Juniorek Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Olsztyn okolice ktoś gęstwą do dolniaków na portera poratuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdzl Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Poratowałby ktoś w Warszawie drożdzami do NEIPY? Jestem początkującym piwowarem i do słodów zamówiłem suche US-05. Refleksja nastąpiła później ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Us-05 podobno się nadają. Mam bardzo mocno przechodzone FM52 i jeszcze bardziej FM53 (po jasnych, ciemnych, chmielonych na zimno, chmielonych na burzliwej), zebrane odpowiednio ok dwa tygodnie i tydzień temu. Na obu robiłem NEipy z powodzeniem. Jeśli się nie boisz - są do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasuke5055 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Wrocław, przytule soczkowy szczep do neipek itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr000by Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Będę miał w przyszły weekend solidną gęstwę US05 po 4 w miarę lekkich warkach (do 14 BLG) do podziału, może ktoś z Rzeszowa/okolic chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslaw Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Oddam gęstwy: - S-04, ok. 250 ml (krem), po 2 przebiegach (11 i 16 blg) - S-33, 1 litr łącznie z piwem (jako że drożdże te słabo flokulują, nie mam kremu, lecz dość rzadką masę, która powoli sedymentuje), po 1 przebiegu 14 blg Obie świeże - zebrane w ten weekend. Odbiór we Wrocławiu - Galeria Dominikańska lub Tarnogaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Septiconn Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Poszukuję jakieś ciekawe drożdże płynne (szczególnie mnie interesuje kveik, belgijskie) Jestem biednym studentem i na razie posiadam tylko WLP066 London Fog wyhodowane na szalce Petriego z osadu po piwie Artezian Inside Joke Może ktoś w Krakowie posiada bank drożdży i mógłby się podzielić Edytowane 4 Lutego 2020 przez Septiconn Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Czy ktoś z okolic Wrocławia nie posiada przypadkiem gęstwy FM10 O czym szumią wierzby? (lub podobnej)? Sklep, w którym robiłem zamówienie okazało się, że ma ale przeterminowane... Edit: podjechałem do TB i kupiłem świeżutkie. Temat więc nieaktualny. Edytowane 10 Lutego 2020 przez Jancewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp3c88 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Chętnie odkupię gęstwę FM41 gwoździe i banany. Rzeszów lub okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Skwira Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Bede miał do oddania gęstwę FM 41 gwoździe i banany. Pierwsze pokolenie. Okolice Lipska,Zwolenia, Opola lubelskiego, Puław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 21.01.2020 o 21:57, Juniorek napisał: Olsztyn okolice ktoś gęstwą do dolniaków na portera poratuje? Ja się mogę wymienić na jakieś piwko jak jesteś z okolic oln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 7 godzin temu, advisorylyrics napisał: Ja się mogę wymienić na jakieś piwko jak jesteś z okolic oln Jestem cały tydzień w Olsztynie, jaka masz gęstwę i ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Szukam gęstwy brettowej, Warszawa i najbliższe okolice. Zrewanżuje się jakimś ciekawym piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 3 godziny temu, Juniorek napisał: Jestem cały tydzień w Olsztynie, jaka masz gęstwę i ile? Pisałem o piwku, gęstwy nie proponuje bo mam tylko us 05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 może ktoś posiada gęstwę że by pod marcowe podeszła? tak do 10 marca max bym potrzebował, warszawa albo w stronę piaseczna najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 fm 30 będę miał na dniach po 3 warkach, ale północ Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam ktoś coś na APA? Potrzeba na 07 marca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Zostało mi trochę (ok 50-60ml) gęstwy brettów (Wyeast 5112 Brettanomyces bruxellensis) - wczoraj zebrana po 100% brett grodziskim. Może ktoś chce sobie zbrecic jakieś piwo? Szkoda wylać, bo drożdże fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlow Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ma ktoś może gęstwe z kveików (Warszawa)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Mam dwa słoiczki po ok 150ml bardzo gęstej (krem) gęstwy po Danstar Nothingham. Przebieg 3 jasne, lekkie warki - zebrane wczoraj. Warszawa Edytowane 2 Marca 2020 przez manowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Czy Wrocław poratuje gęstwa do IPA? Tylko nie hazy blendem ? Edytowane 2 Marca 2020 przez zegancio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Wilczyński Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Poznań, oddam (za friko, jak ktoś ma jakieś fajne gęstwy czy piwko to oczywiście chętnie przytulę): - 300 ml FM11 (po 3 piwach, ostatnie to Milkshake IPA 14 BLG, zbierane 08.03), Na dniach będę zbierał też FM30, W-34/70, Hazy Daze IPA Blend Hazy Daze IPA Blend II i FM41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Leszno, oddam w dobre ręce S-33 po kolsch pierwsze pokolenie PzdrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejju Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Kraków, pilnie(na dziś) potrzebuję gęstwy US-05 lub saszetki. Zawaliłem i moja poleciała na śmietnik a brzeczka już się chłodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANowak Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Kielce, jutro/pojutrze zlewam piwo i będę miał gęstwę z S-04 po 3 warkach. Jeśli komuś się przyda w tych czasach kwarantanny, to mogę odstąpić za free albo butelkę piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi