mimazy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1429704791 Jeśli chodzi o ofertę szyszki, to posiadamy Perle, Magnum i Marynkę ze zbiorów 2010. Natomiast granulat odmian Marynka, Lomik i Magnum ze zbiorów 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Polecamy chmiele od tego dostawcy. Kupujemy od dwóch sezonów, jesteśmy zadowoleni. http://allegro.pl/lubelski-chmiel-szyszka-50g-promocja-i1421086002.html Teraz już działa. Zjadłem l w html. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez anmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Błąd 404: Strona nie została znalezionaPrzejdź do strony głównej lub spróbuj poniższych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Cześć. dodaj "l" na końcu linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) http://allegro.pl/lubelski-chmiel-szyszka-50g-promocja-i1421086002.html cud- działa a czy można z nimi się dogadać by zamawiać ilości rzędu 1kg i w jakiej cenie?? bo 25 za kg szyszki brzmi nęcąco. PS poprawiłem składnię zdanie;) Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Polecamy chmiele od tego dostawcy. Kupujemy od dwóch sezonów, jesteśmy zadowoleni. http://allegro.pl/lubelski-chmiel-szyszka-50g-promocja-i1421086002.htm Też kupowałem u sprzedawcy ogrodnik320. Odbierałem osobiście w Lublinie Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) No właśnie ile trzeba liczyć za taki sprzęt na tej aukcji http://allegro.pl/keg-do-pepsi-szybkozlaczki-kran-reduktor-i1423527650.html jest komplet za 240PEPSI + szybkozłączki = 120zł PEPSI + szybkozłączki + kran = 160zł PEPSI + szybkozłączki + kran + reduktor = 240zł Czy ktoś z forumowiczów kupował na tej aukcji? Dokładnie chodzi mi o to czy sprzedawca jest godny zaufania. Jak się dowiedziałem przez telefon koleś do opcji za 240zł. dołącza zaprasowane węże. Pozostaje dokupić butlę i wszystko jest. Kupować w tej cenie? Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja kupiłem cały komplet za 240 i tak jak mówił jedynie potrzebna butla i wszystko ładnie działa. Jedyne do czego mógł bym się przyczepić że kran piwny jest jedynie w dobrym stanie a nie idealnym. A i przesyłka była naprawdę expresowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jejski on jest bardzo godny zaufania, wysyła towar bez przelewu Ja zamawiałem u niego już 2 razy + szybkozłączki w paczce dla Zgody z które zapłaciłem jak miałem je w ręku. Też miałem obawy za pierwszym razem, ale facetowi można zaufać. Możesz sobie zamówić u niego co tylko chcesz, w standardzie daje węże 1,5 metra, ale możesz sobie dokupić. Ogółem u niego jest prawie jak w Erze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No właśnie ile trzeba liczyć za taki sprzęt na tej aukcji http://allegro.pl/keg-do-pepsi-szybkozlaczki-kran-reduktor-i1423527650.html jest komplet za 240PEPSI + szybkozłączki = 120zł PEPSI + szybkozłączki + kran = 160zł PEPSI + szybkozłączki + kran + reduktor = 240zł Czy ktoś z forumowiczów kupował na tej aukcji? Dokładnie chodzi mi o to czy sprzedawca jest godny zaufania. Jak się dowiedziałem przez telefon koleś do opcji za 240zł. dołącza zaprasowane węże. Pozostaje dokupić butlę i wszystko jest. Kupować w tej cenie? Kupowałem u niego dwukrotnie przez telefon za pobraniem. Bardzo solidny gość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ignac99 tez u niego kupował i jest zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Na telefon wszystko z nim idzie załatwić. Nie jest najtaniej na allegro, ale sprzęt przychodzi tak, że właściwie od razu można podłączyć i lać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuso Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 PEPSI + szybkozłączki + kran = 160zł Czy ktoś z forumowiczów kupował na tej aukcji? Ja zamawiałem powyższą opcję na początku mojego piwowarstwa i wszystko odbyło się sprawnie. Zaciśnięte końcówki - spustowa i do gazu. Na szczęście sprzedawca dopytał mnie do czego ma być kran i przysłał mi ze "spieniaczem" Widać więc, że zależy mu na tym, aby klient był zadowolony! Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Duże białe wiadra http://allegro.pl/okazja-duze-biale-wiadra-ok-32l-polecam-i1430882323.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chełek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Właśnie szukałem taniego fermentora. Super, dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 I z czystym sumieniem mogę je polecić. Pomimo, że używane to nie widać tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Duże białe wiadra http://allegro.pl/okazja-duze-biale-wiadra-ok-32l-polecam-i1430882323.html Ja też polecam. Moje wiadra pachniały rybami, ale udało się pozbyć zapachu i już nie jedno piwo w tych wiadrach przefermentowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Też polecam. Ja kupowałem od gościa jeszcze po 10 zł. Wiadra po śledziach, Potwierdzam zapachu idzie się pozbyć. Identyczne jak z BA tylko inne nalepki. i bez skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Też polecam. Ja kupowałem od gościa jeszcze po 10 zł.Wiadra po śledziach, Potwierdzam zapachu idzie się pozbyć. Identyczne jak z BA tylko inne nalepki. i bez skali. Jak pozbywałeś się zapachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Się gość bardzo zdziwił chyba, bo mu wszystkie poszły w 2h a aukcje wystawiał już 3 razy zanim ją wyczaiłem Czy nie zamawiał ktoś z okolic Poznania lub po prostu woj wielkopolskiego bliskiego mojej miejscowiści? Można by za jedną przesyłką jakbym miał blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jeśli ktoś nie zdążył - kolejna aukcja http://allegro.pl/okazja-duze-biale-wiadra-ok-32l-polecam-i1433530048.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chełek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Klisz, ja zamówiłem trzy. Jak się z gościem dogadasz i dopłacisz różnicę w przesyłce to niech dorzuci te które zamówisz, byłyby wtedy do odbioru na Piątkowie. Ja już mu zapłaciłem. Mój nick na allegro to chelek. Jak się zdecydujesz to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Jeśli któryś z forumowiczów z okolic Bielska, Skoczowa, Cieszyna zakupił wiaderka, proszę o kontakt edit: ew. Katowic lub Krakowa.. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cześć. Pablo ja kupowałem 2 lata temu od tego samego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cześć. Pablo ja kupowałem 2 lata temu od tego samego gościa. yhyyy Pytałem bardziej w kontekście wspólnej przesyłki obecnych zamówień. Chyba, że jeszcze nie zapłaciłeś i zamierzasz teraz sfinalizować transakcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi