scooby_brew Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 http://youtu.be/jxI0aCJ_2x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Fotka ze strony http://klopsztanga.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Polecam film Manna Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Widziołech,gynialny. To se łobejrzijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 crocco ja bym zaczął od Angelusa a później filmy KFNu bo jest ich kilka. Byzuch, Byzuch2, Kant-pol, Msza, Jak przed wojną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Byzuch "ojgyn mogymy se auto do garażu dać? bo u wos w polsce kradnom auta" Kant-Pol " ty że je tirówa ja? to wek mi z auta ! " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Taaa i jeszcze: - podwieźć cie? - po dwieście pięćdziesiąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Klucznioka mom wszystki oprócz nowego o Cnocie.Oryginały z podpisym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Znalezione w sieci : Konferencja właścicieli browarów, a po jej skończeniu wspomniani szefowie wybierają się do baru. Szef browaru Okocim podchodzi i mówi: - Proszę najlepsze piwo świata - oczywiście Okocim. Kolejny szef zamawia: - Poproszę najlepsze polskie piwo - Warka Strong Kolej na szefa Lecha, zamawia: - Lej pan najlepsze piwo - Lecha oczywiście. Na koniec podchodzi szef Żywca: - Poproszę Colę. Barman jest trochę zdziwiony, ale podaje colę. Pozostali szefowie patrzą jednak na tego z Żywca i pytają: - Dlaczego wziąłeś colę? - Skoro wy nie pijecie piwa to i ja nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 sweet focia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Cycki i piwko (cycki i piwko) Duże cycki i piwko (cycki i piwko) Dziękuję Bogu, Wszechmogącemu, za cycki i piwko (duże cycki i piwko) Jak polujący na sarenki (cycki i piwko) Dziękuję Bogu, że nie jestem pedał (dziękuję Bogu) Lubię tylko 2 rzeczy i to cycki i piwko (duże cycki i piwko) Małe cycki i piwko powiedziałem wielkie cycki i piwko Oh Bóże kocham te pier...ne cycki i piwo (duże cycki i piwko) A teraz dla dziewczyn: Kiełbaski i winko (małe kiełbaski i winko) Małe kiełbaski i winko (są w porządku) Jeśli masz ochotę na kiełbaskę możesz spróbować mojej Małe kiełbaski i gry, włóż kiełbaskę w bułeczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) TAI CHI cóż za synchronizacja Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez tomo33 leszcz007 i korzen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 grubo s3bbar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Hehe dobra stop klatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://www.behance.net/gallery/16146169/Super-Hero-Beers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 super skunks beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jarzyn_waleczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Konkurencja dla Kopyra?? Postanowiłem też uważyć sobie Weizenblocka bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 "To piwo jest dobre, bo jest dobre, i aż zaskakuje tym jak jest dobre." "Tak bogaty smak że ciężko go opisać" Dzięki za poprawę humoru z rana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Konkurencja dla Kopyra?? ten Pan zdecydowanie jest bezkonkurencyjny..... kabaret jakich mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dzięki za poprawę humoru z rana;) Nie całkiem moja zasługa - wypatrzone na BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ot zabawna ciekawostka - kupowałem dziś skrzynki od pewnej pani zGliwic, część skrzynek z butelkami. Przez przeoczenie pani okazało się że parę butelek jest pełnych! Skrzynki to pozostałości po działalności gosp. Tym sposobem stałem się posiadaczem paru Redsów, Karmi, Becka oraz Zagłoby. Z terminem przydatności do 2006r przeczekały sobie w piwnicy 8 lat. Narazie otwarłem z ciekawości Karmi kawowe, czy też capucino. Nie zepsuło się, smakowało jak to karmi słodkie z posmakiem kawy. Ciekawe co czycha w pozostałych butelkach, czy nadal zdatne do spożycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Dzsiaj jest oficjalny Dzien Star Wars; May The Fourth Be With You! Edytowane 4 Maja 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 To jest naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi