Pieron Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jak pliki nie przekroczą 200-250MB, to możesz je wgrać na np. wyslijto.pl. Ja tak zrobiłem i nie musiałem latać na pocztę Też polecam ten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoboV Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Tak właśnie chciałem zrobić, ale myślałem o rapidshare. A tu widzę polska alternatywa. Jeśli przekroczą 250MB to potne rar'em na mniejsze. Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Czy szanowny filmeditor zaakceptuje format AVCHD czy mam przekonwertować na AVI? I rozumiem, że wysłać na adres "tefałenu"? Szanowny akceptuje. A wyślij jak chcesz, pocztą, na wyslijto.pl , czy rapidshara. Jakoś sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 w takim razie ja też zdążę nakręcić wysłać przez rapida myślę że do środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 w takim razie ja też zdążę nakręcić wysłać przez rapida myślę że do środy No to dawaj josefik, masz na tyle ciekawy browar, że jest co pokazać. I teraz tak, oficjalny termin zakończenia nagrywania jest nadal 30.10.2009, ale... jeśli ktoś napisze, że już zaraz kręci i już wysyła, to kilka dni jeszcze mu damy, ale proszę o ujawnienie takiej chęci albo w tym wątku, albo do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ujawaniam że będę wysyłał w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ujawaniam że będę wysyłał w przyszłym tygodniu Dasz radę, żeby nagranie dotarło do piątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Tak dam radę, ale myślę że osoby które podobnie jak ja jeszcze nie wysłały, traktują termin 30.X jako termin ostatecznej wysyłki np na poczcie, wiesz, decyduje data stempla itd. Może trzeba to bardziej sprecyzować że np. 30 mają być wszystkie materiały na stole montażysty ... chyba że gdzieś nie doczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Tak dam radę, ale myślę że osoby które podobnie jak ja jeszcze nie wysłały, traktują termin 30.X jako termin ostatecznej wysyłki np na poczcie, wiesz, decyduje data stempla itd. Może trzeba to bardziej sprecyzować że np. 30 mają być wszystkie materiały na stole montażysty ... chyba że gdzieś nie doczytałem. Ach pomyliło mi się. :rolleyes: Myślałem, że teraz będzie 30. Tak należy traktować to jako termin, decyduje data stempla pocztowego. Czyli będziemy czekać najprawdopodobniej do 06.11.09. aczkolwiek w tym właśnie tygodniu muszę już mieć zgłoszenia, że na kogoś jeszcze czekamy, bo może uda się np. 3. lub 4. dać pawelkowi zielone światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nagrałam co miałam, po wstępnej obróbce (czyli wywaleniu fragmentów, których NIE chciałabym zobaczyć ) wysyłam Pawełkowi CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja już po wysyłce /elektronicznej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No i super. To teraz pytanie egzystencjalne - czy jeszcze na kogoś czekamy? Proszę o wpisanie się kto zamierza wysłać swój materiał, ale nie zrobi tego przed weekendem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wysłane zostanie w najbliższy weekend, tj sobota wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Wysyłam dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 wysłane już parę dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Spróbuje coś nakręcić przez weekend, ale jak nie zdążę to nie czekajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Pawelek to kiedy premiera w TVN'ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Pawelek to kiedy premiera w TVN'ie? TVN to by nas musiał zapytać o zgodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 I odpowiednio dużo zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 I odpowiednio dużo zapłacić Nie no Maryush nie można w ten sposób. Jak zapłacić? Po prostu... wesprzeć. A tak serio, to musiałby TVN zrobić jakiś program o piwowarach domowych, bo inaczej to raczej nikt tego nie puści. Zresztą to od początku miał być klip internetowy. Jak będziemy mieli 10 milionów odsłon to się sami zainteresują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 To musimy częściej wchodzić na forum. Do 10 milionów już chyba dużo nie brakuje, z 10 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jak będzie na You Tube to jeden rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ze względu na chorobę muszę przełożyć swoją akcję i wysyłkę na jutro. Mam nadzieję Kopyr, że nie dostanę po głowie, bo tak to jest, jak się zostawia na ostatnią chwilę :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi