Jejski Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiele się zmieniło od ostatniej pogaduszki na spikerii, a idea swobodnej rozmowy głosowej w mojej głowie została. Spikeria miała tą zaletę że jedna osoba mówiła określony czas. Niestety skype tej wygody niema, ale chyba nie pozostaje nam nic innego w tej chwili i jeśli jest taka wola, a myślę że tak zróbmy coś na skype. Z mojej strony wraca propozycja swobodnej rozmowy piwowarów i piwowarek. Kto jest za na niedzielę od 19.00 ? Jak zwykle wyznaczam o tydzień za późno, ale może się uda? Jeszcze pozostaje kwestia nicków do dodania w liście kontaktów. 1 jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 zgłaszam swoja obecność nick na skype: slodki_tomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 1 jejski 2 slodki_tomo 3 mario633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Na tę niedzielę (26.01)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Chętny nick: lukrym Edytowane 25 Stycznia 2014 przez lukaszr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Też postaram się pojawić. Biniu777 1 jejski 2 slodki_tomo 3 mario633 4 lukrym 5 Biniu777 Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Biniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mam pomysł - może wykorzystać serwer Team Speak? Jest sporo publicznych, a w razie potrzeby to na przyszłość ogarnę jakiś tylko dla nas na czas spotkań, bo mam licencję na 500 slotów. Korzystam z TS od 3 lat i to naprawdę świetna forma kontaktu - używają go głównie gracze żeby mieć kontakt podczas grania. Jakość rozmów i możliwości są ogromne. Na jutro też coś w razie potrzeby załatwię. Aplikacja klienta jest prosta: http://www.teamspeak.com/?page=downloads Spróbujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Temat Team Speak był już poruszany. W sumie do końca nie wiem jaki problem jest bo instalacja progsa nie powinna być problemem Może Jejski coś wie więcej. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Była Spikeria bez potrzeby instalacji. Swoją drogą co stało się ze spikerią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Temat Team Speak był już poruszany. W sumie do końca nie wiem jaki problem jest bo instalacja progsa nie powinna być problemem Może Jejski coś wie więcej. To nie jest żaden problem - instalujesz i działa. Co jest dobre to bardzo dobra jakość dźwięku. Była Spikeria bez potrzeby instalacji. Racja, ale w razie co można mieć alternatywę. Swoją drogą co stało się ze spikerią? Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 1 jejski 2 slodki_tomo 3 mario633 4 lukrym 5 Biniu777 6. vinzenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja chyba dzisiaj niestety nie dam rady wrócić do domu i raczej mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Szkoda, ja czekam na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak się okazuje http://spikeria.pl/room/piwowarstwo/ działa zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja również dopiero wróciłem do domu, niespodziewanie. Nie mam siły siadać do mikrofonu. Na następną akcję "strzelę" karniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udało się wejść - 2h po terminie, ale póki co widzę rozmowa trwa w najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Dziękuje za rozmowę jestem za powtórzeniem takich spotkań a nawet by stały się cykliczne. Czekam na kolejne spotkanko i pogaduszki o piwie i przy piwie Edytowane 26 Stycznia 2014 przez tomo33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tak winno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Cześć, z racji tego, że testujemy nowe rozwiązanie w postaci Team Speaka może w niedzielę zrobilibyśmy kolejne spotkanko ? Przy okazji mielibyśmy okazję przetestować czy rozwiązanie w postaci Team Speaka sprawdzi się do naszych potrzeb. Z Undeath'em przetestowaliśmy serwer TS, który postawiłem na dostępnej mi maszynie, wszystko działa więc można by sobie uciąć jakąś pogawędkę. Jakoś nie udało nam się jeszcze z Jejskim złapać i omówić pewne kwestie, ale mam nadzieję, że nie będzie miał mi za złe, że pchnę ten temat dalej Jak się na to zaopatrujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Wstępnie chętnie, o ile mnie choróbsko całkiem nie rozłoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Jak się na to zaopatrujecie ? Łukasz ze mną jak z dzieckiem czekam na dalsze info. Team Speaka dzięki WOTowi mam już dawno zainstalowanego. Pierwszy go zaproponował kolega St.Anger Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 TeamSpeak dla osób nie wiedzących ( ja też używałem pierwszy raz) jest banalnie prosty w obsłudze, jest też wersja polska jak będzie potrzebna pomoc to piszcie. Łukasz dodaj jeszcze adres serwera tak żeby nie musieli ludzie w niedzielę na ostatnią chwilę szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Może załóżcie nowy temat, niech w pierwszym poście będą wszystkie potrzebne instrukcje i linki do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Ja w niedziele nie dam rady.Moja LP zaplanowała już nam czas. Czekam na dalsze instrukcje i wiadomości jak wam poszło z testami w większym gronie Edytowane 31 Stycznia 2014 przez tomo33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi