Samael Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 [media=] [/media] Nowy band Titusa z Acid Drinkers.Super plyta no i 15 latek na gitarze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Fajny teledysk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Cześć. [media=] [/media] A ja jak co roku poświęcam minutę na myślenie o NICH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Fajny teledysk! Muzyka tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A tekst Baczyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 [media=] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziś usłyszałem w radio. Jestem pod wrażeniem. Puścili chyba 2 utwory, płyta może być rewelacyjna. www.youtube....h?v=PRbck3DzDs0 Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Kilka dni temu były urodziny Jerry Garciji, za kilka dni będzie rocznica jego śmierci, więc dzisiaj mam wolne i słucham Grateful Dead - najlepszej grupy w historii świata. Roll away the dew, Jerry! [media]http://youtu.be/mFFnNri15-4[/media] Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A ja się relaksuję i motywuję przy takich utworach [media] [/media] [media]http://www.youtube.com/watch?v=Reqc38YW81w[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 I jeszcze to ..... piękny utwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fciSvdqYtBU&feature=colike Pain, don't you come pouring down on me Cause I do not deserve to be Drowned in misery Sane, is what I will never be And there's no use helping me Cause I know just what I need Another beer is all I need And who are you to disagree? Yeah just one more, and I'll be free Another beer is all I need Please, Don't you take my glass away Cause I would really love to stay Until the light of day Here is what I've been longing for So before you close the door Could you pour me just one more? Another beer is all I need And who are you to disagree? Yeah just one more, and You'll be rid of me Another beer is all I need Another beer is all we need And no one here will disagree Yeah just one more, and we'll all be free Another beer is all we need Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 [media] [/media] :beer: :beer: Lusterko87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Byłem wczoraj na koncercie charytatywnym PCK i tam odkryłem takie cudo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 [media] [/media] :beer: :beer: Lubie takie klimaty http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kTecwxUGJFI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 z Oi! Punk przeskakujemy na Folk Punk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qperx6Ra1lM [/media] http://www.youtube.com/watch?v=1ZwTv9u_m4I Kto zgadnie czyj to cover Edytowane 22 Września 2012 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Cover Blondie. Myślałem, że wklejamy tu typowo utwory ocierające się o Piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Cover Blondie. Myślałem, że wklejamy tu typowo utwory ocierające się o Piwo Hehm jak wrzuciłeś Ramjacks to chciałem napisć o Dropkick Murphys a tak zostało mi tylko Flogging Molly [media] [/media] Edytowane 22 Września 2012 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Mam tą płytę - oryginał z autografami - i nie tylko tą Edytowane 27 Września 2012 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Swietnie ;-) Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Dzięki Grzesiek za ten kawałek, okazuje się, że znałem ze słyszenia inny utwór. Pomyślałem: dwa poznałem, dwa fajne, trzeba spróbować więcej. Działa ;-) Edytowane 27 Września 2012 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 [media]http://www.youtube.com/watch?v=BzSjOUK1RsI[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A ze mną jeździ w aucie A teraz znoiwu sie przyczepiła i nie chce odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A do mnie przyczepiło się ostatnio to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi