Kilus Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Potrzebuję coś do AIPA. WY 1272 Amercian Ale II, WLP 001 California Ale lub coś w podobny deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 WY 1272 Amercian Ale II Będę miał te drożdżaki ale to dopiero gdzieś za miesiąc. Jeśli czas Cię nie goni możesz odezwać się za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja może American Ale II będę miał pod koniec tygodnia, odezwę się wtedy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilus Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Będę miał te drożdżaki ale to dopiero gdzieś za miesiąc. Jeśli czas Cię nie goni możesz odezwać się za jakiś czas Warze we wtorek za tydzień (chciałbym), no ostatecznie mogę najpierw zrobić American Amber Ale, choć misiąc to dużo.. ;p Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Kilus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No i koniec zbierania ofert. Mogę wysłać pocztą polską za pobraniem kosztów transportu (albo na koszt odbiorcy - o ile jest taka opcja) w butelkach po jakiejś wodzie mineralnej. Gęstwa trafi do: pero bzium1986 Rysiek Tomek-Pasieka Rysiek, Bzium, Tomek-Pasieka - i jak decydujecie się? Dzisiaj będę to zlewać i nie wiem ile butli szykować, a nie chce tego szykować bezcelowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja może American Ale II będę miał pod koniec tygodnia, odezwę się wtedy do Ciebie. Jak by coś jeszcze zostało to ja też chętnie przygarnę zwierzaki do pracy przy AIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Warze we wtorek za tydzień (chciałbym), no ostatecznie mogę najpierw zrobić American Amber Ale, choć misiąc to dużo.. ;p no wcześniej raczej nie dam rady - muszę na nich najpierw zrobić lżejszą warkę (gdzieś za 7-10dni). Później tą gęstwę wykorzystuje do IIPA prawie 20Blg i nie wiem czy coś zostanie. Jeśli coś by zostało mogę Ci to wcześniej puścić, jeśli nie to mógłbym Ci puścić drożdżaki dopiero ze zbioru z IIPA (czyli za jakiś miesiąc jak pisałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) został jeszcze ostatni słoiczek czystej i przemytej gęstwy drożdżowej 1007 German Ale - IV zabiór po Kölsch'u NIEAKTUALNE Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Przyjmiemy coś ejlowego w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja może American Ale II będę miał pod koniec tygodnia, odezwę się wtedy do Ciebie. Jeśli coś by zostało mogę Ci to wcześniej puścić, Czekam na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam Chętnie przyjmę świeżą gęstwę z okolic Tychów, Pszczyny, Bielska-Białej, Skoczowa. Może ma ktoś coś ciekawego? pozdrawiam. a.s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam Chętnie przyjmę świeżą gęstwę z okolic Tychów, Pszczyny, Bielska-Białej, Skoczowa. Może ma ktoś coś ciekawego? pozdrawiam. a.s. WB-06 prawdopodobnie do odbioru jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Do oddania drożdże brewlab devon,wysyłka pocztą. Nie są to typowe angielskie drożdże,belgijskie bardziej;żerne i fenolowe,no może trochę dają morelami i tyle z owoców,. guma77 i voltkj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltkj Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Do oddania drożdże brewlab devon,wysyłka pocztą. Nie są to typowe angielskie drożdże,belgijskie bardziej;żerne i fenolowe,no może trochę dają morelami i tyle z owoców,. Moge sie wymienic. Co do szczegolow to na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jutro lub pojutrze będę przelewał na cichą weiznebocka na 3068. Właściwie to nie planowałem zbierać gęstwy, ale jeśli ktoś chciałby sprawdzić jak się zachowają drożdże po dość mocnym (17,5°Blg) piwie, to proszę o info i zbiorę słoiczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Chętnie przyjmę jakąś gęstwę na IRA. Pokryję ewentualne koszty przesyłki. Puki co nie mam się czym zrewanżować, ale mam nadzieje, że wkrótce się to zmieni. Co do samej gęstwy nie mam jeszcze doświadczeń/preferencji, więc jak najbardziej otwarty jestem na sugestie forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Ja mogę oddać gęstwę drugiego pokolenia drożdży Wyeast XL 2308 munich lager, najlepiej odbiór osobisty. Nieaktualne Edytowane 5 Maja 2013 przez St. Anger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunny Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Szukam WY 1272 American Ale II w okolicach Poznania. Odstąpi ktoś słoiczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domex Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam oddam gestwe 1-szy zbior drozdze S-04 Pozdrawiam LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 sunny mam american ale 1 jak nie znajdziesz 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Przygarnę gęstwę do wita lub/i saisona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regius Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czy ma ktoś może jakąś gęstwę na Wita lub na Weizena? Chętnie bym się nią zaopiekował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Poszukuję gęstwy do Kolscha, jeśli ktoś ma w posiadaniu chętnie mogę się nią zaopiekować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Jak ktoś chętny mam 2 pokolenie Bavarian Wheat na wydanie, nie wysyłam ekonomicznym bo nie dochodzą w ten sposób gęstwy od mnie... w grę wchodzą paczkomaty albo polecone! Nieaktualne!! ale szybki odzew i duży Edytowane 14 Maja 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czy może ktoś z Warszawy lub okolic ma może gęstwę jakichś belgijskich drożdży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi