olo333 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Bynajmniej, nie nowość [media] [/media] Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez olo333 Kasanga i elroy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziś. [media]http://www.youtube.com/watch?v=uInEKBkb870&feature=relmfu[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 [media] [/media] Piękny punk 77 "Nic nam nie zaszkodzi Bo jesteśmy młodzi Nic nam nie zaszkodzi, nie! Nikt z was nie zgadnie Co mamy w sercu na dnie Nikt z was nie zgadnie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 [media]http://www.youtube.com/watch?v=dXS7w1Ydd9Q[/media] Ooo... Właśnie tego kawałka słuchałem przed chwilą. Bardzo miła bardzo kapela do słuchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ooo... Właśnie tego kawałka słuchałem przed chwilą. Bardzo miła bardzo kapela do słuchania. Tekst piosenki jest bardzo zabawny. Kawałek popularny jest na kursach nauki j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Teledysk też niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cytując "jak rozpętałem II Wojnę Światową" Rany Boskie, Jugosławia... Kiedyś muszę się wybrać do Gucy, orkiestry dęte w wydaniu OSPożarniczej jakoś odstręczały od tej formy ekspresji artystycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 na koncercie byłem, to i mi sie tego chce słuchać: http://www.youtube.com/watch?v=7d0mog-YFfw&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Zaczęło się Męskie Granie. Właśnie leci koncert z browaru w Żywcu w radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Cześć Mnie właściwie obojętny dziś gatunek muzyczny było było podobne przesłanie To masz piosenkę z przesłaniem mojego ulubionego zespołu z mojej ulubionej płyty. Długo myślałem, że w tej piosence chodzi o ... pociąg. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Hehehehe [media] [/media] Edytowane 14 Maja 2012 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Świetny tekst. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 no prawie,jest jedna nieścisłość ,pacyfka i ćwieki,kto miałby co nosić;bo jak żyje nie widziałem skina z ćwiekami,a panka z pacyfką ,odwrotnie to już zupełna paranoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Lady pank na Top trendy. Czy też macie wrażenie, że Panasewicz coś kiepsko śpiewa? Pamiętam trzy lata temu w Nakle odstawili podobną kichę. Z każdym powrotem na scenę śpiewał coraz gorzej. A dziś? Spóźnia wersy, śpiewa nieczysto. Myślicie, że to wina akustyka? Na takiej imprezie raczej mało prawdopodobne. W każdym razie przełączyłem bardzo szybko na inny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Skonczyl sie juz dawno. Gdzies pod koniec lat 90. Takie spedy to pretekst do wcisniecia reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 grind-core, hard-core, power violence, screamo-core, drum'n'base, punk rock, i takie tam ....podałem gatunki muzyki dlatego że kapel nie chciało mi sie wymieniać bo dużo tego:) Interesujace ;-) .. A gdzie sie slucha takiej muzyki w pl? Ja siedze w podobnych klimatach, a nawet "tworze" taka muze". nie pogardze dobrym rapem /Looptroop Rockers na przyklad/, ska, czy jazzem /lub jass'em ;-) . Widze tez, ze zywa, gitarowa muzyka przewaza wsrod piwowarow.. Ciekawe co na to powiedzieliby socjologowie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Gitarowa czyli prawdziwa jak prawdziwe jest nasze piwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Cześć [media=] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy tych panów jeszcze ktoś pamięta? Klasyk w niesamowitej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio113 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Na poważnie... ( niesamowity moment 0:55 ). Lepiej się odbiera znając jęz. włoski. http://www.youtube.com/watch?v=FGnKgoNBDX8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Szansa na sukces - Acid Drinkers Love Shack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Szansa na sukces - Acid Drinkers Love Shack Piękny cover Acid'ów - pierwszy raz usłyszałem w radiowej Trójce. Szczenę musiałem zbierać z podłogi i naleśnika spaliłem prawie na węgiel (pamiętam jak dziś naleśniki też dobre wyszły ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Piękny cover Acid'ów Piękny cover Acidów to jest to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi