Napalm Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam, Otrzymaliście już prenumeratę nowego 24tego kwartalnika piwowar? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Nie . . . . . . . . Zastanawiam się, czy jednak nie opłacić tej prenumeraty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Też nie, ale może dlatego że w tym tygodniu trafił dopiero do dystrybucji Edytowane 31 Maja 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Niektórzy już czytali spoza redaktorskiego składu, więc pytanie słuszne. Szyszka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Niektórzy już czytali spoza redaktorskiego składu, więc pytanie słuszne. Ja też czytałem co nie zmienia faktu że jak napisałem wyżej- w zeszłym tygodniu wyszedł z drukarni i w tym trafił do dystrybucji Edytowane 31 Maja 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Herman Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Czy dobrze jest zabezpieczony Piwowar przed uszkodzeniem ?? Tzn. czy nie przychodzi pogięty czy skancerowany. Ja kupuję przy okazji zakupów słodów itp. ale prenumerata wydaje się dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opeciarz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ja z prenumeratą mam złe wspomnienia. Poza pierwszą częścią po kolejne musiałem się za każdym razem upominać mailowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ja za to mam bardzo dobrą opinię. Mogę narzekać jedynie na jakość usług poczty polskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapTom Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 To się powoli robi półrocznik, a nie kwartalnik Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 To się powoli robi półrocznik, a nie kwartalnik Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Popatrz na to z innej strony, opłacasz na rok a masz czytania do 2018. Ekonomicznie Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podbijam temat, dostaliście już prenumeratę? Rozumiem, że dwa tygodnie temu był rozsyłany, a Warszawa to nie taka dziura, żeby listonosz nie znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Kolega dostał jakoś w połowie zeszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podbijam temat, dostaliście już prenumeratę? Rozumiem, że dwa tygodnie temu był rozsyłany, a Warszawa to nie taka dziura, żeby listonosz nie znalazł...6 czerwca. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podbijam temat, dostaliście już prenumeratę? Rozumiem, że dwa tygodnie temu był rozsyłany, a Warszawa to nie taka dziura, żeby listonosz nie znalazł... Dostałem 5.06 Zgadzam się Warszawa powinna mieć pierwszeństwo w dostawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Podbijam temat, dostaliście już prenumeratę? Rozumiem, że dwa tygodnie temu był rozsyłany, a Warszawa to nie taka dziura, żeby listonosz nie znalazł...Dostałem 5.06 Zgadzam się Warszawa powinna mieć pierwszeństwo w dostawieUważam że pierwszeństwo należy się miejscowości Mieroszów. Warszawa, wiadomo, ostatnia. Tak na serio doszło w zeszłym tygodniu. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutus Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Do mnie doszedl ale sa bledy w wydruku, wiec mysle ze wstrzymali dystrybucje i wysla poprawione wersje pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Do mnie doszedl ale sa bledy w wydruku, wiec mysle ze wstrzymali dystrybucje i wysla poprawione wersje pozniej. za FB Piwowara Uwaga! Błędy w druku najnowszego numeru! Z przykrością informujemy, że podczas druku 24. numeru „Piwowara” doszło do błędów produkcyjnych, przez co w egzemplarzach znajdują się dublujące się strony lub strony nie są porozcinane. Za cały stan rzeczy winę ponosi drukarnia, której został zlecony wydruk kwartalnika. Podmiot ten poczuwa się do winy i zadeklarował dodruk i wymianę numerów niewłaściwie złożonych. W związku z zaistniałą sytuacją uruchomiliśmy adres email reklamacje@pspd.org.pl, na który prosimy o udzielanie informacji, jeśli jesteście w posiadaniu wadliwych egzemplarzy wraz z dokumentacją w formie zdjęć, dzięki czemu będziemy w stanie udowodnić, ile felernych sztuk „Piwowara” opuściło drukarnię. Prosimy także o podanie danych do wysyłki prawidłowo złożonego numeru. Sytuację utrudnia fakt, że kwartalnik został już rozesłany do czytelników i jedyne na czym możemy bazować, to informacje od Was, dzięki czemu będziemy mogli oszacować skalę zjawiska. Prosimy o przesyłanie informacji na temat wadliwych egzemplarzy na adres reklamacje@pspd.org.pl do 30 czerwca. Na ich podstawie będziemy wiedzieć, ile numerów drukarnia musi wydrukować na swój koszt w ramach rekompensaty, a numer bez wad zostanie dostarczony do poszkodowanych pocztą. Przepraszamy, za zaistniałą sytuację i prosimy o wyrozumiałość. Redakcja „Piwowara” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napalm Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Po kilku upomnieniach w końcu doszedł 30.06 w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi