Pinhead Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja ostatnio na nowo odkryłem Galów Jeszcze 21 dni do Folk Festu w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Widziałem, może uda sie dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinhead Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) To trzeba się spieszyć bo bilety na wyczerpaniu. Ja już od czerwca mam. https://www.facebook...tivity&source=1 Edytowane 6 Listopada 2014 przez Pinhead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 [media]http://www.youtube.com/watch?v=zm2gSEBmGgo[/media] A niedługo koncert i jak co rok na pewno mnie tam nie zabraknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Od jakiegoś czasu zupełnie nie daje mi ten album spokoju http://raig.bandcamp.com/album/old-major-with-love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Ja sporo słucham ostatnio Lamb. Niebawem będą grali w Polsce, chyba się przejdę posłuchać jak wypadają na żywo. Edytowane 11 Listopada 2014 przez adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 12 Listopada 2014 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=3PlTu3f1T-4 Zaskakujący mnie materiał. Tzn. zaskakuje mnie, że tak mi się podoba. Edytowane 24 Listopada 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja ostatnio jestem na etapie IMANY . Ciepoły choć lekko skrzeczący murzyński ( przepraszam , afroamerykański ) wokal . Piękne kompozycje , wielka wrażliwość . I do tego piękna Kobieta . Właśnie wypuściła nową płytę niedawno , soundtrack z filmu Sous les Jupes des Filles . Poprzednia płyta to The Shape of Broken Heart . Jak ktoś lubi muzykę spokojną , ciepłą , pełną wrażliwości - polecam . Uzależnia . I rzadkość - 100% dobrych kawałków na płycie ( tej starszej przynajmniej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Popieram ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 coś na czasie sebek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 coś na czasie śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morten Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nowi Ajroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsakic Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) ...coś nie mogę wstawić okienka z YT przy użyciu BBCode... edit: udało się. Mocne granie, niestety Peter Steel R.I.P. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez jsakic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Nowi Ajroni Kawałek jak zawsze fajny ale teledysk lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Cześć. Wzieło mnie dzis na wspominki: https://youtu.be/YY2-mrsXgMM Edytowane 7 Września 2015 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haregar Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Mój ostatni hicior http://hardcorowo.pl/50379_Pomidorowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi