wena Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Z okazji Dnia Piwowara Domowego wszystkim piwowarom życzę tylko udanych warek i wiele nagród w konkursach piwowarskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 ale że takie święto w poniedziałek trafia, szkoda Najlepszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertJ Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Skoro takie święto, to życzę wszystkim samych udanych warek. (oby moja dzisiejsza warka, była poprawna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpiente Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Skoro takie święto to i ja się przyłączam. Samych udanych i konkursowych piw życzę wszystkim kolegom piwowarom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 I ja życzę piwowarom domowym smacznego piwka i sukcesów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konus Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 wszystkim piwowarom jak największej ilościi jak najlepszej jakości warek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiwoLab Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) ... Edited January 19, 2015 by PiwoLab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quentin Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Wysokiej wydajności i braku infekcji dla Zacnego Grona ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamsky Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 nie chcesz, to nie świętuj ja jakiegoś quadrupla na pewno wypiję za wasze i swoje zdrowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
girgi Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Każda okazja jest dobra do świętowania, w szczególności jak można świętować przy piwku Pomyślności szanownym kolegom! Serpiente 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilus Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Oraz braku przeżywania zespołu dnia następnego, życzę Panom, jak i sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepek84 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Hm.. dziwnym trafem dziś mamy też Blue Monday , czyli najbardziej depresyjny dzień w roku. Przypadek ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Blue_Monday Tak czy siak , wszystkim samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwek-jas Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 No to trza to uczcić... Wszystkim naj naj naj i na zdrowie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giziu Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 A miałem dzisiaj nie pić Wszystkiego dobrego, samych udanych warek zarówno kolegom jak i koleżankom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogi Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Zdrowia do warzenia i picia, tego co się nawarzyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ray Posted January 19, 2015 Popular Post Share Posted January 19, 2015 Na mocy przyznanej mi przez samego siebie ustalam kolejne święta. Jako kontynuacja Dnia Piwowara Domowego obchodzonego 19 stycznia ustalam, że 19 każdego miesiąca będzie świetem. I tak: 19 stycznia- Dzień Piwowara Domowego 19 lutego - Dzień Kwasiżura 19 marca- Dzień Piwowara Rzemieślnika 19 kwietnia- Dzień Kraftu 19 maja- Dzień Piwowara Browaru Regionalnego 19 czerwca- Dzień Granata i Gushingu 19 lipca- Dzień Piwowara Browaru Koncernowego 19 sierpnia- Dzień Śrutownika i Dobrego Śrutowania 19 września- Dzień Piwowara Browaru Klasztornego 19 października- Dzień Drożdża i Dobrej Fermentacji 19 listopada- Dzień Piwowara Browaru Restauracyjnego 19 grudnia- Dzień Modlitw O Temperatury Lagerowe A z okazji święta dzisiejszego- sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam! Jarzyn_waleczny, BuDeX, Mariusz_CH and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggot Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Samych udanych warek wszystkim piwowarom życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiwoLab Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) ... Edited January 19, 2015 by PiwoLab Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 No są, ale co się dzieje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart3q Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 19 grudnia- Dzień Modlitw O Temperatury Lagerowe Kurcza, przegapiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Miłych snów Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Napisałem ten temat prowokacyjnie. Bo taki dzień nie istnieje. Ogólnie temat przyjął się bardzo pozytywnie. No jeden tylko nastawiony sceptycznie, ale ... przejdzie mu. Rozmawiałem ze Skitofem Prezesem PSPD, że można by taki dzień utworzyć. Uważamy, że dzień 30 stycznia, kiedy zebrało się 24 piwowarów domowych i założyło nasze stowarzyszenie byłby najbardziej odpowiedni. Tym bardziej, że to już będzie 5 lat - taka mała rocznica. Możemy zacząć świętować pierwszy raz już w tym roku. Jeżeli jest taka potrzeba to możemy to zatwierdzić na Walnym. Co Wy na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamsky Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Szczerze mówiąc widziałbym takie święto w inny dzień. Na przykład 5 stycznia albo 30 kwietnia albo 2 maja albo 14 sierpnia... bart3q 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart3q Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Albo w dzień modlitw o temperatury lagerowe ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts