baczek1991 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Z jakości usług jestem zadowolony, mam jedynie uwagę do niekompletnych paczek. 3 razy zamawiałem i za każdym razem czegoś brakowało w paczce, oczywiście po kontakcie telefonicznym czy mailowym brakujący towar był wysyłany od razu. Bez gratisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 po kontakcie telefonicznym czy mailowym brakujący towar był wysyłany od razu. Bez gratisów. Może bez gratisów ale też zapewne bez opłaty za paczkę. Na kilku paczkach zamiast na jednej to mimo wszystko sklep poniósł zwiększone koszta wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ansyn Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 po kontakcie telefonicznym czy mailowym brakujący towar był wysyłany od razu. Bez gratisów. Może bez gratisów ale też zapewne bez opłaty za paczkę. Na kilku paczkach zamiast na jednej to mimo wszystko sklep poniósł zwiększone koszta wysyłki Jak by nie było brakujących towarów to by sklep nie musiał ponosić dodatkowych kosztów Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Kolejne zamówienie i po 3 dniach u mnie. Ale, ale... bez fermentora który był głównym zamówieniem Po mailu wysyłka szybka i po dwóch dniach komplet u mnie. Nie szkoda chłopakom kasy na dosyłki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Moje ostatnie zamówienie też było niekompletne. Na duży plus jest to, że dosyłają brakujące rzeczy nie robiąc problemów. Co do sklepu nie mam uwag, trochę już u nich kupiłem i zamierzam nadal kupować, widocznie mają jakiegoś gównianego pakowacza przesyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Albo zamówień pod sufit i tak szybko latają, że nie ma kiedy ładować Ja sobie chwalę póki co. Szczęśliwie jeszcze nic mi nie brakowało w przesyłce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 zamówienie w środę, dzisiaj dostawa. kilkanaście pozycji, żadnych braków, wszystko ok. jedyne co to worki ze słodem trochę naderwane przy zgrzewie ale nie są rozszczelnione. pewnie szybka akcja z pakowaniem ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 zamówienie w środę, dzisiaj dostawa. A Ty myślisz ,ze komuś się chce liczyć kiedy to środa, a kiedy to dzisiaj? Mathev 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 4 dni nie licząc weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 zamówienie w środę, dzisiaj dostawa. A Ty myślisz ,ze komuś się chce liczyć kiedy to środa, a kiedy to dzisiaj? Bystre oko Uszczypliwego nic nie pominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilg20 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Podpinam się. Nie wiecie co się dzieje ze stroną internetową TB? Czy to tylko ja mam jakieś problemy? Nie ma cen produktów i nie można niczego dodać do koszyka. Problem mam na każdej przeglądarce bez znaczenia, czy jestem zalogowany, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birek03 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Podpinam się. Nie wiecie co się dzieje ze stroną internetową TB? Czy to tylko ja mam jakieś problemy? Nie ma cen produktów i nie można niczego dodać do koszyka. Problem mam na każdej przeglądarce bez znaczenia, czy jestem zalogowany, czy nie. mają przerwę świąteczną z tego co widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Na stronie startowej a właściwie na jej większej części , jest info, że sklep nieczynny i możliwość składania zamówień została wyłączona do dnia 31.12 Tapatalknięte z drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_zg Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam, Proszę o informację czy Twój Browar standardowo pakuje wszystkie słody z zestawu surowców osobno? Czy jest to opcja dodatkowo płatna? Jak grubo jest mielony słód? Nie ma zbyt dużo "mąki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ja jak zamawiałem jakieś jasne wersje piw to miałem wszystkie słody razem. śrutowanie było ok, nie miałem problemów z tymi zestawami (przerobiłem ich 5). nie zamawiałem żadnych ciemnych piw, być może do takich pakują słód oddzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ansyn Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Słody pakowane są razem za wyjątkiem słodów jasnych/ciemnych tj przy zestawie slody jasne to jeden worek, a slody ciemne to drugi worek. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Z tego co pamiętam pakują do jednej paczki słody jasne,a do drugiej ciemne, ale jakiś czas już nie brałem zestawów. Co do śrutowania to kupuję u chłopaków ześrutowane słody gdyż sam jeszcze śrutownika, a raczej miejsca na śrutownik nie posiadam. Nigdy nie narzekałem na efekty, mąki troszkę zawsze jest ale w rozsądnych ilościach, problemów z filtracją raczej nie doświadczam, wydajność zależy od warki 85 +/- kilka procent liczona wg brewness więc ogólnie nie narzekam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smul&Sons Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć, ktoś się orientuje jak to jest z darmową wysyłką? Chodzi o to czy jak zamówię ponad 30kg za ponad 300zł to mi wyślą za darmo czy podzielą na dwie paczki i za jedną każą płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 spytaj Michała albo Wojtka - oni zdaje się wiedzą najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć, ktoś się orientuje jak to jest z darmową wysyłką? Chodzi o to czy jak zamówię ponad 30kg za ponad 300zł to mi wyślą za darmo czy podzielą na dwie paczki i za jedną każą płacić? ale czemu mieliby dzielić? raz zamawiałem za ponad 300pln (30,5kg) i poszło jedną paczką, na ich koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilg20 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Co do tych słodów z TB to tak mi się przypomoniało... Jeśli ktoś zamawia np. 4 kg pale ale (lub innego) do jednej warki to warto dopisać przy zamówieniu "4kg pale ale w jednym opakowaniu". W innym wypadku zawsze zapakują do 4 osobnych worków. Chyba, że komuś zależy na takim pakowaniu. Zamawiałem nie raz z homebeer i alepiwo. Tam przeważnie ładują każdy słód do jednego wora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zamawiałem ostatnio 40 kg. Przyszły dwa pudła na ich koszt. Wysłane za pomocą mTalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mój rekord to ponad 70 kg (robiłem zapasy na zimę), 3 duże pudła - oczywiście ponad 300 zł i oczywiście wysyłka na ich koszt zgodnie z informacją na stronie. Ale ostatnio często czegoś brakuje w paczce - dosyłają bez problemu i to szybko, ale po którymś razie zaczyna być to irytujące. Ostatnio dostałem też ześrutowany słód (miał być bez śrutowania) - postaram się szybko zużyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzii Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tb zaskakuje, wczoraj w południe zamówienie, dziś rano o 8 mej kurier.... Przesada.... !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tb zaskakuje, wczoraj w południe zamówienie, dziś rano o 8 mej kurier.... Przesada.... !!! Zgłoś zażalenie i zwróć towar Niech przyślą w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi