Szakal75 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 14 minut temu, neutralny napisał: Jest to mieszanka US-05 po dwóch fermentacjach i US-04 po jednej fermentacji. plus nieco dzikusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Przygarnę gęstwę do Kölscha. Warszawa i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akolita Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Potrzebuję gęstwę do portera bałtyckiego. Najlepiej 34/70. Warszawa i okoliceWysłane z mojego HTC U11 life przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Do oddania gęstwa po sucharach Danstar London ESB - II pokolenie po ESB 12blg - 2,5 tygodnia fermentacji. Przed chwilą płukana - zlane to co rzadkie po opadnięciu syfu na dno. Mam 3 pojemniczki po 100ml - Warszawa Wola / Śródmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_mm Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam,Czy ktoś w Łodzi, Pabianicach i okolicach ma trochę gestwy do pilsa? Piwko już w wiadrze a mój starter chyba tym razem nie wyszedł. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Przyjmę gęstwę do Witbier. Wrocław oraz okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żelazny Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jeżeli ktoś ma odstąpić gęstwę do Witbiera, będę niezmiernie wdzięczny. Katowice/Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMik Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Za jakieś 2-3 tygodnie będę miał gęstwę Wyeast 3944 Belgian Wit. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać Łódź/Piotrków Trybunalski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Zmieniły mi się plany, jak ktoś potrzebuję to oddam gęstwę FM 52 po American wheat, zebrana 20.04, jest to drugi zbiór. Lokalizacja Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 W przyszłym tygodniu pójdzie w kanał gęstwa FM51 po dwóch warkach, ostatnia nastawiona 22.04. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o kontakt. Wschodnia Wielkopolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 8-9 maja zlewam american wheata i bede mial gestwe po san diego superstar (SDS) do odbioru we wro alison 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_mm Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Hej. Dzisiaj przelałem Pilsa na cicha... mogę oddać gęstwe Fm30. Ksawerów koło Łodzi. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka alison 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Siemanko! Potrzebuję pomocy we Wrocławiu!! - okazało się, że gęstwa nie ruszyła w starterze a gotowa brzeczka już czeka drugi dzień! Potrzebne jest mi coś w stylu US-05, czysty profil do wyższych temperatur fermentacji. Podjechałbym do TwojegoBrowaru, ale pracuję :< Ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_blazej Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 9 minut temu, jezior napisał: Ktoś, coś? Mam US-05 zbierane w niedzielę z APA 11blg. Po opadnięciu jakieś 300ml ale część to mogą być chmieliny. Jak chcesz, to napisz na priv. jezior i alison 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Oddam we Wrocławiu gestwe wlp090 czysty profil gestwe 4 dniowaWysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka alison 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinka Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witajcie, Chętnie przygarnę gęstwę do czeskiego pilsa (Wrocław) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alison Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) cześć, do oddania gęstwa FM41 Gwoździe i banany. Świeżutka, wczoraj zebrana. Po jednej fermentacji dopiero. Wrocław Edytowane 21 Maja 2018 przez alison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łyskacz Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Przyjmę gęstwę do piwka pszenicznego. Pilne bo drożdże które mam uwadniają się już z 6 godzin ? Zmogło mnie troszkę. Warszawa i okolice Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Łyskacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlow Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Warszawa wymienię US05 na gęstwe po belgu jakimś (Belgian Ale, Dubel/Quadrupel, etc.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morze Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 oddam gestwa WLP550, czysta bez chielenia i dodatkow na cicha, po 1 warzeniu gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 może ma ktoś FMy do grodziskiego w warszawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bender Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Oddam fiolkę FM 42 Stare Nadreńskie, ważność do 15 VII 2018. Wrocław, os Powst. Śląskich. Info na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 gestwa amalgamation II wrocław dzis zbierana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Culter Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Warszawa Poszukuje gęstwy Brattanomyces - jakikolwiek blend. Będę bardzo wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi