bielok Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Cześć Powiem tak - zaganianie Doroty do ciężkiej pracy w czasie giełdy to jest autentyczne draństwo. Jeszcze bym rozumiał gdyby to miało być jakieś pokazowe warzenia piwa, ale zarówno na giełdzie w Żywcu tak i pewnie w Cieszynie zamkniecie ja na warzelni, dostęp do niej będzie miało wąskie grono jakiś tam ludzi, dziewczyna zamiast dobrej zabawy będzie miała roboty po łokcie. Skandal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja jadę. Zdziwiła mnie tylko data bo w kalendarium na stronie PSPD jest 24-25 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja jadę. Zdziwiła mnie tylko data bo w kalendarium na stronie PSPD jest 24-25 września. Myślę,że Grzesiek Zwierzyna wie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No chyba jednak 17-18.09.2010. Szkoda bo następny termin by mi bardziej pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUGO Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mnie tez nie bedzie 17-18.09 mam festyn z pracy ale 25.09 to jak najbardziej. W tamtym roku Bracka Jesień była 02-03.10 czemu teraz jest wczesniej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jest wcześniej ,żeby nie były znów potrzebne futra,czapki i rękawiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jest wcześniej ,żeby nie były znów potrzebne futra,czapki i rękawiczki Dlaczego znów? W ubiegłym roku pogoda była super. Ale oczywiście nic nie mam przeciwko przesunięciu imprezy na wcześniejszy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUGO Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) W takim razie to powinno być Brackie Lato a nie Bracka Jesień (przypomne że jesień zaczyna się 23.09). W tamtym roku wcale zimno nie było Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez HUGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ok się nie kłócę...ale jednak do siedzenia przy piwie trochę chłodno było...sporo piwnych "pielgrzymów" było ubranych w grubsze kurtki i czapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W jakim hotelu macie rezerwację?W grupie rażniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolok Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mamy już program imprezy. Istotna kwestia! Z racji skromnego zaplecza gastronomicznego gratisowy (dla zaproszonych uczestników) posiłek będzie wydawany tylko w sobotę. Natomiast gadżet + piwko będzie można odebrać także w piątek. BRACKA JESIEŃ 2010 17.09.2010 (piątek) 16.00 Otwarcie imprezy 16.00 ? 22.00 Giełda Kolekcjonerska - rejestracja zaproszonych uczestników - spotkania kolekcjonerskie, wymiana akcesoriów piwnych - przygotowanie stoisk konkursowych Stoisko firmowe Piwiarnia Żywiecka - sprzedaż i degustacja szerokiego asortymentu piw: koźlaki, portery, piwa pszeniczne, piwa klasztorne, piwa piwniczne, - sprzedaż materiałów reklamowych, pamiątek giełdowych i gadżetów, Stoisko firmowe Browar Zamkowy w Cieszynie - sprzedaż i degustacja piw cieszyńskich, - sprzedaż materiałów reklamowych i pamiątek. 17.00 ? 21.00 Dzień Otwarty Browaru Zamkowego w Cieszynie Zwiedzanie browaru z przewodnikiem. W trakcie zwiedzania degustacja piw cieszyńskich. Zwiedzanie wystawy o tradycji piwowarstwa cieszyńskiego. 18.09.2010 (sobota) 08.00 Otwarcie imprezy 08.00 ? 16.00 Giełda Kolekcjonerska - rejestracja zaproszonych uczestników - spotkania kolekcjonerskie, wymiana akcesoriów piwnych, - ?Szynkwas w Brackiej Gospodzie? konkurs na najładniejsze stoisko giełdowe z wykorzystaniem oryginalnych walorów kolekcjonerskich i gadżetów birofilskich, Stoisko firmowe Browamator - przedpremierowa degustacja konkursowych piw warzonych przez piwowarów domowych w browarach komercyjnych: - Monachijskie Jasne (piwo Czesława Dziełaka warzone w browarze Czenstochovia w Częstochowie) - Zach Danziger Stout (piwo Krzysztofa Zacha warzone w Browarze Kaltenecker ? Roznawa). - degustacja Portera Bałtyckiego uwarzonego w trakcie Brackiej Jesieni 2009, - warzenie piwa specjalnego z okazji Brackiej Jesieni 2010 ? do degustacji w roku 2011, - pokaz instalacji warzelnych i sprzętu dla piwowarów. Stoisko Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych (PSPD) - dystrybucja wydawnictwa ?Piwowar?, - akcja edukacyjna o piwowarstwie domowym, Stoisko firmowe Piwiarnia Żywiecka - sprzedaż i degustacja szerokiego asortymentu piw: koźlaki, portery, piwa pszeniczne, piwa klasztorne, piwa piwniczne, - sprzedaż materiałów reklamowych, pamiątek giełdowych i gadżetów, Stoisko firmowe Browar Zamkowy w Cieszynie - sprzedaż i degustacja piw cieszyńskich, - sprzedaż materiałów reklamowych i pamiątek, 10.00 ? 17.00 Wydawanie upominków i poczęstunku dla zaproszonych uczestników 09.00 ? 19.00 Dzień Otwarty Browaru Zamkowego w Cieszynie Zwiedzanie browaru z przewodnikiem. W trakcie zwiedzania degustacja piw cieszyńskich. Zwiedzanie wystawy o tradycji piwowarstwa cieszyńskiego. 11.00-18.00 Warzymy GRAND CHAMPIONA. W trakcie trwania imprezy obserwacja warzenia pierwszej warki zwycięzcy VIII KPD Żywiec 2010 w wykonaniu laureatki Doroty Chrapek 12.00 ? 22.00 Biesiada Piwna BRACKA JESIEŃ 2010 Występy zespołów muzycznych Sprzedaż piwa, gadżetów piwnych i posiłków Konkursy i zabawy na scenie: - konkurs wiedzy o Brackim, - konkurs wiedzy o Porterze, - konkurs wiedzy o Brackim Browarze Zamkowym w Cieszynie, - konkursy sprawnościowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A jak z zaproszeniami? Czy były jakieś zgłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 "na dniach" mają rozsyłać... http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=88490 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 W jakim hotelu macie rezerwację?W grupie rażniej. Ekipa Ostrowsko-Wolsztyńska zakotwiczy tym razem tu http://www.cieszyn.pl/?p=addressesShow&iAddress=1640 Jakby ktoś z Szanownych koleżanek lub kolegów nie miał jeszcze kąta do przekimania to w w/w jeszcze są :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja zaproszenie już dostałam Kto się wybiera w najbliższy weekend do Cieszyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Będę w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Będę w sobotę No to super, bo mamy trochę do pogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Od nas 9 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Cześć Ja będę tylko w sobotę 8-12, potem muszę jechać do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 i ja zawitam w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 oj, ja się tak prawie przypadkiem wybieram na Mastne więc pewnie się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja też po drodze mam Cieszyn . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Cześć, Ja również zaglądnę w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Cześć Ja będę tylko w sobotę 8-12, potem muszę jechać do pracy Jak byś chciał to Ci wypiszę zwolnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Cześć Ja będę tylko w sobotę 8-12, potem muszę jechać do pracy Jeżeli alkohol przeszkadza Ci w pracy, to zmień pracę. Ja też będę w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi