Juniorek Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 W niedziele już tyle kosztowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 W dniu 29.02.2020 o 13:33, Kaniutek napisał: Na chemii w podstawówce uczono, że alkohole pierwszorzędowe są tym mniej toksyczne, im wiecej mają w czasteczce atomów węgla. W myśl tej zasady izopropanol powinien być mniej toksyczny od etanolu. Chociaż w smaku jest dużo podlejszy. jakby izopropanol był alkoholem pierwszorzędowym to bym się zgodził ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Łups A to wtopa sie omyliłem. Nie mniej jakis znaczaco bardziej toksyczny od etanolu nie jest. "Zmiany w wątrobie odwracalne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 22 godziny temu, darekvideo napisał: Dziś ta sama oferta już dwie stówy więcej https://allegro.pl/oferta/desprej-dezynfekcja-powierzchni-5l-koronawirus-9004250636 Ja jestem tylko ciekawy czy ktoś kupuje w takiej cenie? I czy używa czy trzyma na wypadek wybuchu epidemii? Ciekawe kiedy ceny spadną i czy do poziomu z przed tego szaleństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangomagic Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 3 godziny temu, cen16 napisał: Ja jestem tylko ciekawy czy ktoś kupuje w takiej cenie? I czy używa czy trzyma na wypadek wybuchu epidemii? Ciekawe kiedy ceny spadną i czy do poziomu z przed tego szaleństwa. Raczej nie bo obok stoi za 199plnhttps://allegro.pl/oferta/desprej-5l-dezynfekcja-powierzchni-9017770223 Zresztą jak zobaczysz przedmioty sprzedającego to zobaczysz, że to typowy spekulant, tanio kupić drogo sprzedać. Może on czy ona to sprzeda ale na takim biznesie milionów nie dorobi się a społeczeństwo już chyba potrafi kupować w internecie, a może jeszcze nie? Robert87 i cen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No i za 199 się chyba sprzedał, bo już go niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Podobno urząd obrony konsumentów już się wziął za sprzedawców którzy próbują się dorobić na ludzkim strachu. Tylko najpierw trzeba uwierzyć, że taki urząd naprawdę nas próbuje chronić a nie jeszcze sam się wzbogacić Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekvideo Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 https://allegro.pl/oferta/ipa-czysty-alkohol-izopropylowy-izopropanol-99-5l-9042963826?reco_id=ecff6874-6528-11ea-b74e-246e9680b528&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020 A niedawno był po trzy dychy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JsKefir Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Etylowy w pon zamawialem za 65zł dla rodziny, dzisiaj jest po 150... zwróć uwagę na spirytus raktyfikowany - na etykiecie skarzony - za 999zł Destylatory zwróca sie po miesiacu walki z wirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekvideo Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Też kupiłem za 69 zeta. No cóż, trza zrobić nastaw i zużyć drożdże Turbo, które zalegają mi w szafie? Za tydzień produkujemy środek do dezynfekcji Swoją drogą, to w obecnej sytuacji produkcja środków do dezynfekcji przez destylację chyba nie jest zabroniona? anatom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 https://www.olx.pl/oferta/keg-15l-destylator-beczka-po-piwie-15-litrow-CID628-IDEoADC.html#5e599bccee - mały keg - cena konkurencyjna w stosunku do pepsi - może ktoś ma blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JsKefir Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Moim zdaniem Corneliusy to o wiele lepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1g Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jeśli ktoś potrzebuje łyżki piwowarskiej, to się dobrze sprawdza: https://pgmilitaria.pl/wyposazenie-ogolnowojskowe/203-mieszadlo-drewniane-do-kuchni-polowej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Nie allegro ale wygląda ciekawie - spory kocioł z płaszczem? i mieszadłem. Nie mój rozmiar, może warto się zainteresować:https://www.olx.pl/oferta/kociol-warzelny-z-mieszadlem-CID619-IDEg2ai.html#e654f803f3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Szukam małych fermentorów 6-7litrów do podziału warki na cichą. Ktoś z was ma sprawdzone z aukcji allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 2 godziny temu, zegancio napisał: Szukam małych fermentorów 6-7litrów do podziału warki na cichą. Ktoś z was ma sprawdzone z aukcji allegro? Castorama albo balony 10l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmrooz Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 3 godziny temu, zegancio napisał: Szukam małych fermentorów 6-7litrów do podziału warki na cichą. Ktoś z was ma sprawdzone z aukcji allegro? Kupiłem kiedyś 3, 5 i 8L słoje plastikowe, ale głównie do przechowywania. Zerknij czy przypasują na fermentację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 8 godzin temu, zegancio napisał: Szukam małych fermentorów 6-7litrów do podziału warki na cichą. Ktoś z was ma sprawdzone z aukcji allegro? Nic prostszego niż wiaderko z Castoramy czy innego Leruja nie znajdziesz. I tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Panowie do lodówki mieści się fermentor 33l więc muszą być do wiaderka max 10l o standardowej szerokości tak żeby postawić jedno na drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelW Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 17 godzin temu, zegancio napisał: Panowie do lodówki mieści się fermentor 33l więc muszą być do wiaderka max 10l o standardowej szerokości tak żeby postawić jedno na drugim. Sprawdź tutaj: http://sklep.pphumim.pl/akcesoria-do-laminowania/wiadra Masz różne rozmiary. Ja używam i jestem zadowolony. Mibor i Robert87 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 No proszę jakie ładne ceny - dzięki za link Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Czy te kegi na allegro to sprawdzone są? https://allegro.pl/oferta/keg-pepsi-zbiornik-do-piwa-cornelius-banka-1-klasa-8249158965 śmiało kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Ja kupiłem jedna sztukę z klasy pierwszej i wszystko spoko. W środku bez żadnych zarysowań itd. Części zamienne nowe. Nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 16 godzin temu, Gwynbleidd napisał: Czy te kegi na allegro to sprawdzone są? https://allegro.pl/oferta/keg-pepsi-zbiornik-do-piwa-cornelius-banka-1-klasa-8249158965 śmiało kupować? Kupowałem 2 ale tej gorszej klasy po 200zl i było okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JsKefir Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Im tańszy tym lepszy.... nawet wgiecia małe na bokakach nie maja znaczenia uszczelki i tak z czasem trzeba zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi