pawelk3333 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Melduję, że druga przesyłka od kolegi Kentaki dotarła do mnie dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja i moi przyjaciele już myślimy o nagraniu. Niebawem będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja i moi przyjaciele już myślimy o nagraniu. Niebawem będzie. Może u mnie coś nagramy? Kamerę mam, jak wypiję kilka piw to może wydukam chociaż "jestem domową piwowarką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dobry pomysł. Jestem za. Szczególnie po kilku piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Szkoda, że mam zajętą sobotę bo bym do Was dołączył. Ale mam cichą nadzieję (może jestem trochę złośliwy), że ze względu na pogodę przełożycie termin spotkania. W niedzielę ma już być znowu upalnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Hee, chciałbyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Kopyr dał newsa o możliwośći ściągnięcia na dysk twardy już wersji deluxe edition Chciałem zapytać czy będzie też dostępny trailer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Cytuję za wyślij.to "Limit dla niezarejestrowanych użytkowników dla tego pliku został przekroczony." A ja jakoś nie mam ochoty ładować się na taki serwis... czy nie dałoby się wrzucić filmu na Rapidshare albo coś bardziej ogólnodostępnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Cześć. Niestety kto nie ma konta na wyslijto musi poczekać. Przekroczony limit niezarejestrowanych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 A co za problem się zarejestrować. 1 min. i po sprawie. Szczególnie że sam mogę polecić ten serwis, bo jest atrakcyjny i mie się przydaje. Na pewno pliki nie znikają !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 A co za problem się zarejestrować. 1 min. i po sprawie.Szczególnie że sam mogę polecić ten serwis, bo jest atrakcyjny i mie się przydaje. Na pewno pliki nie znikają !!! Jutro zamieszczę plik na serwerze gdzie nie będzie limitów, więc proszę o cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Ach, niech każdy założy sobie konto sam, bo będą mnie ścigać jeszcze Edytowane 19 Marca 2010 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ukazała sie wersja Kanadyjska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To raczej o rzemieślnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Minęło trochę czasu od realizacji tego projektu. Może warto byłoby nakręcić kolejny materiał? W lepszej jakości i z podaniem ile mniej więcej nas jest Polsce i co się zmieniło jeśli chodzi o browary rzemieślnicze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Szlak masz przetarty więc działaj! FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czas ma młodych wilków Makaron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Andrzej racja, ale czas też chyba na polską odpowiedź do filmu "I am a Craft Brewer" . Ciekawe czy ktoś zatrybi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 tylko ze u nas jest na razie z 10 browarow rzemieslniczych (nie chce mi sie dokladnie liczyc , chodzi mi o przyblizony rzad wielkosci) kontraktowych nie licze, powyrastaly jak grzyby po deszczu, ale wg mnie nie jest to pelnoprawna forma piwowarstwa rzemieslniczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 tylko ze u nas jest na razie z 10 browarow rzemieslniczych (nie chce mi sie dokladnie liczyc , chodzi mi o przyblizony rzad wielkosci) kontraktowych nie licze, powyrastaly jak grzyby po deszczu, ale wg mnie nie jest to pelnoprawna forma piwowarstwa rzemieslniczego. A jaka jest pełnoprawna forma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No taka, w ktorym rzemieslnik posiada swoj rzemieslniczy zaklad i moze w nim wykonywac swoja prace w sposob nieograniczony kontraktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No taka, w ktorym rzemieslnik posiada swoj rzemieslniczy zaklad i moze w nim wykonywac swoja prace w sposob nieograniczony kontraktem. Tym samym tokiem rozumowania, prawdziwy kierowca jest tylko wtedy gdy posiada własny samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Nie, to jest wg mnie zle porownanie. Twoje porownanie dotyczy terminu 'piwowar'. Piwowarem jest ja, Ty, ludzie z Artezana i wszyscy kontraktowcy. Piwowarem rzemieslniczym juz ja ani kontraktowcy nie. Stosujac Twoj przyklad to by bylo kiedy wlasciciel firmy transportowej pozyczalby od kogos auto za kazdym razem jak chce przewiezc towar i na przyklad nie moglby przewozic okreslonych dobr poniewaz wykluczalby to jego kontrakt. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Lodzermensch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie, to jest wg mnie zle porownanie. Twoje porownanie dotyczy terminu 'piwowar'. Piwowarem jest ja, Ty, ludzie z Artezana i wszyscy kontraktowcy. Piwowarem rzemieslniczym juz ja ani kontraktowcy nie. Stosujac Twoj przyklad to by bylo kiedy wlasciciel firmy transportowej pozyczalby od kogos auto za kazdym razem jak chce przewiezc towar i na przyklad nie moglby przewozic okreslonych dobr poniewaz wykluczalby to jego kontrakt. Ok to ty twórz sobie nowe definicje słowa piwowar. Ja sobie i tak będę po swojemu piowowarem rzemieślnikiem, na dodatek jestem członkiem szkockich piwowarow rzemieślników. Wśród członków mamy amatorów, kontraktowcow i właścicieli browarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) No dobrze, badz po swojemu. Sa tacy co uwazaja sie na przyklad za Napoleona, inni za kobiete a maja wasy i wlosy na klacie. Cala dyskusja byla o browarach rzemieslniczych, ktore zroznicowalem od browarow kontraktowych. Robie tak nie tylko ja ale i na przyklad ratebeer. Konczac te watek chcialem jasno podkreslic, ze zycze kazdemu kontraktowcowi by zdolal zbudowac swoj browar - bo mysle, ze wielu z tych, ktorzy kochaja piwo i je robia w domu to jest to pewne marzenie, a tym bardziej to marzenie musi byc silniejsze jesli mialo sie mozliwosc warzyc kontraktowo. Edytowane 30 Listopada 2014 przez Lodzermensch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi