WiHuRa Opublikowano 24 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 100% Peated - 10 lat stuknęło! Czas szybko leci, "ledwie" 10 lat temu rozpocząłem ten wątek W swoim browarze zrobiłem dokładnie 10 takich warek, różne drożdże, różne słody ale zawsze 100% torf! W zasadzie całość zebranych doświadczeń zawiera pierwszy post gdyż na bieżąco go aktualizuję. Polecam przeczytać jeśli ktoś chce spróbować uwarzyć takiego potworka U mnie, z racji mocnych trendów bezalkoholowych, powstanie pierwsza warka 100% Peated w wersji bez procentów. O samym procesie produkcji piwa bezalkoholowego w domu możecie przeczytać w obszernym artykule który napisałem. zasada, korzen16 i punix 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ligeiro Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Dla zainteresowanych, wrzucam ciekawostkę, ja skorzystałem w zeszłym roku, w tym roku słód jeszcze lepszy, jako że jestem fanem torfu, korzystałem z komercyjnych słodów, ten to kawał sk.. nka, w linku szczegóły Link Torf bałtycki Edytowane 13 godzin temu przez ligeiro WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 godziny temu, ligeiro napisał(a): skorzystałem w zeszłym roku To bardziej do surowców taka informacja. Opisz efekty tego cuda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się