zgoda Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Moja żona już jest na "nie", więc najprawdopodobniej będę sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 to proszę dopisać 2+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 A jak daleko do glownych lotnisk? Katowice lodz,praga, wroclaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ja na 90%, pewnie wyjdzie na poczatku roku czy na 100%, zapytam jeszcze polowke jak sie zgodzi to bedzie +1, ale co ma sie nie zgodzic ona uwielbia gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Najbliżej chyba z Pyrzowic , trasa E75 ( trzeba pamiętać że to Śląsk , łatwo się nie jeździ ) - 130 km , ewentualnie Balice Kraków 147 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Najbliżej jest Ostrava Svinov 82 km, a potem Katowice Pyrzowice 128 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Moja żona już jest na "nie", więc najprawdopodobniej będę sam. A moja wczoraj była na tak wiec 2+2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Najbliżej chyba z Pyrzowic , trasa E75 ( trzeba pamiętać że to Śląsk , łatwo się nie jeździ ) - 130 km , ewentualnie Balice Kraków 147 km Najbliżej jest z Ostravy. Potem Katowice-Pyrzowice Najszybciej jest z Pyrzowic - Nową S1 do A4, w Gliwicach na Sośnicy na A1, wtedy już będzie dociągnięta do Żor, w Żorach zjeżdżasz na Wiślankę (81) i już. Myślę, że godzina-półtorej bez szaleństw. Z szaleństwami poniżej godziny (od początku do końca dwupasmówki i autostrady) Ale Makaron pewnie będzie leciał z EDI, stamtąd latają codziennie do Krakowa (EasyJet i Ryanair). Z Krakowa dojazd praktycznie taki sam - z lotniska na A4 do Gliwic, dalej A1 i 81. Czasowo może kwadrans dłużej... Edytowane 28 Października 2010 przez Mumin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Najkrótszy wpis codera na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Najkrótszy wpis codera na forum. ale infekcją nadal straszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Najkrótszy wpis codera na forum. ale infekcją nadal straszy Może z jedną weźmie na zlot. Urządzimy sobie noc duchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 A wiesz, nawet miałem projekt, żeby wspólnymi siłami zebrać biblioteczkę piw z typowymi wadami i obwozić ją po różnych zlotach piwowarskich, można by zrobić stolik gdzie każdy mógłby posmakować infekcję octową, szpitalną, diacetyl, karton itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja też muszę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 A wiesz, nawet miałem projekt, żeby wspólnymi siłami zebrać biblioteczkę piw z typowymi wadami i obwozić ją po różnych zlotach piwowarskich, można by zrobić stolik gdzie każdy mógłby posmakować infekcję octową, szpitalną, diacetyl, karton itp. to ja bym chyba z połowę sam od ręki zapełnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Cześć A wiesz, nawet miałem projekt, żeby wspólnymi siłami zebrać biblioteczkę piw z typowymi wadami i obwozić ją po różnych zlotach piwowarskich, można by zrobić stolik gdzie każdy mógłby posmakować infekcję octową, szpitalną, diacetyl, karton itp. I ja mogę dowieść kilka piwek z różnymi wadami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Tak pięknie rozwinął się temat piw poniżej zera.Proponuje spotkanie w kwietniu pod hasłem"Najgorsze moje piwo"i zrobimy konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Tak pięknie rozwinął się temat piw poniżej zera.Proponuje spotkanie w kwietniu pod hasłem"Najgorsze moje piwo"i zrobimy konkurs. Może nareszcie coś wygram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Tak pięknie rozwinął się temat piw poniżej zera.Proponuje spotkanie w kwietniu pod hasłem"Najgorsze moje piwo"i zrobimy konkurs. Może nareszcie coś wygram. Ignac w tym roku będziesz oficjalnym szefem części plenerowo-rozrywkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dziękuję za wyróżnienie. Mam nadzieję, że podołam zadaniu i ubaw będzie nie mniejszy niż na Pierwszym Zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Tak pięknie rozwinął się temat piw poniżej zera.Proponuje spotkanie w kwietniu pod hasłem"Najgorsze moje piwo"i zrobimy konkurs. Obawiam się, że mógłbym stawać w szranki w tej kategorii. Gdyby nie fakt, że lambikowego alaskan ale wylałem po cichej w kanał. Reszta "specjałów" z 5 pod rząd infekcji w butelkach. Powinny dojrzeć do zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Myślę, że i ja mógłbym walczyć o tytuł najgorszego piwa : "Kwaśny koźlak" byłby zwycięski nie tylko przez infekcję ale i za w ogóle nie mający nic wspólnego z koźlakiem smak. Jedynie kolor i MOC się zgadzają Ale tak to jest jak początkujący próbuje kombinować ze składnikami hi hi hi. Jeśli przetrwa próbę czasu do kwietnia to zabiorę ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Tak pięknie rozwinął się temat piw poniżej zera.Proponuje spotkanie w kwietniu pod hasłem"Najgorsze moje piwo"i zrobimy konkurs. Może nareszcie coś wygram. Ignac w tym roku będziesz oficjalnym szefem części plenerowo-rozrywkowej Aha to ja muszę przemyśleć czy zabierać żonę i dzieci na Zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ja bym się pisał. Prawdopodobnie 1+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czita007 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Jak uda mnie się uwarzyć pierwszą warkę to się pojawię. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi