admiro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Lekki offtopic, ale w związku: Tak sobie myślę, że sklepy internetowe powinny wstawić startowy zestaw sprzętowy + surowce do zacierania - byłby cenowo jak to co sprzedają w tej chwili na allegro (gotowce+cukier). W tej chwili (i z dalszym rozgłosem w piwowarskie domowym) dużo ludzi zacznie tam kupować zestawy + 1 kilo cukru, w zależności od cukru regulujesz zawartość alkoholu itd i może się do wyników zniechęcić. W spocie są odnośniki do forów, ale ludzie mogą odruchowo szukać w serwisie aukcyjnym i kierować się tylko ceną. Puchy widzę, że sprzedaje WES, ale pozostaje miejsce na zestaw z surowcami do zacierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No to na te 100 000 odsłon wierszyk Moi drodzy Piwowarzy, Rok ten dużo spraw ?nawarzy?, Stowarzyszenie nam już powstało, Klip już sto tysięcy ludzi obejrzało, Co raz więcej nas przybywa, Jest na piwo alternatywa. Warzą starzy ,warzą młodzi, nic nikomu nie zaszkodzi. W kwietniu Brenna nas przywita, W maju Wrocław nam rozkwita, W czerwcu w Żywcu się spotkamy, I przy piwie pogadamy. Bo nieważny styl i receptura. I nieważne jaka jest tekstura, Ważne że to ?uwarzone?, I że przez nas jest zrobione. Pijmy własne że tak powiem, Propagujmy to na zdrowie. Niech kultura picia piwa Piwowarem się nazywa. Dla twórców i piwowarów w klipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No to na te 100 000 odsłon wierszyk Nie do rymu, nie do taktu... (no nie mogłem się powstrzymać hihi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No to na te 100 000 odsłon wierszyk Zibi wiem, że stać Cię na coś lepszego. Za mało piwa, czy za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 NIe czepiajcie się ZIBI się postarał na szybko, od serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 NIe czepiajcie się ZIBI się postarał na szybko, od serca. 15 minut pisałem bez ,bo jutro za kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 noooo... wreszcie obejrzeliśmy od piątku mnie skręcał, ale wytrzymałem do powrotu żony... jesteśmy zachwyceni! zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargh Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nieźle nieźle, gratuluję. Widzę, że na youtubie już armia moderatorów prostuje wypowiedzi co niektórych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 No to super. A powiedz elroy jak z popularnością strony jestempiwowarem.pl A już mówię 06 Lut 2010 16259 unikalnych odwiedzin. Bardzo niezła oglądalność Najczęściej klikano z - http://www.youtube.com/watch - http://www.wykop.pl/link/295886/jestem-piwowarem-domowym - http://www.wykop.pl/link/295886/jestem-piwowarem-domowym/powiazane/ - http://www.jimsbeerkit.co.uk/forum/viewtopic.php Najczęściej szukano w google jestempiwowarem jestem piwowarem jestempiwowarem.pl piwowar domowy jestem piwowarem pl www.jestempiwowarem.pl jestem piowowarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg-orio Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Miło jest utwierdzić się w tym, że z małych elementów można wspólnie zbudować coś większego. Gratuluję wszystkim i życzę kolejnych udanych przedsięwzięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_w Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 No forumowiczów przybywa w zaskakującym tempie. Zazwyczaj kilka rejestracji na dzień, a wczoraj 27, dzisiaj już coś koło 13. No nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 No forumowiczów przybywa w zaskakującym tempie. Zazwyczaj kilka rejestracji na dzień, a wczoraj 27, dzisiaj już coś koło 13. No nieźle. Byle by odzywać się zaczeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A z piaskownicy zrobi się plaża piwowarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ciekawe, ilu z zarejestrowanych warzy na serio piwo a ilu jest zarejestrowanych tylko z ciekawości,albo zrezygnowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ciekawe, ilu z zarejestrowanych warzy na serio piwo a ilu jest zarejestrowanych tylko z ciekawości,albo zrezygnowało. Na pewno mniej niż tych, którzy warzą, ale się nie rejestrują w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Też tak może być,że mase ludzi warzy a nie rejestruje się nigdzie.Ale też propaguje piwowarstwo domowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 to tak jak ja. Piwo warzę od września, ale na piwo.org zarejestrowałem się dopiero po styczniowym zjeździe w Cieszynie. A domowe piwowarstwo promuje jak tylko mogę, wśród znajomych i na uczelni, staram się na każdych piknikach albo pokazach wystawiać warzenie piwa. No i dzięki mnie przybył przynajmniej jedne piwowar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Słuchajcie mamy możliwość wrzucić film do serwisu ToSieWytnie.pl. To jest przybudówka wp.pl. Generalnie serwis ten skierowany jest do filmowców amatorów, i żeby móc publikować trzeba mieć zgodę redakcji serwisu. Także nie każdy moze tam sobie wrzucać co chce. Taką zgodę otrzymałem, ale... naszły mnie wątpliwości czy rzeczywiście tam powinniśmy promować JPD. Za przemawia to, że filmy tam umieszczone są promowane na wp.pl, dodatkowo każdy "twórca" ma swój odrębny kanał. Przeciw przemawia towarzystwo odjechanych, a często wręcz gównianych filmików. Nie studiowałem całej zawartości tego serwisu, na plus zaliczam obecność ZF Skurcz, na minus jakieś żałosne kanały, o których istnieniu dowiedziałem się oglądając clip "Fejmuch" na YT, chciałem zobaczyć, co ma porównywalną do naszego spotu popularność. Tak czy owak pierwszy etap promocji, jeśli idzie o YT możemy uznać za zamknięty. Czas pomyśleć o innych kanałach. Tutaj jestem otwarty na sugestie. Może wrzuta.pl, może vimeo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Może wrzuta.pl, może vimeo. Na wrzucie już jest to się wytnie nie podoba mi się. Edytowane 9 Lutego 2010 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Może wrzuta.pl' date=' może vimeo.[/quote']Na wrzucie już jest W którym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 I tu i tu Sami się obsłużyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 to się wytnie nie podoba mi się. Mi też się nie podoba, kiepskie towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) to się wytnie nie podoba mi się. Mi też się nie podoba' date=' kiepskie towarzystwo [/quote'] Z racji, że też mam wątpliwości dajemy sobie spokój. EDIT: aczkolwiek jest też możliwość wrzucenia filmu na stronie wp.pl i tu myślę byłby to dobry pomysł. EDIT2: choć właśnie zobaczyłem, że oni mają limit 8mb (?) Edytowane 9 Lutego 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 jako, że jeszcze nie gratulowałem autorom, aktorom i pomysłodawcom nadrabiam zaległości i bardzo, bardzo gratuluję Wam wszystkim! Link do filmiku i strony szybko rozpropagowałem wśród znajomych i chyba w końcu zrozumieli skąd taki we mnie zapał do tego hobby i czemu nasze piwa są prawdziwe i lepsze ;-) Z dumą odpowiadam, że niektórych z występujących znam osobiście a większość z piwnego forum. Cieszę się, że nasza "podlaska sekcja" miała swojego reprezentanta w tym spocie. Jeszcze raz gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi