dzejkej Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Witam, Czy ktoś posiada tego typu ispindla z Ali? https://a.aliexpress.com/_ms6zDFe Jeśli tak - działa to jak należy? W polskich ofertach ludzie piszą o lepszych/gorszych podzespołach. Tu nie wiadomo nic. Z opisu wynika chyba, że jest zmontowany. Chociaż to DIY trochę temu przeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Z tego co wiem, to tam jest ich chiński soft i również w tym języku. Czy się da podmienić na coś innego, tego niestety nie wiem. Edit: ale na jednym zdjęciu pokazują, że obsługuje BrewSpy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 3 bańki to drogo. Jeszcze przesyłka do tego. Intryguje ta ładowarka bezprzewodowa, ale chyba w Polsce też by się dało to zrobić 😉 @elroy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkej Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Ununul napisał(a): 3 bańki to drogo Ok, dopiero teraz zauważyłem, że za 86 to sama ładowarka! Te ich marne sztuczki... 😡 Edytowane 1 Grudnia 2023 przez dzejkej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumidło Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @dzejkej Może poczekaj do 2024: https://sklep.piwo.org/ispindel-nowa-dostawa-zmiany-konstrukcyjne-n-2.html Raczej nie będziesz mieć wersji z chińskimi czcionkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Robię własną konstrukcję na bazie iSpindla, ale to jeszcze chwilkę potrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 7 godzin temu, Ununul napisał(a): 3 bańki to drogo. Jeszcze przesyłka do tego. Intryguje ta ładowarka bezprzewodowa, ale chyba w Polsce też by się dało to zrobić 😉 @elroy ? Robiłem testy, ale dość nieudane. Nie ma do tych proform jak wcisnąć cewkę i ładowanie jest zbyt wolne i za małym prądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Cena absurdalna. Najważniejsze w ispindlach to szczelność. Przerobiłem 3, z czego 2 się rozszczelniły i zamokły, psując mniej lub bardziej. Btw resztki i dodatkowe graty oferuję przez giełdę, jakby ktoś sie chciał bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi