zgoda Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Nie zgadzam się. Wpierw trzeba przybyć na spotkanie a wyniki będą w trakcie. Zdrowie i do zobaczenia W poniedziałek Rammstein w Gdańsku. Z roboty bym się zwolnił, ale koncertu nie odpuszczę. Dlatego - będę kibicował mojemu Siekierowi zdalnie. Zdrowie sędziów, będzie im potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Pieronie można prosić jakieś wytyczne godzinowe ? koło której będą wyniki ? muszę wyjazd z rodzinką zaplanować by mnie wyrzucili w okolicy i bym mógł dokuśtykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Pieronie można prosić jakieś wytyczne godzinowe ? koło której będą wyniki ? muszę wyjazd z rodzinką zaplanować by mnie wyrzucili w okolicy i bym mógł dokuśtykać Nie bardzo rozumiem i nie ma co gdybać. Konkurs rozpocznie się ok. 12/30 a wyniki prawdopodobnie ok. 16-tej. Spotkanie jest od 12-tej do 17-tej więc jest sporo czasu na degustacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Szkoda że tak wcześnie, bo na sobotę zaplanowane warzenie... Ale trudno, jakoś wstana i wsiedna w bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Szkoda że tak wcześnie, bo na sobotę zaplanowane warzenie... Ale trudno, jakoś wstana i wsiedna w bana Synek, tyś jest mody to dosz rady giździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Do zobaczyska w Spiżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Skoro ma się skończyć o 17, to przekładam warzenie na jutro, bo dziś jeszcze z rodzinką na basenie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Sam konkurs myślę że wcześniej się skończy. Tak więc do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLINKA Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Adaś dzięki za imprezkę. Miło było ponownie spotkać ze znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Komisja w składzie: - Tomasz Rogaczewski (Przewodniczący); - Jan Szała - Łukasz Jajecznica - Andrzej Grzeliński wyłoniła zwycięzców II Śląskiego Konkursu Piw Domowych. I miejsce - Piotr Wypych II miejsce - Robert Orszulak III miejsce - Jarosław Zgoda IV miejsce - Marek Becherka V miejsce - Jacek Stachowski. Wielkie GRATULACJE dla ZWYCIĘZCÓW !!!! Zwycięzcy otrzymają dyplomy oraz nagrody dzięki sponsorom PIWOWIN, Centrum Piwowarstwa, Browamator oraz Jabra, którym to wielkie dzięki. Do zobaczenia już w kwietniu, kiedy to odbędzie się kolejna edycja. Edytowane 13 Listopada 2011 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla zwyciężców, przede wszystkim dla Piotra. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla wszystkich startujących i dla tych co tylko kibicowali Miło było znów zobaczyć starych znajomych i poznać nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla nagrodzonych! Jeżeli zwycięskim piwem był Fokker, to zaiste zacne to piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratuluje najlepszym , ale ciekaw jestem czy moje piwko zajeło chociaż 21 miejsce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziękuję bardzo Organizatorowi jak i wszystkim przybyłym piwowarkom i piwowarom za mile spędzone popołudnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 O jakże się cieszę z tego III miejsca. To mój pierwszy udany występ w konkursie. Gratulacje dla laureatów i wielkie podziękowania dla organizatorów. W szczególności dla Adama, że bardzo ułatwił przekazanie piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów i Adasia za organizację ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekulak Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratuluję , szkoda że nagłe wypadki nie pozwoliły mi na odwiedziny Spiża . Zapewne super impreza i szanowne grono piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Metryczki będą rozsyłane na skrzynki mailowe. Dajcie mi tylko trochę czasu, bo nawet ich nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 O jakże się cieszę z tego III miejsca. To mój pierwszy udany występ w konkursie. Gratulacje dla laureatów i wielkie podziękowania dla organizatorów. W szczególności dla Adama, że bardzo ułatwił przekazanie piwa. I tu tez Ci pogratuluje, swoja droga chyba mam gdzies w czelusciach piwnicznych Twojego siekiera jesli dobrze pamietam. Bede go niebawem degustowal. Oczywiscie gratki dla wszystkich laureatow i dla organizatorow tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratulacje dla laureatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi