skazi Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 (edytowane) 24 minuty temu, ATP napisał(a): Ogólnie to wszystko to jest stek bzdur, potencjał biotransformacji jest wielokrotnie niższy względem takich klasyków jak WLP066. Te drożdże robią mętne piwa i to tyle z podejścia do "hazy". Też mi się tak wydaje, tzn. może i ma najwyższy potencjał biotransformacji ale w porównaniu do reszty suchych drożdży od Fermentis. Edytowane 7 Października 2023 przez skazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Co najwyżej, z sucharów nie masz do Hazy IPA nic lepszego niż Verdanty z Lallemanda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 37 minut temu, ATP napisał(a): Ogólnie to wszystko to jest stek bzdur, potencjał biotransformacji jest wielokrotnie niższy względem takich klasyków jak WLP066. Te drożdże robią mętne piwa i to tyle z podejścia do "hazy". Nie zgodzę się że robią mętne piwa. Używałem wielokrotnie i miałem dobre, klarowne ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 2 godziny temu, Nazwa użytkownika napisał(a): Nie zgodzę się że robią mętne piwa. Używałem wielokrotnie i miałem dobre, klarowne ale. Owszem, ale nie przy chmieleniu na zimno. U mnie nawet grodziskie kosmicznie zmętniało po dh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się