wena Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Na prośbę Browaru Dziedzice zamieszczam informację o konkursie piw domowych w Browarze Dziedzice. Impreza rocznicowa odbędzie się w Browarze Dziedzice w dniu 15 marca 2015 roku w godzinach 11.00-15.oo. Browar zaprasza wszystkich do udziału. W ramach imprezy będzie pokaz warzenia piwa, oraz konkurs piw domowych. Regulamin i formularz zgłoszeniowy w załączeniu. Regulamin Konkursu oraz formularz zgłoszeniowy.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 pkt. 10 regilaminu W konkursie zostanie ocenionych maksymalnie 10 piw w każdej kategorii.Decydująca będzie kolejność zgłoszeń. No co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 pkt. 10 regilaminu W konkursie zostanie ocenionych maksymalnie 10 piw w każdej kategorii.Decydująca będzie kolejność zgłoszeń. No co to ma być? Wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 pkt. 10 regilaminu W konkursie zostanie ocenionych maksymalnie 10 piw w każdej kategorii.Decydująca będzie kolejność zgłoszeń. No co to ma być? Jak dla mnie słabe to. Czyli uwarzysz piwo specjalnie na konkurs, ale później dowiesz się "sorry, ale byłeś 11 więc nie próbowaliśmy." Dla mnie urządzanie konkursu, który ma oceniać jakość produktu, i dawanie kryterium "kto pierwszy ten lepszy" jest niepoważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnio przy konkursie Olbrachta napisałem że ogłaszanie kategorii na 1,5 przed konkursem to żart, tu jest miesiąc i powiem że kpina z piwowarów ps Kto teraz zrobi konkurs i ogłosi kategorię 2 tygodnie przed? Edytowane 17 Lutego 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Bo konkurs piw domowych to teraz dobra promocja dla knajp/minibrowarów... Eh regulamin pisany na kolanie i trochę ctrl+c ctrl+v, co zrobić, nagroda też świetna, zwłaszcza dla osób które mieszkają 200-700 km od browaru Mogli by się chociaż bardziej postarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ja się osobiście przyznam, że pierwsze słyszę, że taki browar w ogóle istnieje, co już świadczy o randze owego "konkursu", pomijając i okres i granie nie fair w stosunku do tych, którzy się jednak skuszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No bez przesady. Pszenica to nie RIS. A z AIPĄ to trochę przegięcie, choć świeża jest najsmaczniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No bez przesady. Pszenica to nie RIS. A z AIPĄ to trochę przegięcie, choć świeża jest najsmaczniejsza. 2 tygodnie jest OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No niestety, udział wezmą osoby, które mają te piwa już uwarzone... Jedyne co dobre to warzenie ale mogliby się wysilić na większe nagrody za 2 i 3 miejsce też, bo raczej kiepsko widzę frekwencję na takich konkursach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Z całym szacunkiem, ale odkąd pamiętam warunki stawia organizator. Tylko tyle i aż tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Wychodzi na to,że prawdziwych piwowarów jest mało a res ta to konkursowicze. Gabi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na prośbę Browaru Dziedzice zamieszczam poprawioną wersję regulaminu konkursu. Aktualny regulamin i zgłoszenie.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Punkt 10 pozostał czyli to nadal wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Organizator konkursu ma prawo ustalać swoje reguły. Przyznam jednak że punkt 10 delikatnie mówiąc jest mocno nieprzemyślany. Koś kto będzie 11 i dalej będzie mocno rozczarowany. Ja osobiście nie będę brał udziału w wyścigach, w których mogę stracić pieniądze a przede wszystkim czas poświęcony na dostarczanie piwa po to by mi powiedziano no sorki lista zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Organizator konkursu ma prawo ustalać swoje reguły. Przyznam jednak że punkt 10 delikatnie mówiąc jest mocno nieprzemyślany. Koś kto będzie 11 i dalej będzie mocno rozczarowany. Ja osobiście nie będę brał udziału w wyścigach, w których mogę stracić pieniądze a przede wszystkim czas poświęcony na dostarczanie piwa po to by mi powiedziano no sorki lista zamknięta. Nie jest problemem zamknięta lista dziesiątki. Problemem jest to: wyobraź sobie, że szybciutko wysłanych 10 kwasiżurków weszło na stół degustacyjny a naprawdę zacne/pyszne piwa od 11 miejsca jak kasowane tu na forum bzdurne odpowiedzi 'poleciały w nicość'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak dla mnie, to ma jakikolwiek sens jeśli liczy się pierwsza 10 która potwierdzi udział np. mailowo lub przez jakiś formularz www, następnie otrzyma potwierdzenie i wysyła piwo, jeśli ktoś wyśle piwo żeby dowiedzieć się że jest jedenasty to tak średnie to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Organizator konkursu ma prawo ustalać swoje reguły. Przyznam jednak że punkt 10 delikatnie mówiąc jest mocno nieprzemyślany. Koś kto będzie 11 i dalej będzie mocno rozczarowany. Ja osobiście nie będę brał udziału w wyścigach, w których mogę stracić pieniądze a przede wszystkim czas poświęcony na dostarczanie piwa po to by mi powiedziano no sorki lista zamknięta.Nie jest problemem zamknięta lista dziesiątki. Problemem jest to: wyobraź sobie, że szybciutko wysłanych 10 kwasiżurków weszło na stół degustacyjny a naprawdę zacne/pyszne piwa od 11 miejsca jak kasowane tu na forum bzdurne odpowiedzi 'poleciały w nicość'. To jak dla mnie problem organizatorów jeżeli będą pili piwa np zepsute. Fakt szkoda tych poza 10 dobrze uwarzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Organizator konkursu ma prawo ustalać swoje reguły. Przyznam jednak że punkt 10 delikatnie mówiąc jest mocno nieprzemyślany. Koś kto będzie 11 i dalej będzie mocno rozczarowany. Ja osobiście nie będę brał udziału w wyścigach, w których mogę stracić pieniądze a przede wszystkim czas poświęcony na dostarczanie piwa po to by mi powiedziano no sorki lista zamknięta.Nie jest problemem zamknięta lista dziesiątki. Problemem jest to: wyobraź sobie, że szybciutko wysłanych 10 kwasiżurków weszło na stół degustacyjny a naprawdę zacne/pyszne piwa od 11 miejsca jak kasowane tu na forum bzdurne odpowiedzi 'poleciały w nicość'. To jak dla mnie problem organizatorów jeżeli będą pili piwa np zepsute. Fakt szkoda tych poza 10 dobrze uwarzonych Cegiełka: można wysłać bezstylowca . Brak eliminacji a więc nie będą wiedzieć co piją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wyniki konkursu http://www.browardziedzice.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi