pako1 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ponownie to obejrzałem i nie wiem kto ruszył ten stół , że piwo się przewróciło. Komisji sejmowej nie będziemy powoływać, ale podtrzymuję to, że wyszło super. Kamerzysta Dori brawo i tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) Ponownie to obejrzałem i nie wiem kto ruszył ten stół, że piwo się przewróciło. To nie stół się ruszył, tylko chyba kamerą ktoś potrącił butelki. P. Dorota mówi nawet coś takiego: "nie pij więcej jak prowadzisz kamerę". Edit: no tak... wystarczyło że ze 3 razy obejrzałem ten fragment dla upewnienia a tu już dwa posty w międzyczasie... Edytowane 23 Października 2010 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Gratulacje Dori, bardzo dynamicznie pokazane, wyszło pięknie, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 @Shooter jej, to ja warzę 1 i 1/10 warki. Coraz głośniej się robi w dziedzinie warzonego w domu. Oby tak dalej. Przynajmniej można robić coś z pasją, podnosić kulturę picia, a nie bezmyślne masowe chlanie z cyklu "nie ważne jak smakuje, byle sponiewierało". Na początku są tego typu zajawki, ale kto wie, może doczekamy się 60 min. (czyli 20 min. program, 40 reklam) programu poświęconego piwowarstwu domowemu. Jeju, ja ateista mam swojego papieża, którzy większość myli z jakimś piosenkarzem, który poszedł w ślady Merlin Monroe. Jak oglądałem drugi raz, żeby zwrócić na to uwagę, faktycznie kamera Cię lubi i nie boisz się jej. Nie jesteś sztywna jak bracia Mroczek. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) http://cieszyn.naszemiasto.pl/artykul/624636,mieszkanka-pogwizdowa-uwarzyla-800-hl-piwa,id,t.html p.s. najlepszy jest opis pod zdjęciem Edytowane 23 Października 2010 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 I tak ma być. Gratulacje! Świetny występ i promocja domowego warzenia. Chciałbym tylko przypomnieć, że we wczorajszym numerze Dziennika Zachodniego jest całkiem spory wywiad z Dori. Zachęcam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 I tak ma być. Gratulacje! Świetny występ i promocja domowego warzenia. Chciałbym tylko przypomnieć, że we wczorajszym numerze Dziennika Zachodniego jest całkiem spory wywiad z Dori. Zachęcam do lektury. Co wy z weną myślicie, że Dziennik Zachodni jest w każdym kiosku w kraju? Jak możecie, to wrzućcie ten wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ja też przyłączam się do gratulacji wyszło super Dori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 I tak ma być. Gratulacje! Świetny występ i promocja domowego warzenia. Chciałbym tylko przypomnieć, że we wczorajszym numerze Dziennika Zachodniego jest całkiem spory wywiad z Dori. Zachęcam do lektury. U mnie nie ma Dziennika Zachodniego, więc kupiłem Nasz Dziennik ale nic o domowym piwowarstwie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Upss.. Zapomniałem, że Dziennik Zachodni nie jest ogólnopolską gazetą. Nie mogę w necie namierzyć tego artykułu, ale jeszcze poszukam. Po Naszym Dzienniku nie spodziewałbym się artykułów o piwowarstwie...he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) Udało się! Hmmm. Nie mogę zamieścić obrazka. Jeszcze raz próbuję. Edytowane 23 Października 2010 przez gesio0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 artykuł z DZ o Dori. Dori moje gratulacje, dzięki takim reportażom piwowarstwo domowe ma szansę trafić do każdego wyszło bardzo elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 artykuł z DZ o Dori. Dori moje gratulacje, dzięki takim reportażom piwowarstwo domowe ma szansę trafić do każdego wyszło bardzo elegancko Chyba nie o ten artykuł chodziło Wenie i Gesio0. Artykuł do którego podałeś link pojawił się w środę, a w weekendowym wydaniu DZ jest jeszcze jeden artykuł, niestety nie mam skanera pod ręką, a w sieci nie mogę go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Bardzo fajny ten materiał w TVN. Dobrze przekazany, w dobrym tempie, super reklama dla piwowarstwa domowego. Dzięki Dori i gratulacje! Jak tak dalej pójdzie, to w przyszłym roku do konkursu o GCh stanie w szranki 1000 piw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Przepraszam za jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 160 tysięcy flaszek piwska. Może od samej ilości zaszumieć w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 a Dori dopisałaś sobie te 5 warek do danych piwowarskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 @Shooter jej, to ja warzę 1 i 1/10 warki. Coraz głośniej się robi w dziedzinie warzonego w domu. Oby tak dalej. Przynajmniej można robić coś z pasją, podnosić kulturę picia, a nie bezmyślne masowe chlanie z cyklu "nie ważne jak smakuje, byle sponiewierało". Na początku są tego typu zajawki, ale kto wie, może doczekamy się 60 min. (czyli 20 min. program, 40 reklam) programu poświęconego piwowarstwu domowemu. Jeju, ja ateista mam swojego papieża, którzy większość myli z jakimś piosenkarzem, który poszedł w ślady Merlin Monroe. Jak oglądałem drugi raz, żeby zwrócić na to uwagę, faktycznie kamera Cię lubi i nie boisz się jej. Nie jesteś sztywna jak bracia Mroczek. Gratuluję. a Dori dopisałaś sobie te 5 warek do danych piwowarskich ? Co tam 5 warek. Dori ile tych warek Ci wyszło w tym Brackim Browarze Zamkowym w Cieszynie 800hl=4000 warek. Koniec warzenia wyczerpałaś limit do 2012r. Następna warka na Euro 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 W Dzienniku Zachodnim, którego czytam przy śniadaniu w środę DORI, w piątek DORI. Włączam tv DORI, aż strach lodówkę otworzyć. W niedzielę będę w Pogwizdowie, zatrzymam się przed odpowiednim domem a tam oczywiście znowu DORI. Och jak miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Taka refleksja mnie dopadła... jak by jeszcze kazali to wszystko ręcznie zabutelkować... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Taka refleksja mnie dopadła... jak by jeszcze kazali to wszystko ręcznie zabutelkować... :) to by się paru studentów na praktyki zatrudniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Czy ktoś z Was zamawiał ostatnio nieco więcej drożdży? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101025/INNEMIASTA13/741681128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 heh, w radio rano mówili, że winiarskie. Media kłamią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Media kłamią Może kłamią czy raczej mają słabe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 kolejny artykuł z Dori w roli głównej http://www.gazetacodzienna.pl/index.php?p=wwiad&id=4522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi