elroy Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witajcie ! Nasz znany wszystkim kolega Jejski zaproponował pomysł, oraz nagrodę ze swojej strony w postaci torby piwowarskiej "JDP" osobie, która napisz post nr 50 000 na forum piwo.org Pomysł fajny i trzymam również kciuki na zwycięzcę! Jejskiemu plusik za zaangażowanie w życie forumowe. (jak napisze w tym wątku coś na potwierdzenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Oczywiście że napiszę coś na potwierdzenie, ale nie widzę w ofercie sklepu homebrewing.pl torby którą mogę ufundować :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witaj, a nie skończy się to nabijaniem postów w typie - ja też popieram/a ja nie, bez jakiegokolwiek merytorycznego poparcia? Chyba że chodzi o post numer 50 000 - a nie 50 tys postow, tak teraz do mnie dotarło? Bo późno już? pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 a nie skończy się to nabijaniem postów w typie - ja też popieram/a ja nie, bez jakiegokolwiek merytorycznego poparcia? Jesteśmy normalni, to i po co się wysilać na umór. Na kogo wypadnie na tego bęc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 No to odliczamy: jeszcze 671. Tzn po tym poście już tylko 670. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Zapomnijmy o tym konkursie więc na te kilkaset postów. Mój zakupiony nakład toreb się już wyczerpał, ale mam jeszcze żelazny zapasik. Przewrotnie zamykam wątek do czasu rozstrzygnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Post nr 50.000 uczynił Josefik tutaj Co za tym idzie, torba ufundowana przez Jejskiego właśnie do niego trafi Josefika proszę o podanie adresu na PW gdzie ma zostać wysłana torba JPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Ma farta chłopak i to na tak konstruktywnej wypowiedzi! No tylko jeszcze w totka dziś i już! Edytowane 11 Maja 2010 przez fabians Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ma farta chłopak i to na tak konstruktywnej wypowiedzi! No faktycznie konstruktywna, że hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 JOSEFIK przy takim farcie GRAND CHAMPION 2010 w zasięgu Twojej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 a dyć już dajta spokój Jak to na forum. Jeśli było by od a do zet tylko konstruktywnie to nie było by życia w tym co piszemy (mówimy) i czujemy. Po prostu samo życie. Nie można być szczytem elokwencji cały czas! Jesteśmy tylko ludźmi i to wszystko i aż wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 a dyć już dajta spokój Jak to na forum. Jeśli było by od a do zet tylko konstruktywnie to nie było by życia w tym co piszemy (mówimy) i czujemy. Po prostu samo życie. Nie można być szczytem elokwencji cały czas! Jesteśmy tylko ludźmi i to wszystko i aż wszystko Jejski to zabrzmiało jakbyś usprawiedliwiał mój słabszy dzień a to była tylko żałosna próba rozładowania napięcia w tamtym wątku. cholera zapomniałem zagrać w lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 jak można sprawdzić kto napisał post 75.000 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Można Kolega Anteks -> tutaj Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Można Kolega Anteks -> tutaj Gratuluję A dlaczego ten post ma numer 75722? EDIT: Post o nr 75000 też napisał anteks. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Można Kolega Anteks -> tutaj Gratuluję I z tej okazji można jutro spróbować moich piw z beczki na Giełdzie w Poznaniu ( wędzone i pils ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Można Kolega Anteks -> tutaj Gratuluję A dlaczego ten post ma numer 75722? Bo tyle postów od początku działania forum np. zostało skasowane, lub uległo moim manewrom. Licznik w stopce forum zlicza faktyczną ilość, a nr postów widoczny np. w adresie, jest kolejny który silnik bazy nadaje wpisom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No no, zostało 125 postów i na liczniku będzie 90 000, co oznacza, że... zbliżamy się do setki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Obawiam się że post 100000 już padł. Z mojej strony pragnę zaproponować (jeśli post naprawdę już był) prezenty dla piszącego. Są duże szanse że ktoś kto go napisał będzie w Żywcu i tam każdy z nas może obdarować szczęśliwca piwem, chmielem, słodem, gęstwą lub jakimś piwowarskim gażetem. Chodzi mi o podkreślenie tego jubileuszu. Proszę Tomka jeśli post naprawdę już był o chwilowe nie podawanie laureata. Kto wchodzi do zabawy? Ja pierwszy, chyba że ktoś ma jakieś lepsze pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) ja mogę podarować skos z ciekawymi drożdżami - mam duvela i grodziskie, a pewnie będę miał drożdże trapistów. Do tego probówki i ezy do mnożenia. a do postu 100 000 jeszcze zostało 1500 Edytowane 17 Maja 2011 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nie wywołuj wilka z lasu. Wystarczy, że ja muszę wymyślać bajkę o owieczkach i wilku i łące i lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 a do postu 100 000 jeszcze zostało 1500 Z tego co wszyscy widzą to właśnie napisałeś 101511 posta. Poczekajmy, niechaj Tomek się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 forumowy licznik pokazuje 98511. Jakby co to ja chętnie napiszę post nr 100000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nieważne czy był czy nie, kto wchodzi do zabawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi