ATP Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) 22, kawaler, ale dziewczyna w domu; z brodą, inżynier za pasem, agnostyk Edytowane 2 Września 2017 przez ATP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Sami inżyniererzy z rodziną. Od razu się przyznacie że nie chodzi o piwo tylko o zabawki piwowarskie którymi można się bawić w samotności Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kto w tym kraju pracuje, jak same inżyniery? Mężczyzna, biały. bez brody i wąsów, dwójka dzieci, czworo wnuków, wykształcenie zawodowe, obecnie kupiec. Chyba odbiegam od amerykańskich standardów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombatold Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 To ja też się dopiszę - bo wynika, że jednak będę tym Piwowarem (domowym) Po 40, inżynier IT, 2'ka dzieci, hmmm w sumie: Katolik. Do tego dodajmy - "student" technologi browarniczej "bo jak coś robię - to porządnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 dziewczyna w domu, z brodą Nie gniewaj sie kolego, nie moglem sie powstrzymac :-) ATP i opeciarz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekStaszek Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Chyba wyłamię się z ram - 25 lat, za kilka tygodni (mam nadzieję ) magister pedagogiki, wykonuję szeroko pojęty zawód pracownika socjalnego, niezaobrączkowany, bezdzietny, stroniący od religii. I co najistotniejsze - bez brody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Fajny temat Biały, 33 lata, zaręczony + córcia, zawód piwowar, dochód : 2016 strata, 2017 pespektywa lekkiego plusa, mieszkanie 49m, katoliko-agnostyk ze wskazaniem na katolika, krótka broda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 38 lat, inżynier IT, żona, trójka dzici, nieogolony, ateista, pszczelarz półzawodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) dziewczyna w domu, z brodą Nie gniewaj sie kolego, nie moglem sie powstrzymac :-) Nie gniewam się, dziewczyna siedzi za plecami i dokłada sobie jeszcze wąsa z włosów widząc ten post Edytowane 2 Września 2017 przez ATP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doc75 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Biały 42 lata Średnie techniczne Dzieci sztuk dwoje Znowu wolny (kawaler z odzysku) Broda zależy czy mi się chce maszynkę włączać W Boga wierzę, w kościół niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Biały, znaczy się rasa kaukaska. Młody, 67 lat. Przedtem informatyka. Piwowar gorszego sortu, poganin. I o ja tu robię, dzieci moje ? Aha! Broda. Ślubna się nie zgadza, podobno drapie. Edytowane 2 Września 2017 przez zielony07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 poganin. Na peruna - sława !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Biały, 35 lat, kawaler, dziennikarz, ateista, brodaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) A co mi tam szkodzi. Zazwyczaj biały,chyba że się wnerwię to bywają różne kolory od czerwonego do zielonego bliżej 40ki jak 30ki, na studia miałem za daleko, to i też żony nie poznałem bez brody, wyznanie to zależy przez które okno wyjrzę z jednego widzę kościół a z drugiego sale świadków jechowy nie mogę się zdecydować gdzie pójść to idę na Edytowane 3 Września 2017 przez pawel332 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Męski świat Kobieta, biała, inżynier ale bez brody Bergie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Mężczyzna,wykształcenie niższe niż wyższe,biały,żyjący w konkubinacie. Lat 38,jedno dziecko 3 lata.Bez brody,chyba ,że się nie ogolę. Kościoły omijam szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 poganin. Na peruna - sława !! Jest nas więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Biały, a właściwie w obecnym stadium alkoholizmu bardziej już różowy, koło 30tki, broda obecna - koniecznie z wąsami bom w końcu Polak a nie muslim, dyplom jest ale w sumie robię nowy, niby piwowar choć w praktyce to noszę worki i latam na ściągaczce głównie, kobietę posiadam, dzieci na szczęście nie, zaś co do wiary to... wierzę w siebie Edytowane 4 Września 2017 przez Tadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ciekawe, czy i kiedy ujawni sie ktos "niebialy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton1983 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Same inżyniery,a robić nima komu Biały,czarną robotę wykonujący na zielonej wyspie...bród nie trawie i na golenie mnie staćbez urazy ale w dzisiejszych czasach broda w wielu przypadkach maskuje facetów,którzy żarówki nie potrafią wkręcić,ale wdzięczyć się przed smarfonem tak hehe Żonaty z mądrą i piękną kobietą plus podobna do niej córcia...wiara przeważnie w siebie i ludzi mi bliskich,ale za katolików wsiadam na koń i gonię z husarią na wroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Dnia 2017-08-24 o 17:08, B.K. napisał: Biały kawaler przed 30 z wykształcenia inżynier i zdecydowanie z brodą Jaką Ty masz brode hehe...bródkę A ja odbiegam od standardów. Bez brody nie inżynier ale lubiący wypić troszkie piwa co by sie nawodnic Edytowane 10 Września 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 9 godzin temu, Lagler napisał: Jaką Ty masz brode hehe...bródkę A ja odbiegam od standardów. Bez brody nie inżynier ale lubiący wypić troszkie piwa co by sie nawodnic Juz nie bródke zapiszczam cos większego żeby była równowaga bo na lbie wlosow coraz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrM Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Biały 30to latek z bródką.Bez dzieci, trochę katolik.inż. Elektronik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmrooz Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Poza wykształceniem się zgadza. :-) Po 30, choć nie tylko bo i po 40, żonaty, posiadacz karty dużej rodziny (3 dzieci), biały i bez brody (choć ta znika co 3 -4 dni, po goleniu, bo częściej mi się nie chce). Z wykształcenia - dochtór (pisownia sprawdzona, bo tylko z wykształcenia), nie mylić z Dr2, bo nie mam nic wspólnego. Edytowane 14 Września 2017 przez mrmrooz Dr2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomitomi13 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Dnia 24.08.2017 o 15:28, Alexy napisał: Średni obraz piwowara (głównie z US, ale pewnie trend jest podobny na świecie) jest taki: biały mężczyzna po 30tce, żonaty, z wykształcienia inżynier lub IT, raczej bez brody WSZYSTKO SIĘ PIĘKNIE ZGADZA... POZA BRODĄ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi