elroy Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Nie, jeszcze nie rozsyłaliśmy. Spodziewajcie się maili w najbliższych dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na Zlot na ten moment przybędzie około 80 osób Co prawda oficjalnie rejestracja czynna do dzisiaj, ale przedłużam ją na prośbę kilku osób do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na Zlot na ten moment przybędzie około 80 osób Co prawda oficjalnie rejestracja czynna do dzisiaj, ale przedłużam ją na prośbę kilku osób do jutra 80 dorosłych czy razem z dziećmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na Zlot na ten moment przybędzie około 80 osób Co prawda oficjalnie rejestracja czynna do dzisiaj' date=' ale przedłużam ją na prośbę kilku osób do jutra [/quote'] 80 dorosłych czy razem z dziećmi? Wszystkich - liczę każdą "głowę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jakaś cisza w temacie? Miały być emaile. Dopytuję bo wysłałem zły formularz i nie wiem czy zdążyłem z poprawnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jakaś cisza w temacie? Miały być emaile. Dopytuję bo wysłałem zły formularz i nie wiem czy zdążyłem z poprawnym. elroy napewno nadrobi zaległości . Nawet jeżeli pierwszy formularz był z błędem to i tak znalazłeś się na liście uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Wszystko jest w porządku - po prostu pod koniec rejestracji jest dużo manewrów osobowych i nie chcę później pisać jakiś poprawek. Dziś muszę wysłać listę do ośrodka, więc każdy otrzyma potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 elroy napewno nadrobi zaległości . Nawet jeżeli pierwszy formularz był z błędem to i tak znalazłeś się na liście uczestników. Ok. Dzięki, właśnie to chciałem przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Wszystkie formularze i wszystkie wpłaty są sprawdzone i poprawne, więc proszę się nie obawiać Właśnie siedzimy nad uporządkowaniem listy oraz dostosowaniem się do wszystkim próśb zawartych w zgłoszeniach. Po 24.00 myślę będą mieli wszyscy już na mailu informacje. Międzyczasie proszę zerknąć na ten wątek http://www.piwo.org/forum/viewtopic.php?pid=91629#p91629 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Lista osób już w Krokusie, a poniżej nicki forumowiczów, których będzie można spotkać na Zlocie GabiBogdan Wassyl skwak Admiro Wena Infam Ignac99 AndrzejKu Zgoda Pieron Jkocurek Rysmis Dziadek Rosek Toldo hagar Ups Skybert Apolloks rzeszotka AgaL Sebpa Josefik stasiek Coder nevark tieroo Cyoorka Ljajecznica Wiktor (owego czasu wsaczuk ) Przemyss Andy havran1 robidoc tzi janek browarzyciel szop007 elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Potwierdzenia mailem też już wyszły jak widzę w skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mam takie pytanie, lecz odpowiedzi oczekuję na PW. Ile osób będzie chciało przekazać piwa na I Śląski Konkurs Piw Domowych w SPIŻ Katowice na Zlocie w Wiśle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Z mojego Pilsa wyszedł kwach, co prawda pijalny ale nie konkursowy niestety. Nowego już nie zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Z mojego Pilsa wyszedł kwach, co prawda pijalny ale nie konkursowy niestety. Nowego już nie zdążę. Prosiłem na PW, by nie zaśmiecać tematu. Proszę o zrozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ja zabieram ze sobą dwa kegi pepsi, gaz i kran, więc jeśli ktoś ma ochotę to może się podłączyć-wszak suchy kran źle mi się kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ja zabieram ze sobą dwa kegi pepsi, gaz i kran, więc jeśli ktoś ma ochotę to może się podłączyć-wszak suchy kran źle mi się kojarzy. Ja też biorę podobny zestaw (jak dokupię nakrętkę 5/8". Ale najwyżej będzie mniej estetycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ja mogę wziąć reduktor z trójnikiem na 2 kegi, połączenie przez szybkozłączkę 1/2' ale wszystko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Podejrzewam, że na zlocie piwowarów to piwa będzie po dziurki w nosie. Ale jeżeli nie, to też mogę zabrać keg - do wyboru Cream Ale czy Bud Light? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 CODER - piwa nigdy za dużo. Twoje piwa są bardzo dobre, więc nie ma znaczenia co zabierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ale jeżeli nie, to też mogę zabrać keg - do wyboru Cream Ale czy Bud Light? Ja głosuję za Cream Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Podejrzewam, że na zlocie piwowarów to piwa będzie po dziurki w nosie. Ale jeżeli nie, to też mogę zabrać keg - do wyboru Cream Ale czy Bud Light? Przywieź Creama. Porównamy z moim. Jeszcze mi parę butelek zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Szczerze powiedziawszy też jestem za Cream Ale. No to będzie ciekawie Ja tam rozpromuję Św. Patryka (to co jeszcze ostało) i Czerwoną Banę, czyli takie moje specjały domowego browarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 A ja mam pytanie. Zamierzam jechać jakoś rano. Od której można się wprowadzać do pokoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 A ja mam pytanie. Zamierzam jechać jakoś rano. Od której można się wprowadzać do pokoi? Nie mamy jakiś specjalnych ram czasowych jeżeli chodzi o przyjazd. Spokojnie możesz przyjechać wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Moja Dominika,13 lat, pyta,czy będą jacyś Jej rówieśnicy, czy będzie za przedszkolankę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi