carrion Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Moje pierwsze zamówienie w BA zostało zrealizowane w 5 dni roboczych. Było dość spore i już po jego złożeniu korygowałem kilka pozycji, więc to też mogło wpłynąć na czas realizacji. Ale parcia wielkiego nie miałem. Ogólnie jestem zadowolony. Edit: Chciałem zrobić próbny pomiar BLG wody i niestety okazało się, że areometr wyjąłem z etui w trzech kawałkach... Nie ma opcji, by uległ uszkodzeniu podczas transportu, więc napisałem maila do BA z prośbą o ustosunkowanie się do mojej propozycji dosłania mi drugiego areometru nieodpłatnie. Póki co swojej pozytywnej opinii o tym sklepie nie zmieniam i czekam na odpowiedź od BA... Edytowane 27 Stycznia 2017 przez carrion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrion Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Przepraszam za zdublowany wcześniejszy post. Sprawa areometru wyjaśniona. Duża część winy leżała po mojej stronie, bo nie sprawdziłem zawartości przesyłki w obecności kuriera. Mimo to Browamator wysłał do mnie kolejny areometr, nie żądając za niego zapłaty. Jestem więc w pełni zadowolony z realizacji zamówienia i świetnego podejścia do sprawy uszkodzonego sprzętu. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Wysłali uszkodzony lub źle spakowany towar i twierdzą, że Twoja wina Edytowane 1 Lutego 2017 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Radko Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Już widzę, jak kurier siedzi z tobą i czeka aż obejrzysz "dość spore" zamówienie... Niestety wiele sklepów w ten sposób próbuje się wywinąć, dobrze ze BA wyszedł z tego z twarzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozzek Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Również uważam, że Browamator to porażka. Długie terminy realizacji, wysokie ceny, fatalna obsługa. Ja korzystam z homebrewing i twojbrowar, czasem z piwniczka.org i sobie chwalę. Wysłano przekazem myśli z urządzenia mobilnego. Edytowane 10 Lutego 2017 przez Jozzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Przepraszam za zdublowany wcześniejszy post. Sprawa areometru wyjaśniona. Duża część winy leżała po mojej stronie, bo nie sprawdziłem zawartości przesyłki w obecności kuriera. Mimo to Browamator wysłał do mnie kolejny areometr, nie żądając za niego zapłaty. Jestem więc w pełni zadowolony z realizacji zamówienia i świetnego podejścia do sprawy uszkodzonego sprzętu. Brawo! Gdzies obilo mi sie o uszy ze protokol szkody mozna wypelnic do 5 dni od otrzymania towaru ? Prawda to ? Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fost Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W GLS na pewno tak robiłem. I to chyba pózniej niż po 5 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski_68 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 U mnie DHL zrobił protokół po 14-tu dniach (nieuszkodzone opakowanie, prezent na gwiazdkę), ale sklep (nie jest to sklep piwowarski) nie uznaje protokołu szkody spisanego powyżej trzech dni od dostawy- podobno tak mówi ustawa. Najlepsze jest to, że brak kawałka odłamanego plastiku co wskazuje na uszkodzenie przed wysyłką, czego w ogóle nie dają sobie wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 U mnie DHL zrobił protokół po 14-tu dniach (nieuszkodzone opakowanie, prezent na gwiazdkę), ale sklep (nie jest to sklep piwowarski) nie uznaje protokołu szkody spisanego powyżej trzech dni od dostawy- podobno tak mówi ustawa. Najlepsze jest to, że brak kawałka odłamanego plastiku co wskazuje na uszkodzenie przed wysyłką, czego w ogóle nie dają sobie wytłumaczyć Mimo wszystko powinni uszanować klienta i uznać, moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mina obelżywa Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Przepraszam za zdublowany wcześniejszy post. Sprawa areometru wyjaśniona. Duża część winy leżała po mojej stronie, bo nie sprawdziłem zawartości przesyłki w obecności kuriera. Mimo to Browamator wysłał do mnie kolejny areometr, nie żądając za niego zapłaty. Jestem więc w pełni zadowolony z realizacji zamówienia i świetnego podejścia do sprawy uszkodzonego sprzętu. Brawo! miałem bardzo podobną sytuację z fermentorem. Po otworzeniu okazało się że jest w kawałkach. Bez problemów na swój koszt przysłali drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Browamator wyslał paczke w 2 dniach ale GLS to porażka. Paczka od tygodnia krąży po Polsce . Była już w Łodzi, Białymstoku znowu w Łodzi, może w przyszłym tygodniu dotrze do Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Coś się poprawiło ze śrutowaniem czy dalej wysyłają prawie że całe ziarna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Coś się poprawiło ze śrutowaniem czy dalej wysyłają prawie że całe ziarna?Tydzień temu przyszły. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wymieszali Ci pół na pół śrutowany i nieśrutowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wymieszali Ci pół na pół śrutowany i nieśrutowany? Najlepiej ześrutowany słód,jaki do tej pory miałem był z alepiwo.Ten z browamatora,dupy nie urywa Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dosyć dramatycznie o wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dosyć dramatycznie o wygląda.Zwiększę zasyp o 50% i będzie dobrzenie jest źle,pszeniczny rzeczywiście słabo ześrutowali. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 to śrutowany czy nie śrutowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 to śrutowany czy nie śrutowany?Śrutowany Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 to śrutowany czy nie śrutowany?Śrutowany Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Powiem że "grubo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeburaszka710 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Powiem że "grubo";) Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) anteks, dnia 08 sierpień 2017 - 21:56, napisał: Powiem że "grubo";) Dobre pewnie dlatego żeby klienty nie marudziły, że mąka filtratory przytyka Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez �Dr2 marek- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czyli cały czas to samo. Wydajność na tym jest fatalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeburaszka710 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeżeli to jest faktyczny stan rzeczy to .... w głowie to się nie mieści , absurd . Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez czeburaszka710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 To pod reklamacje podpada, dopłaciłeś za usługę śrutowania i coś... nie wiem, brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi