Sojer Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 A na żywo nie oglądałem całe wieki. Hmmm. Ostatnio pewnie w okolicach 1992 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pewnie 90% forumowiczów nie zrozumie ale Drużynowy Puchar Świata w speedwayu jest nasz :) P.S. Po cichu liczę że ktoś z silnej ekipy z Rybnika zrozumie Rybnik zaciera ręce! Zagrać na nosie Australijczykom i Szwedom to miód na duszy Brawa dla Hampela w 24 biegu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) Ja siedzę w pracy, a mój kolega właśnie jest gdzieś tu: http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=07rKUKPQ7T7Cxkz7Pj5gZI1HZZqsJKcKU Nieco więcej informacji: http://solanus.pl/ Edytowane 17 Lipca 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pewnie 90% forumowiczów nie zrozumie ale Drużynowy Puchar Świata w speedwayu jest nasz P.S. Po cichu liczę że ktoś z silnej ekipy z Rybnika zrozumie I to trzeci raz z rzędu wielkie brawa dla Tomasz Golloba i reszty ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) I to trzeci raz z rzędu wielkie brawa dla Tomasz Golloba i reszty ekipy I siódmy medal w ciągu 11 lat. Edytowane 17 Lipca 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Pewnie 90% forumowiczów nie zrozumie ale Drużynowy Puchar Świata w speedwayu jest nasz P.S. Po cichu liczę że ktoś z silnej ekipy z Rybnika zrozumie Potwierdzam: zrozumiałem. Choć dopiera teraz się tym chwalę. Całe szczęście , że mamy Portera, który wykazał się błyskawicznym zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatjas Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ja też się zgapiłem widzę, ale właśnie dlatego że żużlem żyję od zawsze i przez ten DPŚ mniej uważnie forum czytałem. Na lidze jestem na każdym meczu, GP oglądamy z kumplami u mnie co dwa tygodnie, od roku przy moim piwku. Pozdrawiam kibiców żużla w całej Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Pozdrawiam kibiców żużla w całej Polsce. Tyfusowo pozdrawiam krzyżaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatjas Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Pozdrawiam kibiców żużla w całej Polsce. Tyfusowo pozdrawiam krzyżaka I w drugą stronę, z nadziejami na derby w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Właśnie z nieba spadła mi lodówka. Więc będzie tmave. Jacerowe tmave, podobno tak smaczne, że przy rozlewie wydudlił dwa kufelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Właśnie z nieba spadła mi lodówka. Więc będzie tmave. Jacerowe tmave, podobno tak smaczne, że przy rozlewie wydudlił dwa kufelki Toś Ty koło akademika przechodził? Idę spać. Ostatnio noszę się tak jak widać. Całe szczęście, że do spania wymagana jest tylko maseczka. Edytowane 18 Lipca 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Tomek - Twój image jest mi niestety znany .... Kciuki trzymamy wszyscy w domu Umyłem stertę flaszek na kolejną warkę ... jak kogokolwiek do tego namówić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 W ostatni łikend warzyłem trzy piwa na działce. Chłodzenie odbywało się w basenie co ma kilka mocnych stron: piwo się chłodzi, woda się nagrzewa a stojące trzy fermentatory służyły za stoliki do gry w chińczyka podczas kąpieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Super pomysł z tym basenem ogrodowym No plus jak nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 tylko później trzeba porządnie zdezynfekować fermentor od zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak tam nocne burze? zdawajcie meldunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Cześc. Jak tam nocne burze? zdawajcie meldunki. U mnie standard, na tony uszkodzeń, głównie popalone urządzenia u abonentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Cześc. Jak tam nocne burze? zdawajcie meldunki. U mnie standard, na tony uszkodzeń, głównie popalone urządzenia u abonentów. A u mnie jak zawsze, jak co roku, przechodzi bokiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Popadało , gdzieś daleko pogrzmiało - nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Za chwilę wybieramy się na spływ kajakami po Baryczy do Sułowa. Mam nadzieję, że się nie potopimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Mam nadzieję, że się nie potopimy Kajakiem tylko w kamizelce asekuracyjnej. Nawet jeśli potrafi się pływać, bo z jednej strony zabezpiecza przed utonięciem (przynajmniej w jakiejś mierze), a z drugiej chroni przed atrakcjami w postaci wystających gałęzi zwalonych drzew, kiedyś uratowała mnie przed nadzianiem się na koniec gałęzi o śr. 5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Spokojnie, wróciliśmy cali. Pod kilkoma zwalonymi drzewami trzeba było przepłynąć. Głębokość od 30cm do 1,80m. Jeszcze kiedyś powtórzymy na innej trasie. Kajakarzy na rzece sporo. Teraz ognisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 dziś na Świdrze był wypadek i zginęły 2 osoby, ale na własne życzenie, bo zamiast przed tamą zejść na ląd i przenieść kajak, skakali w kajakach z spiętrzenia. Spływałem tamtędy kilka razy i albo to był przejaw skrajnej głupoty, albo nierozeznanie w trasie. Co też jest przejawem głupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja właśnie wróciłem z wekendowego spływu po Obrze w okolicach Międzyrzecza. Rewelacja, w pełni polecam! Pogoda rewelka się zrobiła, chociaż piątek nie wyglądał zachęcająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ależ się przyjemnie ( no poza tymi o ofiarach i o burzach ) czyta posty z urlopu. Ja w tym roku niestety spędze w go w domu. Ale... ale..co ma swoje dobre strony. ( Elroy , przygotuj się na lawinę pytań , a i czekam na opinie o moim Marcowym ) .. 2 tygodnie tylko na ogarnianie gospodarstwa i... browaru Oby mój pierwszy sezon przy dolniakach był już na nowym sprzęcie ( wybaczcie słownik i brak ciągu logicznego , ale jestem po intensywnej degustacji nowych zdobyczy ze sklepiku z drewnianym stojaczkiem Corlneliusa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi