Mariusz_CH Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Ja tu widzę chmiel Także Edytowane 28 Marca 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wg wiki: Olejek eteryczny ze szpikanardu znajduje zastosowanie jako diuretyk, środek przeciwgrzybiczy lub lek na wysypki i alergie. Po co to papieżowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 diuretyk - na kamice przeciwgrzybiczny, wysypki i alergie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Pewnie jest tu jednak głębszy sens. Nie idźmy drogą pewnych dyrektorów teatrów. Cieszę się, że nie tylko ja widzę chmiel, bo moja żona miała pewne wątpliwości co do mego spostrzegania rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dziś zostanę po raz pierwszy wniebowzięty. Trzymajcie kciuki. Wracam w sobotę. [media]http://www.youtube.com/watch?v=ZTuRIRg-DWo[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wróciłem cały i zdrowy. Fajnie było, już niedługo u kopyra na blogu sporo filmów z degustacji różnych piw. Nie powiem, ale moje horyzonty piwne baaardzo sie poszerzyły. Piątkowy wieczór z 2/3 ekipy Pracowni Piwa bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No ja pojutrze tez bede poraz kolejny wniebowziety To czekam na relacje z wycieczki i mam nadzieje,ze sie lot podobal i nie trzachalo za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dziś zostanę po raz pierwszy wniebowzięty od kiedy dowiedziałem się na studiach jaki jest materiałowy współczynnik bezpieczeństwa podczas projektowania "maszyn latających" nie wsiadam do nich Wróciłem cały i zdrowy szczęście początkującego a tak poważnie pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gdyby kto nie słuchał. Audycja o legalności przenośnych radarów. Jako główny bohater pojawia się nasz ukochany Główny Urząd Miar. Polecam, do odsłuchania na stronie Trójki. http://www.polskieradio.pl/9/325/Artykul/829473,Nielegalne-suszarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Właśnie zaczynam rysować projekt instalacji elektrycznej wewnętrznej dla nowego browaru na Dolnym Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witam po przerwie, małej przerwie. Wczoraj wróciłem ze szpitala po operacji wycięcia robala Nie będzie czego zalewać Przyjemne to niestety nie było i nie jest w dalszym ciągu. Zero dźwigania, ledwo co mogę chodzić, żadnej pracy w browarze i oczywiście co najgorsze bez Jestem szczęśliwy że dobrze się goi i mogę oglądać finał LM w domu, a nie w umieralni Mała przestroga. Jeśli boli Cię brzuch w prawym dole dłużej niż dobę to natychmiast do lekarza, bo potem mogą być bolesne komplikacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witam po przerwie, małej przerwie. Wczoraj wróciłem ze szpitala po operacji wycięcia robala Nie będzie czego zalewać Przyjemne to niestety nie było i nie jest w dalszym ciągu. Zero dźwigania, ledwo co mogę chodzić, żadnej pracy w browarze i oczywiście co najgorsze bez Jestem szczęśliwy że dobrze się goi i mogę oglądać finał LM w domu, a nie w umieralni Mała przestroga. Jeśli boli Cię brzuch w prawym dole dłużej niż dobę to natychmiast do lekarza, bo potem mogą być bolesne komplikacje! No to zdrówka pozostało życzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wracaj do zdrowia Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 to wynik pobytu we Wroclawiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Współczuję, zdrówka jak najszybciej życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Szybkiej rekonwalescencji! Nie możesz się napić piwa, trudno napiję się za ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A do Żywca wrócisz do formy? W sumie to nigdy mi niczego nie kroili, to nawet nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzięki za miłe słowa! Zdrówko się przyda. Cały plan polega na dojściu do pełnej mobilności, no może bez dźwigania na Żywiec. Już się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Wspieramy Cię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Andrzej - piję za Twoje zdrowie. Wiesz co Cię czeka w najbliższym czasie, musisz mieć siły i formę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wujku Jejski! Piję Twoje zdrowie Pilsenerem Urquellem ... bo moje zapasy się kończą, a chciałbym do Żywca dowieźć kilka butelek Polskiego Piwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Andrzej - piję za Twoje zdrowie. Wiesz co Cię czeka w najbliższym czasie, musisz mieć siły i formę. Tego do końca nie wiem, ale już się boję Trzydniowe zgrupowanie w tak zacnym gronie to poważna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nasze ukochane Karkonosze. elroy i korzen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 W 2'43'' widać "mnie" z oddali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małe piwo Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 w końcu zrobili karko w tej technice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi