Szwed Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mimozy a tutaj masz szczere wyznanie Jonasza Kofty autora tekstu „Radość o Poranku” http://www.youtube.com/watch?v=SmXy5nfj5Fs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Gdzieś już słyszałem te dzwięki http://www.youtube.com/watch?v=f9uNsw3u6zc Edytowane 24 Grudnia 2012 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) usłyszałem przed chwilką w radiu... remix mnie rozwalił Edytowane 28 Grudnia 2012 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 number one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Lubię Dajerów ale jak dla mnie to pierwsze miejsce w 19 TTWC to jednak zawód. No ale cóż, ludzkość tak wybrała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Lubię Dajerów ale jak dla mnie to pierwsze miejsce w 19 TTWC to jednak zawód. No ale cóż, ludzkość tak wybrała... Głosowałem na utwór z pierwszego i drugiego miejsca. Ogólnie łatwo nie jest wybrać 33 utwory z takiej ilości. Okazuje się, że przy "F" skończyły Ci się głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ogólnie łatwo nie jest wybrać 33 utwory z takiej ilości. Okazuje się, że przy "F" skończyły Ci się głosy No dokładnie ciężko było - mi się skończyły gdzieś w okolicy M i potem szybki przegląd i poprawki, bo przecież nie zostawię bez głosu mojego ulubionego "Chenko" czy "Hey you". Kiedyś można było głosować chyba na 50 głosów - odrobinę było łatwiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 U mnie dzisiaj Slayer..Aktualnie Live Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To i ja się tutaj uaktywnie Moim zdaniem najlepsza polska kapela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Cześć. Cos w tym jest ... http://youtu.be/PsRri4WvjnA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Miazga na dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jeden z komentarzy pod zapisem koncertu: "Jon, my god, my Elvis, my fuckin rockin blues-Zeus!! Blues Explosion! My implosion!" Trochę akcji od mniej-więcej 5min., polecam na mniej energetyczne dni: [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 dzisiaj ich koncert w Biłgoraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tego radia słucham najczęściej: WCSX Classic Rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Temat na ale, więc należy przypomnieć zapomniane, a ważne nuty (w tym niekwestionowany hymn Albion'u czyli England Belongs to Me) od tego się zaczęło, potem było to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 by w końcu wybuchnąć tym: i tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tam jest Titus! A dziadek wygląda na Roberta Englunda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tam jest Titus! A dziadek wygląda na Roberta Englunda Ano jest Taki nowy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ale jest ta zadziorność starych Kwasożłopów hehe. Słyszałem, że ten chłopak od wiosła to jakiś młody samorodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ale jest ta zadziorność starych Kwasożłopów hehe. Słyszałem, że ten chłopak od wiosła to jakiś młody samorodek. Ma zdaje sie 15 lat,a wymiata az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Samael widzę że w głowie siedzi, bo już kiedyś wrzucałeś ten klip Moja młoda bardzo lubi Fishdick zwei, jakiś program był w TV gdzie Titusa bezbłędnie skojarzyła z gościem z teletysku "love shack" i zdawała mi relację co ów Titus robił Ale sedno jest takie /Bogi będziesz zbulwersowany ;)/ że ów Titus pamięta i z sentymentem wspomina super wino "patykiem pisane" z Ostrwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Nie będę zbulwersowany , bo Wiśnia ostrowin to też miało swój udział w kształtowaniu moich smaków. I jeśli obadałem się jak dziki osioł jak szkodliwe są pryty i tzw. "nalewki", to jednak pozostaje sentyment-tak jak dla niektórych Bałtyk (do tej pory jeszcze nie skosztowałem)-a tam przecież był DDT. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Samael widzę że w głowie siedzi, bo już kiedyś wrzucałeś ten klip Rzeczywiscie - sorry za dubla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) A tutaj ze specjalną dedykacją ode mnie dla Bogi`ego: [media] [/media] "We are Motorhead and we play rock`n`roll. Don`t forget us." Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Bączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi