Jejski Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Natknąłem się na artykuł w BA z października 2007 gdzie jest screen ówczesnej mapy. Dokładam fotkę z dzisiaj i zadam pytanie na spostrzegawczość. Czy są jakieś różnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No proszę proszę ps: Uprzedzając ewentualne pytania Tak - pamiętam o koniecznych zmianach i modyfikacjach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Ile różnic trzeba znaleźć i co jest nagrodą ?? :) p.s. imponujący przyrost Edytowane 19 Lutego 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wydaje mi się że nawet ta dzisiejsza mapa to kropla w szklance herbaty.Piwowarów jest więcej tylko nie ma ich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak się powiększy mapę to już tak czerwono nie jest. :) Niedawno dowiedziałem się, że u mnie w rejonie jest jeszcze kilku piwowarów, którzy o forach naszych nigdy nie słyszeli i spotykają się regularnie na degustacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak się powiększy mapę to już tak czerwono nie jest. :) Niedawno dowiedziałem się, że u mnie w rejonie jest jeszcze kilku piwowarów, którzy o forach naszych nigdy nie słyszeli i spotykają się regularnie na degustacje. Tak samo jest moim rejonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Z kolei u mnie (Wołomin - Kobyłka - Zielonka) okazało się, że z zaznaczonych na mapie browarów domowych nie działa już żaden oprócz mojego. I znalazłem tylko jedną parę piwowarów w okolicy, którzy czasem robią jakieś piwko z puszek, ale odkąd nie można kupić puszek Johna Bulla, to jakoś im się nie chce. Teraz próbuję ich przekabacić na zacieranie - na razie uwierzyli, że dadzą radę w swojej kuchni (jak się okazało, ja mam mniejszą ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 U mnie przez te 4 lata coś drgnęło , widzę nawet browar w odległości 15 km o którym nic nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Natknąłem się na artykuł w BA z października 2007 gdzie jest screen ówczesnej mapy. Dokładam fotkę z dzisiaj i zadam pytanie na spostrzegawczość. Czy są jakieś różnice? W zasadzie wtedy nastąpił przełom, już kilka dni po tym niusie było dużo bardziej czerwono. Data umieszczenia wiadomości przez BA pokrywa sie często z rejestracją starszych stażem forumowiczów. Edytowane 19 Lutego 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Po 2007 domowych browarów też chyba troszkę przybyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 niepodważalnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ja wiem że u mnie jest kilku piwowarów, bo kurier przywożąc mi paczki z BA powiedział, że nie jestem jedynym odbiorcą. Niestety nie bardzo znam innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Kurierzy to kopalnia wiedzy. Mój też mi mówił, że niedaleko mnie ktoś warzy (josefik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ja kilka razy pytałem kurierów, ale nigdy żaden nie woził podobnych paczek w okolicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Aż dziwne - w Lublinie i okolicach patrząc na mapę (trzymamy się tematu ) to zagłębie piwowarskie. A może u nas po prostu kurier - plotkarz? Edytowane 19 Lutego 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No, ja prosiłem aby ci ludzie sie skontaktowali ze mną przez piwoorga ale jak narazie cisza. Chętnie bym popróbował inne piwa. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Aż dziwne - w Lublinie i okolicach patrząc na mapę (trzymamy się tematu ) to zagłębie piwowarskie. A może u nas po prostu kurier - plotkarz? Akurat ja warzę i odbieram paczki w Kłoczewie.. lubelskich piwowarów (trzech ) to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scovron Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Natknąłem się na artykuł w BA z października 2007 gdzie jest screen ówczesnej mapy. Dokładam fotkę z dzisiaj i zadam pytanie na spostrzegawczość. Czy są jakieś różnice? Tak mnie to natchnęło, że aż sobie lokalizację w profilu dodałem. Przy okazji dowiedziałem się, że w promieniu 500 metrów mam trzech innych piwowarów, aczkolwiek raczej mało aktywnych na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 (edytowane) Do mnie nie masz daleko. Z Białołęki do Wołomina to dwa rzuty beretem. A, Wujcio Shaggy jest aktywny na browarbizie, tu się raczej nie udziela. Edytowane 20 Lutego 2011 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi