Pierre Celis Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jest. Wreszcie. Książka, nad którą pracowałem niemal rok. Dla kogo, o czym, jak wyglądało jej pisanie i przede wszystkim jak ją zakupić. W przedsprzedaży możecie ją zakupić w Empik.com. Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nawet docent go zjechał. Wystarczy poczytać recenzje: http://www.empik.com/piwo-wszystko-co-musisz-wiedziec-zeby-nie-wyjsc-na-glupka-kopyra-tomasz,p1128862464,ksiazka-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Nawet docent go zjechał. Wystarczy poczytać recenzje: http://www.empik.com/piwo-wszystko-co-musisz-wiedziec-zeby-nie-wyjsc-na-glupka-kopyra-tomasz,p1128862464,ksiazka-p Bogi, a skąd tyle osób widziało tę książkę na oczy, skoro jeszcze się nie ukazała? A Docent, jeśli to rzeczywiście Docent jasno pisze, że widział wersję e-bookową, jak rozumiem nietożsamą z drukowaną Edytowane 6 Października 2016 przez buber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bogi, to ściema z docentem, ktoś się podszył. Polska, kraj zawistników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Oglądając filmiki Kopyra też kupiłem parę piw doctor brew i szczerze zawiodłem się. Jeden bloger na yt wspominał że kopyr współpracuje z doktorami, czy to prawda nie wiem. Piwa pinty jeśli mam możliwość to kupuję zawsze ich nowości. Możliwe że to dlatego że moja mała rewolucja zaczęła się od ataku chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Kopyr tego nie ukrywa. Pod każdym filmikiem z płatną recenzją umieszcza info o współpracy z tym czy innym browarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nawet docent go zjechał. Wystarczy poczytać recenzje: http://www.empik.com/piwo-wszystko-co-musisz-wiedziec-zeby-nie-wyjsc-na-glupka-kopyra-tomasz,p1128862464,ksiazka-p Bogi, a skąd tyle osób widziało tę książkę na oczy, skoro jeszcze się nie ukazała? A Docent, jeśli to rzeczywiście Docent jasno pisze, że widział wersję e-bookową, jak rozumiem nietożsamą z drukowaną Też mnie to zastanawia, dlatego podałem link, póki nie zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Nawet docent go zjechał. Wystarczy poczytać recenzje: http://www.empik.com...62464,ksiazka-p Poczytać recenzję książki której nikt nie widział Bogi, co jak co ale po Tobie nie spodziewałem się, że taki trolling łykniesz Edytowane 7 Października 2016 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dawno w internetach nie byłem, to straciłem czujność . Jeśli to fake rzeczywiście, to docent powinien złożyć pozew o przywłaszczenie tożsamości. Była taka sprawa teraz, w Inowrocławiu bodajże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi