pawelk3333 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam! Dziś dotarły do mnie dwie przesyłki, od Zdroja i Maryush`a. Nagranie z Cieszyna fajne, tylko dlaczego tak mało ???? Bardzo fajnie wyszło, jak np. Zdrój mówi, że powstało tysiące browarów domowych, a w tle widać jeszcze kilka osób. Ale to za mało. Wena też wypadł bardzo dobrze, i Pieron i inni (niestety nie wszystkich znam :cool2: , w ogóle praktycznie każda kwestia jest do wzięcia, tylko mało tych kwestii.... Były dwie piwowarki, ale niestety nic nie powiedziały .... Tak, że apel do wszystkich, którzy uczestniczyli w tym nagraniu: Nagrajcie coś jeszcze! Maryush. Bardzo, bardzo, bardzo fajne Specjalnie nie uzupełnię dogranych wersów, niech inni też nagrywają, bo to nie może być teatr, jak już wcześniej zauważył kopyr (który też mnóstwo tekstu nagrał), jednego, no może dwóch aktorów. No i faktycznie trzeba się, Panowie i Panie zmobilizować, żebyśmy sobie ten prezent chociaż pod choinkę, a nie na Nowy Rok zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Nie wyobrażam sobie, żeby nie było Dori i Marusi :o Może jeszcze jakaś przedstawicielka płci pięknej coś nagra ? Do tej pory to wychodzi na to, że tylko faceci warzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Nie wyobrażam sobie, żeby nie było Dori i Marusi :oMoże jeszcze jakaś przedstawicielka płci pięknej coś nagra ? Do tej pory to wychodzi na to, że tylko faceci warzą. Marusia ma nagrać, jak pożyczy kamerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Maryush. Bardzo, bardzo, bardzo fajne Specjalnie nie uzupełnię dogranych wersów, niech inni też nagrywają, bo to nie może być teatr, jak już wcześniej zauważył kopyr (który też mnóstwo tekstu nagrał), jednego, no może dwóch aktorów. Hihi, z moich nagrań będzie dużo materiału na film: "Jestem piwowarem domowym - Za Kulisami " Już teraz moi znajomi (w sumie to tylko brat, żona i koleżanka to widzieli) mają kupę śmiechu, jak to oglądają Bo pomyłek jest dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Maryush. Bardzo' date=' bardzo, bardzo fajne Specjalnie nie uzupełnię dogranych wersów, niech inni też nagrywają, bo to nie może być teatr, jak już wcześniej zauważył kopyr (który też mnóstwo tekstu nagrał), jednego, no może dwóch aktorów.[/quote'] Hihi, z moich nagrań będzie dużo materiału na film: "Jestem piwowarem domowym - Za Kulisami " Już teraz moi znajomi (w sumie to tylko brat, żona i koleżanka to widzieli) mają kupę śmiechu, jak to oglądają Bo pomyłek jest dużo U mnie to samo. Może póki co zrobimy taki jajcarski spot "JPD - kulisy powstania". Ja tam wyrażam zgodę. Niekoniecznie trzeba zaraz wrzucać na youtube, ale w swoim gronie można się pośmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Może póki co zrobimy taki jajcarski spot "JPD - kulisy powstania". Ja tam wyrażam zgodę. Niekoniecznie trzeba zaraz wrzucać na youtube, ale w swoim gronie można się pośmiać. Pomyślimy Ale żeby było śmiesznie, to trzeba też tego jeszcze więcej. Niestety, co niektórzy przysyłają już wstępnie wyselekcjonowany materiał A tak przy okazji, dziś dotarły do mnie nagrania od GaGacka i Dagome. Dzięki. Zaczyna się robić coraz lepiej. W ten weekend osobiście przycisnę dwie Bardzo Ważne Osobistości tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 No to dociś ich yno mocno, co by wyjścia nie mieli. Tyj jednyj dosz rada, temu drugiemu tyż dosz, yno sie postarej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Cześc W ten weekend osobiście przycisnę dwie Bardzo Ważne Osobistości tego forum. O! będą nagrania od mistrzunia i laseczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Cześc W ten weekend osobiście przycisnę dwie Bardzo Ważne Osobistości tego forum. O! będą nagrania od mistrzunia i laseczki Tak co też się wciśniesz między nimi Oh, zazroszczę Wam spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Cześć. Tak co też się wciśniesz między nimi eeeeeeeeeeeeeeeee ....... chyba się nie zmieszczę jakis mało medialny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 jakis mało medialny jestem Jakoś na tym forum nie, więc i Ty się zmieścisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Tak się przestraszyłam tego "przyciskania" przez Pawelka (który postury jest słusznej ) że nagrałam co nieco przy kapslowaniu Będzie duuuużo materiału do spotu "Jestem Piwowarem Domowym - na wesoło" . Za piątym podejściem już trochę opanowałam tremę i przestałam się nerwowo śmiać. Podstawa to wykuć tekst na pamięć, czego nie udało mi się niestety zrobić i trzeba było ciągle patrzeć w kartki Wezmę kamerę do Brennej na weekend, może wspólnie jeszcze coś nakręcimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tak się przestraszyłam tego "przyciskania" przez Pawelka (który postury jest słusznej ) że nagrałam co nieco przy kapslowaniu Toż cała brzydsza część naszej społeczności, postury bardziej lub mniej słusznej, nie darowałaby Ci zaniechania tego jedynie słusznego kroku! [...]Wezmę kamerę do Brennej na weekend, może wspólnie jeszcze coś nakręcimy Najgorsze to otrzaskanie z obiektywem. Później leci z górki Z ulgą przeczytałem Twój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 I ja w końcu zdobyłam odpowiednią kamerę - jutro zamierzam warzyć (choć jeszcze nie wiem co - na pewno jakieś piwo ) to coś natrzaskam. Znaczy się, mąż natrzaska, bo ja przecież mam być w okienku Szkółkę przełożyłam na 25.10, zatem jeśli jeszcze da radę poczekać, to najwyżej doślę kolejny materiał. W najbliższą sobotę w Katowicach pokręcę też trochę na szkoleniu sensorycznym - może się też i to nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 bo ja przecież mam być w okienku panienka z okienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 bo ja przecież mam być w okienku panienka z okienka Lepsza panienka z okienka, niż miś z okienka Tematu proszę nie rozmydlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tematu proszę nie rozmydlać Kierowniczko, fora Ci się pomyliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To co, wg Ciebie na Piwo.org można bajdurzyć nie na temat w konkretnym temacie? Nie sądzę, żeby to było mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To co, wg Ciebie na Piwo.org można bajdurzyć nie na temat w konkretnym temacie? Nie sądzę, żeby to było mile widziane. I nie jest. To był żart z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 I ja w końcu zdobyłam odpowiednią kamerę - jutro zamierzam warzyć (choć jeszcze nie wiem co - na pewno jakieś piwo ) to coś natrzaskam. Znaczy się, mąż natrzaska, bo ja przecież mam być w okienku Super, bo już się zastanawiałem, czy mam brać kamerę na JSB. Szkółkę przełożyłam na 25.10, zatem jeśli jeszcze da radę poczekać, to najwyżej doślę kolejny materiał. W najbliższą sobotę w Katowicach pokręcę też trochę na szkoleniu sensorycznym - może się też i to nada Myślę, że nie ma takiej potrzeby, ale jeśli nagrasz to ok. Moja propozycja, do poważnego rozważenia i ustosunkowania się. Proponuję na ostateczny termin nadsyłania materiałów do pawelka 31. października. Czy ktoś ma uzasadnione obiekcje? Kto zamierza jeszcze wysłać nagranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To co' date=' wg Ciebie na Piwo.org można bajdurzyć nie na temat w konkretnym temacie? Nie sądzę, żeby to było mile widziane.[/quote']I nie jest. To był żart z mojej strony Całkowicie proszę wyluzować i nie stresować się takimi rzeczami Jeszcze się nie zdarzyło, żeby kogoś tu za offtopic ganić Po prostu przenosimy posty i już. Moja propozycja, do poważnego rozważenia i ustosunkowania się. Proponuję na ostateczny termin nadsyłania materiałów do pawelka 31. października. Czy ktoś ma uzasadnione obiekcje? Kto zamierza jeszcze wysłać nagranie? Jestem za oboma rękoma. (Wiem,że bez tego się osobiście nie zmobilizuję... a okazja się nie powtórzy szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Całkowicie proszę wyluzować i nie stresować się takimi rzeczami Jeszcze się nie zdarzyło, żeby kogoś tu za offtopic ganić Po prostu przenosimy posty i już. Tę hydrę offtopową trzeba w zarodku dusić A wracając do tematu: wzięłam na siebie trochę nieobstawionych tekstów, wydaje mi się, że większość wyszła całkiem fajnie, no, ale montażysta to oceni bardziej obiektywnie:) W każdym razie, oprócz standardów nagrałam jeszcze: - warzę piwo w kuchni z psem (pies się pojawia w ujęciu ) - 95% rynku piwa w Polsce jest kontrolowane (...) - W Polsce 97% rynku stanowi (...) - Piwowarzy domowi reaktywują (...) - Ale w tym wszystkim zapominają o najważniejszym.... o smaku - Nie zalezy mi, żeby moje piwo smakowało wszystkim - Lubię piwa wędzone - Lubię eksperymentować - Nie bój się spróbować - Przegrasz dopiero wtedy, gdy zrezygnujesz - Nie uznajemy kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoboV Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jeśli jeszcze lista nie zamknięta to i ja bym coś nagrał. Oprócz tych kwestii kilka przebitek na aerometr i może rozlew. Czy szanowny filmeditor zaakceptuje format AVCHD czy mam przekonwertować na AVI? I rozumiem, że wysłać na adres "tefałenu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jeśli jeszcze lista nie zamknięta to i ja bym coś nagrał. Oprócz tych kwestii kilka przebitek na aerometr i może rozlew. Czy szanowny filmeditor zaakceptuje format AVCHD czy mam przekonwertować na AVI? I rozumiem, że wysłać na adres "tefałenu"? Oczywiście nagrywaj. Co do formatu, napisz do pawelka na PW. Myślę, że on potrafi sobie poradzić z każdym formatem, ale lepiej zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jak pliki nie przekroczą 200-250MB, to możesz je wgrać na np. wyslijto.pl. Ja tak zrobiłem i nie musiałem latać na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi