratulacje za wytrwałość , szacunek za doświadczenie którego dajesz tu nam czasem liznąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Gratulacje Makaron ! To kiedy Ty zakładasz Browar rzemieślniczy/komercyjny/jakakolwiek inna nazwa browaru, z którego czerpie się już nie tylko przyjemność ale i pieniądze ... ? W ogóle masz coś takiego w planach czy nie ciągnie Cie to ? Chce czerpac przyjemnosc z warzenia. Wejscie w 100% w biznes by wiekszosc tej przyjemnosci zniszczyl. Pozatym ja nie mam zdolnosci marketingowych. Nie umialbym sprzedac wody na pustyni... bo bym ja rozdal za darmo . A tak naprawde... nie stac mnie na sprzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Mało kogo stać na sprzęt . Wszyscy kombinują kredyty + oszczędności życia swoje . A pewnie kokosów nie ma , urzędasy kłody pod nogi rzucają i zaczyna się walka o każdy grosz co pewnie niszczy frajdę jak pisałeś . Jak będziesz kiedyś rozdawał swoje twory za darmo , weź mnie pod uwagę . Uszanuję ten gest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi