elroy Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A w czym problem? Dostawca czy projekt? Fajny projekt. Co wymyślę, to mi się nie podoba a ludzie nie w temacie nie czują blues... ps: wynika to też z faktu, że moje myśli zajęte są pewnym dość innowacyjnym na rynku polskim projekcie dla naszego serwisu. Będę informował na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 A co byś powiedzial o najprostszej formie z możliwych. Według możliwości technicznych. Albo same logo na plecach i z przodu mini logo. Albo logo i nick. Pierwsza seria przecież nie musi być idealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ELROY jesteś przemęczony, nie możesz się wyrobić daj szansę innym. MAKARON ma rację do ideału możemy dążyć, ale czy to musi być dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) Dwa projekty koszulek będące zbiorem powyższych pomysłów. Utworzone na szybko. Niech będą podstawą do dalszej dyskusji. Edytowane 6 Listopada 2009 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 W tym momencie ja biorę wzór pierwszy, w obowiązkowym kolorze Forda oraz wzór drugi, ale tylko z apteką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A może zapytam inaczej - czy na forum jest ktoś, to posługuje się biegle Corelem (ew innym softem do grafiki wektorowej) i jest w stanie z papieru przenieść na wersję cyfrową projekt ? To nie jest tak, że próżnowałem. Pomysł jest i to uważam fajny, ale bez sensownego, czującego klimat grafika nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Inkscape nie jest mi obcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 powiedzmy, że mój młodszy brat mógłby nam to zrobić szybko i dokładnie - swojego czasu (jak już pisałem) zajmował się projektowaniem koszulek potwierdzę dzisiaj czy będzie miał czas i dam znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 pierwszy wzór super , drugi troche się rozmazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Coś cicho w temacie. Jak idzie przygotowanie do produkcji? Od kiedy można składać zamówienia? Chyba, że przespałem ten moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Na razie nie zajmuję się tym i w tym roku kalendarzowym do sprzedaży ich nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 A może zapytam inaczej - czy na forum jest ktoś, to posługuje się biegle Corelem (ew innym softem do grafiki wektorowej) i jest w stanie z papieru przenieść na wersję cyfrową projekt ?To nie jest tak, że próżnowałem. Pomysł jest i to uważam fajny, ale bez sensownego, czującego klimat grafika nie wypali. może ja mogłabym pomóc? co nieco w corelu robię ;-). pozdrawiam - janczowa połowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Może tak odświeżymy temat koszulek? Wraz z rodzicami zajmuję się sprzedażą koszulek i innych gadżetów z haftem Mogę zaproponować wykonanie koszulek forumowych właśnie z haftem. Orientacyjne średnie ceny koszulek dla innych for. -t-shirt - 28zł -polo - 40zł Do tego trzeba oczywiście doliczyć jeszcze koszt wysyłki. Kolorów jest dostępnych kilkanaście - wersja damska i męska. Odzież jest marki STEDMAN. Cena zależy oczywiście od rozmiaru haftu i ilości zamówionych sztuk. Jeśli admin zdecydowałby się na zamówienie jakiejś części na górkę i sprzedaż przez sklep, cena na pewno będzie niższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na razie nie zajmuję się tym i w tym roku kalendarzowym do sprzedaży ich nie będzie. Roczek jakoś minął i może byśmy coś ruszyli w temacie koszulek bo lato się zbliża i można klatę wypiąć z napisem www.piwo.org a na plecach nazwa browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na razie nie zajmuję się tym i w tym roku kalendarzowym do sprzedaży ich nie będzie. Roczek jakoś minął i może byśmy coś ruszyli w temacie koszulek bo lato się zbliża i można klatę wypiąć z napisem www.piwo.org a na plecach nazwa browaru I kolejne wakacje na morzem będę reklamować browar.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na razie nie zajmuję się tym i w tym roku kalendarzowym do sprzedaży ich nie będzie. Roczek jakoś minął i może byśmy coś ruszyli w temacie koszulek bo lato się zbliża i można klatę wypiąć z napisem www.piwo.org a na plecach nazwa browaru Odwrotnie - z przodu nazwa, żeby wiadomo było z kim gadam, a z tyłu piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Na razie nie zajmuję się tym i w tym roku kalendarzowym do sprzedaży ich nie będzie. Roczek jakoś minął i może byśmy coś ruszyli w temacie koszulek bo lato się zbliża i można klatę wypiąć z napisem www.piwo.org a na plecach nazwa browaru Odwrotnie - z przodu nazwa' date=' żeby wiadomo było z kim gadam, a z tyłu piwo.org[/quote'] a mi tam jeden pies byle była koszulka piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No to ognia 1. Co z przodu ? 2. Co z tyłu ? 3. Jakiś element graficzny ? 4. Jeden kolor, czy więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No to ognia 1. Co z przodu ? 2. Co z tyłu ? 3. Jakiś element graficzny ? 4. Jeden kolor, czy więcej ? Ja to w ogóle bym sugerował oprócz koszulki piwo.org, koszulkę "browar to nie apteka". A na niej przekreślony Eskulap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Ja proponuję projekt prosty ale z klasą (podobny do tego od pablo powyżej): Na lewej piersi niewielki nadruk "piwo.org z logo", a z tyłu jakąś piwowarską sentencję np " browar to nie apteka" albo " no hops no glory" - coś w ten deseń. Wtedy koszulki mogły by być jedno kolorowe. Edytowane 6 Maja 2011 przez Kamil_s1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 albo "warzenie wciąga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) mi z przodu by pasowało www.piwo.org i nazwa browaru pod spodem, a na plecach jakieś tam motto Edytowane 7 Maja 2011 przez danol148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Ja jestem za małym logo na piersi i nickiem pod spodem a z tyłu sentencja. Fajne jest "No hops no glory". Może jak zbierzemy kilka pomysłów to zrobimy po prostu ankietę? Edytowane 7 Maja 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 albo wszystkie motta w artystycznym nieładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Obawiam się tylko, że takie spersonalizowane koszuli z nickiem/nazwą browaru to może być zbyt problematyczne w organizacji, bo tylko jeden wzór by przypadał na jedną koszulkę. A więc ile koszulek tyle wzorów do producenta by było trzeba wysłać. Koszulki uniwersalne można powielać wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi