Undeath Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 11 godzin temu, witur napisał: Dzięki , dzwonię do Przemka Chłopie wiesz co było 6 lat temu ? xD Masakra Przemek miał wypadek. Na kilka tygodni sklep wyłączony i nie przyjmuje zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 15 minut temu, Undeath napisał: Przemek miał wypadek. Na kilka tygodni sklep wyłączony i nie przyjmuje zamówień. Krzysztofie, nie mylimy przypadkiem sklepów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 34 minuty temu, Undeath napisał: Przemek (...)Na kilka tygodni sklep wyłączony i nie przyjmuje zamówień. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 1 godzinę temu, anteks napisał: Krzysztofie, nie mylimy przypadkiem sklepów? Mylimy 1 godzinę temu, Mibor napisał: Piotr Ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Hej Twój Browar, skończ mi skrzynkę pocztową prześladować! ? Od kiedy zmieniła się strona, gdy tylko wejdę na stronę sklepu po kilku godzinach dostaję mail "Kilka kroków dzieli Cię od własnego browaru domowego" i produkty które ostatnio oglądałem. Trochę to już staje się irytujące, a nie chcę anulować subskrypcji bo mam ustawione przypomnienia o dostępności produktów. BrowarPAPI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronelius Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @buk0 U mnie to samo. Notoryczny mailing. Mimo, że się wypisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ja bym napisał do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Dostałem newslettera z informacją o konkursie. Jeśli korzystając z kalkulatora sklepu zbudujesz i uczynisz publiczną recepturę na piwo oraz dokonasz zakupu (nie sprecyzowano kwoty) weźmiesz udział w losowaniu 3 bonów na zakupy o kwotach: 300, 200 i 100 zł. Regulamin w załączniku. Myślę, że kusząca propozycja. Najlepsza Receptura - regulamin.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 10 godzin temu, zasada napisał: Dostałem newslettera z informacją o konkursie. Jeśli korzystając z kalkulatora sklepu zbudujesz i uczynisz publiczną recepturę na piwo oraz dokonasz zakupu (nie sprecyzowano kwoty) weźmiesz udział w losowaniu 3 bonów na zakupy o kwotach: 300, 200 i 100 zł. Regulamin w załączniku. Myślę, że kusząca propozycja. Najlepsza Receptura - regulamin.pdf 205 kB · 2 pobrania czyli zrób zakupy, wymyśl recepturę ( może byc z dupy, nie pijalna ale wymyslna)? ps np wymaz z waginy, dodatek kawioru, sranie do kadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 28 minut temu, anteks napisał: ... Wydaje mi się, że w grę wchodzi losowanie a nie jakakolwiek ocena. Dodatkowo ten kalkulator z poziomu telefonu wygląda słabo, i słabo działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 5 minut temu, zasada napisał: Wydaje mi się, że w grę wchodzi losowanie a nie jakakolwiek ocena. Dodatkowo ten kalkulator z poziomu telefonu wygląda słabo, i słabo działa. "Nagrodę otrzymują autorzy trzech receptur, które zostaną wybrane jako najciekawszeprzez organizatora konkursu." zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 11 godzin temu, anteks napisał: najciekawsze No tak. Szanse na wybór smasha pilzenski-polski chmiel-'drożdże zagrodowe" są nikłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi