rubezahl Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Przypadkiem trafiłem na zapomniane perełki, jedna z nich: http://www.youtube.com/watch?v=yo2DuXoxg_8&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 = > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Akcent świąteczny http://pokazywarka.pl/wff8as/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Warto doczytać opis do końca. Takiego marketingu dawno nie widziałem http://moto.allegro.pl/fiesta-xr2i-rs1800-130km-i1570220632.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Znam tą fiestę, widziałem ją na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A właściciela znasz ?? ciekaw jestem co bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A właściciela znasz ?? ciekaw jestem co bierze Nie, nie znam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=8zif3SBHEZ0&feature=feedlik Bue hehehehehehehe ...... EDIT: Oglądam już czwarty raz !!! Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jak się człowiek śpieszy, to napisów nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Jakiś problem? Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Error 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Czy ktoś tak przygotowuje starter drożdżowy??? http://pl.justin.tv/maineyak/b/285089498 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 a myślałem że ja przeginam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 I kto teraz powie, że browar to nie apteka? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Wassup !!! Edytowane 9 Maja 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie wiem czy było, ale wklejam dla fanów i fanek Flashdance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Star wars http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AC17a2yj3Wg Edytowane 12 Maja 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nsz_7zugwqQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Na siłowni gruby facet podchodzi do instuktora: - chciałbym zrobić wrażenie na tamtej lasce, której maszyny mam użyć? - taką maszynę mamy na zewnątrz budynku - to bankomat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Mała kompilacja - Wiesz, że wczoraj umarłnasz kierownik? - Wiem. Czytałem w gazecie. A nie wiesz, kto jeszcze z nim zmarł? - Jak to "z nim"? - No popatrz: "Wraz z nim odszedł jeden z największych specjalistów..."! Żona do męża: - Kochanie, ale ja nie chcę do mamy ! - Zamknij się, kop ! Byłem dzisiaj z żoną na zakupach. Zaczęła narzekać: "dlaczego w jednym sklepie mam rozmiar 12 a w drugim 14?". Odparłem: "bo między nimi jest McDonald's" - Kasia, gdzie jesteś? - W ubikacji, mamo! - Co tam robisz? - A co się robi w ubikacji? - Znowu palisz, gówniaro?! Wzburzeni rodzice podbiegają do trzynastoletniej córeczki: - Ach ty! Niedobra dziewczynko! My z tatusiem już wszystkie bary i dyskoteki w okolicy oblecieliśmy! A ona siedzi sobie na placu zabaw w piaskownicy i babki lepi! Z pewnego żeńskiego forum: - Dziewczyny, jaki moment kłótni z mężem najbardziej lubicie? Ja, to lubię najbardziej, jak on po pracy wraca i tylko wchodzi do domu, a wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Na siłowni gruby facet podchodzi do instuktora:- chciałbym zrobić wrażenie na tamtej lasce, której maszyny mam użyć? - taką maszynę mamy na zewnątrz budynku - to bankomat. przypomniało mi to pewien dowcip zagadkę: -gdzie kobiety mają punkt G? -na końcu słowa shopping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Na siłowni gruby facet podchodzi do instuktora:- chciałbym zrobić wrażenie na tamtej lasce, której maszyny mam użyć? - taką maszynę mamy na zewnątrz budynku - to bankomat. To mi przypomniało śmieszną sytuację z siłowni (rzadko tam bywam): Kolega zabiera się do wyciskania sztangi. Zakłada 100kg. Nie daje rady. Zmniejszamy obciążenie do 75kg. Nie daje rady. Zmniejszamy do 50 kg. Z ledwością udało się zrobić 3 powtórzenia. Reakcja dwóch obserwujących nas "pakerów" (żeby nie użyć nie lubianych przez niektórych słów "Koksy" czy "ABSy"): "Dobrze stary!, Dajesz!" i gest kciukiem do góry. Szydera na maksa. Przechodzimy na bieżnię. Bieganie akurat to nasza mocna strona. Po chwili na sąsiedniej bieżni pojawia się jeden ze wspomnianych wcześniej pakerów. Nie mija pięć minut, a koleś zlany potem, ledwo dyszy, my dalej biegniemy sobie spokojnie (podobnym tempem). Reakcja kolegi: "Dobrze stary! Dajesz!" i kciuk do góry. Mordercze spojrzenie pakera - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi