dzejkej Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Witam, Czy ktoś posiada tego typu ispindla z Ali? https://a.aliexpress.com/_ms6zDFe Jeśli tak - działa to jak należy? W polskich ofertach ludzie piszą o lepszych/gorszych podzespołach. Tu nie wiadomo nic. Z opisu wynika chyba, że jest zmontowany. Chociaż to DIY trochę temu przeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Z tego co wiem, to tam jest ich chiński soft i również w tym języku. Czy się da podmienić na coś innego, tego niestety nie wiem. Edit: ale na jednym zdjęciu pokazują, że obsługuje BrewSpy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ununul Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 3 bańki to drogo. Jeszcze przesyłka do tego. Intryguje ta ładowarka bezprzewodowa, ale chyba w Polsce też by się dało to zrobić 😉 @elroy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejkej Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 (edited) 1 godzinę temu, Ununul napisał(a): 3 bańki to drogo Ok, dopiero teraz zauważyłem, że za 86 to sama ładowarka! Te ich marne sztuczki... 😡 Edited December 1, 2023 by dzejkej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szumidło Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 @dzejkej Może poczekaj do 2024: https://sklep.piwo.org/ispindel-nowa-dostawa-zmiany-konstrukcyjne-n-2.html Raczej nie będziesz mieć wersji z chińskimi czcionkami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Robię własną konstrukcję na bazie iSpindla, ale to jeszcze chwilkę potrwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 7 godzin temu, Ununul napisał(a): 3 bańki to drogo. Jeszcze przesyłka do tego. Intryguje ta ładowarka bezprzewodowa, ale chyba w Polsce też by się dało to zrobić 😉 @elroy ? Robiłem testy, ale dość nieudane. Nie ma do tych proform jak wcisnąć cewkę i ładowanie jest zbyt wolne i za małym prądem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Cena absurdalna. Najważniejsze w ispindlach to szczelność. Przerobiłem 3, z czego 2 się rozszczelniły i zamokły, psując mniej lub bardziej. Btw resztki i dodatkowe graty oferuję przez giełdę, jakby ktoś sie chciał bawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts