bielok Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Cześć. Jak to kiedyś napisał Jozefik - grunt to chwytliwy tytuł Dziś ostatni raz idę do pracy w TPSA, pracowałem tam przez ostatnie niemal 23 lata. Trochę żal, ale ostatni rok tak dał mi w kość że podjąłem tą nieodwołaną decyzję. Przede mną sporo strachu o przyszłość ale myślę że jakiś dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chyba z tepsą kiepsko, skoro nie tylko abonenci odchodzą, ale i pracownicy.. Powodzenia na nowej drodze życia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A jak sami nie odchodzą to ich zwalniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Powodzenia!! Trzymam kciuki!! Jaka Tepsa jest, każdy widzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Powodzenia w wielkim świecie!!! Wszędzie lepiej niż w korporacji. My walczymy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Powodzenia Grzesiu!!! Myślę że dobrze zrobiłeś bo ja będę miał podobnie (szkoda, bo fajny fotel miałem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ale straszysz. Myślałem, że rezygnujesz z warzenia, a Ty tylko wybrałeś wolność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jesteśmy z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nic tylko szukać teraz posady piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Przede mną sporo strachu o przyszłość ale myślę że jakiś dam rady Pewnie,że dasz radę ! Trzymam kciuki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czyżby minibrowar w B-B miał nowego piwowara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Matka Tepsa i jej dzieci już płaczą za Tobą ! (tylko jeszcze o tym nie wiedzą ) Ja bym Ci zgody na odejście nie dał... Powodzenia na nowej drodze życia z dala od Macierzy! Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 brawo brawo brawo jestem dumny z ciebie olej ich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A akcje pracownicze chociaż wymieniłeś na ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Też mi sie coś zdaje że będziesz warzył Bielitzera.... W każdym razie tepsa leży i kwiczy. Nie ma sensu tonąć razem z nią. Mój kuzyn bardzo długo pracował w tepsie ale w Cieszynie. Znudziło mu się i wyjechał do Irlandii. Oczywiście po podjęciu pakietu należnych mu udziałów firmy Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez gesio0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Znów dzwonili do mnie z tepsy aby obniżyć mi rachunek, tylko, że ja od dawna u nich nie jestem. Nawet nie chciało mi się tłumaczyć, bo mieli sobie odznaczyć w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Znów dzwonili do mnie z tepsy aby obniżyć mi rachunek, tylko, że ja od dawna u nich nie jestem. Nawet nie chciało mi się tłumaczyć, bo mieli sobie odznaczyć w systemie. To akurat nie dzwoni tpsa. Jest nowa firma telekomunikacja novum. Przedstawiają się tak, żeby klient się nie pokapował i zamówił u nich usługę. Wg mnie oszusici. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Grzesiu powodzenia ! Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Słyszałem, że w Bielsku nowy mały browar się szykuje, może by tam piwowara szukali . Nie wiem kiedy otwierają ale z chęcią bym wpadł na piwko bo akurat bywam w Bielsku ostatnio w związku z robotami kanalizacyjnymi na Olszówce (dokładniej okolice Sarniej ) Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 10 maja mają podobno otwarcie albo w każdym razie 10ego ma być już piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Grzesiu gratuluję odwagi i życzę powodzenia! Twoje zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie pękaj idź do Netii żartowałem .Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cześć Dzięki wszystkim za dobre słowo. Akurat mam możliwość odejść z racy do pracy i będę pracował jako podwykonawca podwykonawcy TPSA w wyuczonym zawodzie mistrza linii telekomunikacyjnych ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 I wreszcie mamy prawdziwego Mistrza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cześć I wreszcie mamy prawdziwego Mistrza! Egzamin zdany przed komisją Kuratorium Oświaty w Gdańsku w maju 2001r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi