Alexy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Hej, Ciekawe badanie przeprowadzone przez portal Brulosophy - badanie demografii piwowarów-czytelników portalu: http://brulosophy.com/2017/08/24/2017-general-homebrewer-survey-results/ Średni obraz piwowara (głównie z US, ale pewnie trend jest podobny na świecie) jest taki: biały mężczyzna po 30tce, żonaty, z wykształcienia inżynier lub IT, raczej bez brody I dlaczego tak mało kobiet!! W badanu wzięło udział 2532 mężczyzn i... 26 kobiet. Miłej lektury! Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Alexy ChmielowyAli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AresREAL Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 U mnie trafione w punkt Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 No to jedziemy : Bialy facet, na dzien dzisiejszy z 3 z przodu jesli chodzi o wiek, zonaty, 1 dziecko. Z wyksztalcenia ekonomista, bez brody, za to w okularach. O pieniadzach i nieruchomosciach dzentelmeni nie rozmawiaja (przynajmniej w obecnosci pieknych dam, ktorych - mam nadzieje - jest tu wiecej niz w przytoczonej ankiecie), wiec przemilcze taktownie ten temat. Sa inni odwazni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Biały kawaler przed 30 z wykształcenia inżynier i zdecydowanie z brodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Średni obraz piwowara (głównie z US, ale pewnie trend jest podobny na świecie) jest taki: biały mężczyzna po 30tce, żonaty, z wykształcienia inżynier lub IT, raczej bez brody Ciekawe zwłaszcza są wyniki odnośnie religijności - 57,5% Agnostycy/Ateiści, to grubo powyżej, nawet Amerykańskiej średniej PS Z tego badania jak się zsumuje różne typy brody, to większy odsetek ją jednak posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 raczej bez brody "some form of facial hair" Chyba raczej z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Racja, czyli zapuszczam brodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 25 lat, biały, żonaty, dwójka dzieci, inżynier Elektrotechniki, na stanowisku Automatyk, bez brody, katolik. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkis Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Trochę te posty przypominają ogłoszenia matrymonialne :-) ale co tam w imię nauki: 35lat, biały, żonaty(po raz drugi), dwójka dzieci, bez brody, automatyk, ateista Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Arkis Alexy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 żonaty, dwójka dzieci, katolik, z wykształcenia inż elektrotechnik, brodę i wiek widać w avku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 katolik, z wykształcenia Z reka na sercu przyznaje sie, ze ten przecinek zauwazylem dopiero przy drugim czytaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrjus Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Inżynier, od paru miesięcy po 30, ale bezdzietny, kawaler. No i z konkret brodą! Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Syrjus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Agnostyk, lat 41, pracownik fizyczny, brak dzieci. Ostatnią babę jaką miałem kopnąłem w żyć jakieś dwa tygodnie temu. Brodę mam bo mi się golić nie chce i gdzieś mam modę na brodaczy Wychodzę poza standardy/szablony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 kopnąłem w żyć ort https://sjp.pl/rzy%C4%87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 ach no zapomniałem dodać wyznania - poganin oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) biały mężczyzna po 30tce, żonaty, z wykształcienia inżynier lub IT, raczej bez brody ! to u mnie zgadza się tylko po 30tce Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jeszcze trzy lata i ślub przede mną żeby stać się "statystycznym piwowarem". Tyle, że ja nie lubię tego typu statystyk. Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 to u mnie zgadza się tylko po 30tce Jesteś czarną kobietą? Pindin, anteks, mina obelżywa i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opeciarz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Biały, żonaty, 40, dziecko, katolik, AWF, żuchwa nieowłosiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Podzielono swiat na tych przed i po 30stce. Czyli taki 51letni facet tez jest w sumie po trzydziestce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkele Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 biały z brodą, po 30-stce, żonaty, dziecko w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 to u mnie zgadza się tylko po 30tce Jesteś czarną kobietą? Nie zauważyłeś jak sie ostatnio widzieliśmy? zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 to u mnie zgadza się tylko po 30tce Jesteś czarną kobietą? Nie zauważyłeś jak sie ostatnio widzieliśmy? Od razu skojarzyło mi się z Misiem :) zasada i Nathandrel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To korzykarz a nie mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To korzykarz a nie mis Miś gdy był młodszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi