mcpol1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 kto powtórzy? [media] [/media] Jacer nie dołuj mnie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Idzie zima nie ma na to rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Głównie dla fanów BrewingTV: [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tytuły hitów filmowych po Śląsku: Quo Vadis- Kaj leziesz? Przemineło z wiatrem- Pitło z luftem Obcy- Gorol Nie kłam kochanie- Cie ciulej franco Deja vu- Jo żech to już kaś widzioł Mamma Mia!- Ło Pierona! Psychoza- Na dekiel mu pizło King Kong- Dupno Afa Leon Zawodowiec- Lyjo Fachman W pustyni i w puszczy- W piochu a w krzokach Sala samobójców- Izba zdechloków Wzgórza mają oczy- Hołdy majom ślypia Piraci z Karaibów: skrzynia umarlaka- Chachory na szifie: kastlik umrzika Jestem Bogiem- Jo żech je Pónboczek Wyznania Gejszy- Motyka Pedziała Iron Man- Chop Żelazko Ptaki ciernistych krzewów- Ptoki na wieprzkach Nie kłam, kochanie- Nie fandzol libsta Szczęki- Gybis Upiór w operze- Bebok we tyjatrze Obcy- decydujące starcie- Gorol- ostatnio haja Klopsiki kontratakują- Zaś piere karminadlami Uciec, ale dokąd?- Pitać, yno kaj? Uciekająca Panna Młoda- Libsta co pitła Piękna i bestia- Gryfno i bebok Głupi i głubszy- Dwa gorole Naga broń- Sago flinta Zmierzch- Ćmi sie Jejski i olgierd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ciąg dalsze tego co wyżej (albo początek?). Jejski i olgierd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kilka innych: Gryfno dziołcha – Pretty Women Szmaterlok i Arbajciok – Motyl i Skafander Karlik co sie wyasił – Karol, człowiek który został papieżem Jo je na ja – Jestem na tak Zchacharzone frelki- Galerianki Chop co mo 10 lot do Abrahama – Czterdziestolatek Chop , kiery mo ruła jak żodyn – Niespotykanie spokojny człowiek Chachor w blaszoku – Robocop Śmiertka jako klapsznita – Śmierć jak kromka chleba Szlauchy we fligerze – Węże w samolocie Poszkryflano frela – Dziewczyna z tatuażem Łonaczenie na kecioku – Wirujący seks Co poleciało na wiyrch musi zlecieć na douł – Grawitacja Po ptokach - To już jest koniec Seblecone Frelki – Showgirls Karlik, Ty pieronie! – Och Karol Wróg u bram – Gorol w ajnfarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Silent Hill - Sosnowiec, bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigman Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nowe piwo z browaru Flying Doge Wiem, że większość ludzi nie zna tego mema, dlatego będą hejtować i powiedzą, że nieśmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) świąteczne życzenia od Chucka Jak dla mnie filmik roku [media] [/media] Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Wilkor Qbarus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 pralka automatyczna http://www.liveleak....=ff8_1387813890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zapewne słyszeliście już nową piosenkę Michała Wiśniewskiego pt. "filiżanka": Teraz mamy nową wersję, bardziej związaną z tematyką tego forum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Drugie lepsze hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Cześć. Silent Hill - Sosnowiec, bezcenne Nie wiem co Cie tak rozśmieszyło twoje miasto ma podany wyższa wysokość n.p.m. niż Sosnowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na marginesie ostatnich przepychanek między Radziem Sikorskim i Kamerunem na tłiterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) dziś byłem w pracy w magazynie odzieżowym i pod ścianą stał taki piękny pojazd napędzany pilarką spalinową Edytowane 14 Stycznia 2014 przez gigo korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 boski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 i śmiga podobno do 50km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tylko do zgaszenia silnika musi się obrócić, reszta full wypas Łańcuch jakiś taki mało używany....., ale zima darmowe grzanie d..y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrorl Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 - Jak sprawić, żeby Rosjanin stał się podobny do Japońca? - Dać mu się napić ciepłej wódki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 uwaga na gołębie [media] [/media] crocco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Osiemnastka w łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi