kopyr Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Poglądowo włożyłem domowe piwka, a wy tu... Nie można domowego piwa sprzedawać. Edytowane 14 Lutego 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale można darować. Jak kupię u Ciebie taką torbę to ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Jakby co jestem drugi w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Poglądowo włożyłem domowe piwka, a wy tu... Nie można domowego piwa sprzedawać. No to trzeba napisać do posła Palikota, by oprócz bimbru zezwolili na piwo. (nota bene już to uczyniłem mailowo, acz nie otrzymałem potwierdzenia przeczytania wiadomości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Za wschodnią granicą też dostrzeżono JPD. EDIT: U Makaroniarzy też. Edytowane 15 Lutego 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Już jutro w ofercie trzech sklepów piwowarskich BA, CP i HB. No i w realu w Markecie Kopyra. Z opisu torby ani ze zdjęcia nie wynika, czy jest w niej krata na butelki utrzymująca je w pozycji wertykalnej i chroniąca przez stłuczeniem (podobnie jak w torbach w tym poście http://www.piwo.org/forum/p36897-23-01-2010-11-08-39.html#p36897). Proszę o rozwianie wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Owszem jest. Torba jest profesjonalna i naprawdę solidnie wykonana. Edytowane 16 Lutego 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Można liczyć na więcej szczegółów (gramatura, rodzaj dna, zdjęcie szwów) czy kupujemy na wiarę i za wygląd (podoba mi się bardzo ) edit: Nie rozdrabniając się na posty: Gratuluję pomysłu na promowanie tego pięknego hobby oraz brawa dla biorących udział w tym przedsięwzięciu za efekt końcowy Edytowane 16 Lutego 2010 przez pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Można liczyć na więcej szczegółów (gramatura, rodzaj dna, zdjęcie szwów) czy kupujemy na wiarę i za wygląd (podoba mi się bardzo ) O w mordę. No nie wiem. Chyba trzeba kupować na słowo kopyra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 OK, nie drążę już tematu Trzeba tylko uzupełnić info o torbie - jakość potwierdzona "certyfikatem kopyra" Jak dla mnie - to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jak ma ISO to biore Byle sie sanepidy nie dowiedziały o naszych browarach bo będzie cienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jak ma ISO to biore Byle sie sanepidy nie dowiedziały o naszych browarach bo będzie cienko Sanepidy to mogą nas cmoknąć w kant ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sanepidy to mogą nas cmoknąć w kant ......... Oby tak było. Gdyby dla piwowarów domowych powstała ustawa jak dla winiarzy to byłoby super. oczywiście byłoby wiele uwarunkowań, ale najlepiej jak sanepid byłby daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sanepidy to mogą nas cmoknąć w kant ......... Oby tak było. Gdyby dla piwowarów domowych powstała ustawa jak dla winiarzy to byłoby super. oczywiście byłoby wiele uwarunkowań' date=' ale najlepiej jak sanepid byłby daleko.[/quote'] Dzisiaj dostałem 16 piwek na wspólne warzenie w Rzecce,od Pani która pracowała w Sanepidzie, a teraz warzy piwo.Ci z Sanepidu też Piwowary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 No to rewelacja, żeby tylko jej przełożeni się nie dowiedzieli, bo zaraz jej wyślą kontrolę do domu. No i czy ma HACAP, czy ma ISO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Gdyby dla piwowarów domowych powstała ustawa jak dla winiarzy to byłoby super. oczywiście byłoby wiele uwarunkowań, ale najlepiej jak sanepid byłby daleko. Wesoły powiedziałby co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wiem znam opinię WESOŁEGO na temat ustawy dla winiarzy. Ale może dla piwowarów byłaby bardziej nowoczesna i na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Na czasie to znaczy z większą akcyzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wiem znam opinię WESOŁEGO na temat ustawy dla winiarzy. Ale może dla piwowarów byłaby bardziej nowoczesna i na czasie. I tu jest pole do popisu dla Stowarzyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Na czasie to znaczy z większą akcyzą Jejski nie kracz bo nam akcyzę wsadzą i po ptokach(w tym kraju nic nie wiadomo)na Białorusi lepiej mają bimbrownicy niż Polonusi,ich przynajmniej nie zamykają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Masz rację. Jeszcze parę lat i może coś wywalczymy. Chyba, że wprowadzą wybory co rok, to wtedy by się bardziej posłowie starali i byłaby sznsa na szybsze załatwienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ustawa by się przydała. Ale nie opracowana przez posłów i innych znawców, ale przez samych piwowarów. A zatwierdzona przez posłów. Niestety o tym możemy tylko pomarzyć. W naszym kraju interes społeczeństwa jest sprzeczny z interesem "rządzących". I tu jest problem.. Jak pogodzić interes jednostki z dobrem ogółu? Niewykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Palikot na Prezydenta ;) , wtedy każdy alkohol będzie można produkować i sprzedawać w całkiem przyzwoitych ilościach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Palikot na Prezydenta ;) , wtedy każdy alkohol będzie można produkować i sprzedawać w całkiem przyzwoitych ilościach... Chyba na premiera, prezydent to taka... paprotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ok może byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi