arek-lin Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Cześć, Po 8 latach przerwy w warzeniu domowego piwa, wracam do gry 😀 Wystartowałem w 2012 roku i warzyłem końca 2013, później przerwa i w 2016 znowu kilka warek uwarzyłem. Od 2016 roku była przerwa z przyczyn niezależnych, ale ten rok to plan do powrotu do braci piwowarów domowych. Także ponownie chciałem się z Wami przywitać i życzyć braku infekcji 🤭 korzen16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba_s Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Hej, fajnie, że wracasz, długa przerwa i pewnie dużo się zmieniło, więc zapraszam na mój kanał https://www.youtube.com/@BrowarDomowyStrzal Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Cześć Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizi Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Powodzenia i wytrwałości Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek-lin Posted April 1, 2024 Author Share Posted April 1, 2024 Dzięki. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że właśnie pije 8 letnie piwo i ma się dobrze 😁 myślałem, że mam pusty keg, a okazał się być pełny także miła niespodzianka 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Powodzenia Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 W dniu 1.04.2024 o 17:39, arek-lin napisał(a): [..] myślałem, że mam pusty keg, a okazał się być pełny także miła niespodzianka 😁 To tak trochę chyba na prima aprilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts