zasada Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 http://repostuj.pl/img/95148/otwieracz-mocny-sztuk-jeden/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Cześć. Nie rozumiem co w tym jest lol? cały czas tak wożę kegi fermentory i co inio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 no widzisz, ja wożę w bagażniku, może dla tego mnie to śmieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) KUrde ;-) Gratuluje dużej fury Edytowane 3 Lipca 2014 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Piwo neptun? Skad to piwo bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ciekawe jak to musi śmierdzieć jak postoi w zielonym szkle parę dni na słońcu. No chyba, że chmielą homeopatycznie, jak swojego "pilsa" http://www.wykop.pl/ramka/2071816/perfidna-kopia-piwa-od-browaru-alebrowar-wstyd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 To się chyba tu nadaje http://wmeritum.pl/ceny-piwa-pojda-gore/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Minimalne ceny za alkohol sa dyskutowane UK of lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Wyższe ceny = więcej piwowarów a do budżetu nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Wyższe ceny = więcej piwowarów a do budżetu nic. Nie śmiej się następni będą domowi piwowarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tez o tym pomyślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 https://i.chzbgr.com...8928/h08560DCF/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nie wiem czy było ale się uśmiałem więc wklejam Milioner zrobił przyjęcie urodzinowe. Zaprosił mnóstwo ludzi, nagle woła wszystkich nad basen i mówi: - Organizuję konkurs - kto przepłynie basen pełen krokodyli otrzyma nagrodę, czyli 1 000 000$. Brak chętnych. - OK - mówi milioner - dostanie milion i moje Ferrari... Nadal brak chętnych. - Hmm... Milion dolców, Ferrari i... moją najlepszą ku*wę! Nagle plusk i... w basenie gość macha ręk ami ile sił i płynie tak szybko, jak tylko daje radę. Wychodzi po drugiej stronie basenu i zdyszany mówi: - Gdzie jest ta ku*wa? Na to milioner: - Spokojnie, masz tu milion dolarów... - Gdzie jest ta ku*wa? - powtarza gość z basenu. - Spokojnie, masz milion i moje Ferrari... Na to zadyszany gość: - Gdzie jest ta ku*wa co mnie wepchnęła?! amorph 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Magiczne jabłka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ogłoszenie parafialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ciekawe czy autentyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ciekawe czy autentyk? Pewnie tak. W Cudach na Kiju w Warszawie wisi/wisiało coś podobnego, tyle że o sprzedaży piwa z sokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ciekawe czy autentyk? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi