Gawon Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam, może ktoś będzie miał na przełomie miesiąca coś pod Berliner weisse ? najchętniej odbiór osobisty warszawa lub okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 ewentualnie coś pod belgijskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMik Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Cześć, czy ktoś w Łodzi miałby do odstąpienia coś do belgijskiego dubbla? Sprawa pilna bo niestety gęstwa FM27 nie ruszyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Cześć, czy ktoś w Łodzi miałby do odstąpienia coś do belgijskiego dubbla? Sprawa pilna bo niestety gęstwa FM27 nie ruszyła... Nie poratuje, ale w ostateczności w Deptanie maja drozdze FMWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 W dniu 14.11.2018 o 06:51, KubaMik napisał: Cześć, czy ktoś w Łodzi miałby do odstąpienia coś do belgijskiego dubbla? Sprawa pilna bo niestety gęstwa FM27 nie ruszyła... Tak z ciekawości to co się stało, że gęstwa nie ruszyła ? Bo rozumiem, że zwykłe z startera mogły nie ruszyć ale gęstwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMik Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 W dniu 15.11.2018 o 13:15, rayavaldek napisał: Tak z ciekawości to co się stało, że gęstwa nie ruszyła ? Bo rozumiem, że zwykłe z startera mogły nie ruszyć ale gęstwa.... Sprawa bardzo prosta. Chciałem zadać drożdże w temp ok 16-17 stopni i pozwolić na wzrost temperatury do ok 24. 16 to za mało dla FM 27. Po podniesieniu temp do 19 drożdże ruszyły. Z resztą tak podaje producent w opisie szczepu więc w sumie nie ma się czemu dziwić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_blazej Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wrocław: Hornindal Kveik (OYL-091) w dobre ręce oddam. Litrowy starter uruchomiony w czwartek, w sobotę (albo piątek?) poszły do lodówki i jednak nie miałem czasu warzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookasoo Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wrocław, szukam na weekend FM11 / FM13 / WhiteLabs WLP011 / WLP005 / Wyeast 1450 i podobne. Miałby ktoś? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Oddam tygodniową gęstwę Mangrove Jack's M15. Wrocław-Kiełczów lookasoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookasoo Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Oddam tygodniową gęstwę Mangrove Jack's M15. Wrocław-KiełczówBiorę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk bosch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Oddam gęstwę Fermentis K97, zbierana 2 dni temu, po piwie 12 blg. Kraków Ruczaj lub Wieliczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 21:49, Gawon napisał: Witam, może ktoś będzie miał na przełomie miesiąca coś pod Berliner weisse ? najchętniej odbiór osobisty warszawa lub okolice Wczoraj zbierałem gęstwę właśnie po Berliner Weisse, drożdże Wyeast 1007 German Ale. Z tymże zakwaszałem Lactobacillus delbrueckii WPL677 z White Labsa przed fermentacją i nie gotowałem już, więc masz od razu blend Z tymże nie jestem pewien czy to tak działa Jak chcesz poeksperymentować to odstąpię, chyba, że już nie aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 aktualne jak najbardziej, no właśnie, pytanie czy to zadziała jak trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejeq Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Już nieaktualne Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Maciejeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasuke5055 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Przytulę gęstwę jakichś kveików (byle nie FM xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wyeast 1272 zebrane 26 grudnia 2 zbiór WrocławWysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Wrocław, Stout Przygarnę gęstwę do milk stouta. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez nidzwiadekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wrocław, Stout Przygarnę gęstwę do milk stouta.Nie chcesz 1272?Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth_y2k Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć. Może ktoś kupił i jednak nie użyje, albo użył i może odstąpić trochę gęstwy Amalgamation? Najlepiej Poznań i okolice, ale mogę też pokryć koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelW Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Witam Miałby ktoś może gęstwę WY 1007 German Ale? Może być Warszawa, albo jakakolwiek inna miejscowość na trasie Warszawa - Hrubieszów (Dęblin, Lublin, Chełm itd) ponieważ będę tą trasą jechał w piątek. Natomiast jeśli ktoś byłby zainteresowany gęstwą od 2565 Kolsch, to w niedzielę mogę podrzucić do którejś z w/w miejscowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witia Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Poszukuję gęstwy do portera bałtyckiego (tylko dolna fermentacja), Opole lub okolice. Chyba, że chce się komuś wysyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 FM 602 zebrane dzisiaj mam do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Czy ktoś w Krakowie miałby do odsprzedania FM41, albo jakieś inne podobne płynne drożdże do pszeniczniaków? Potrzebuję na weekend. Chętnie przyjmę też gęstwę, jednak odwzajemnić mogę się jedynie finansowo. EDIT: nieaktualne, okazało się, że w https://esencjesmaku.pl/ mieli na stanie Stefany. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez eltomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignrog Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 W dniu 31.10.2018 o 06:28, Fekaliusz napisał: Oddam Wyeast 3463 Forbidden Fruit. 2 pokolenie. Lądek-Zdrój, Kłodzko lub ewentualnie Środa Śląska. Witam, Jakie były rezultaty po tym szczepie? Warto na tym warzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Na dniach będę miał do oddania S-33 pierwsze pokolenie. Wrocław-Kiełczòw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi