Spotter Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja również przyłączam się do gratulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratulacje dla finalistów, wyróżnionych oraz Grand Championa 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratulacje dla GCh i wszystkich nagrodzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Pozdrawiam i gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratulacja dla Grand Championa i wszystkich medalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Janek najszczersze gratulacje!!!! Gratulacje również dla pozostałych medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 I ja pogratuluję - Janek jesteś już wielki i na pewno większy ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratuluję wszystkim laureatom, szczególnie GCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Janek tak trzymaj , oczywiście gratulacje dla wszystkich medalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wiadomo kiedy można się spodziewać pełnych wyników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratuluje Janek GCh i pozostałym uczestnikom też składam gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Grand Championowi oraz niektórym finalistom miałem zaszczyt gratulować osobiście wczoraj. :) Dzisiaj jeszcze raz składam gratulacje dla wszystkich finalistów i życzę kolejnych sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wszystkim medalistom gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek-123 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Wyniki dla nie posiadających czytnika pdf: Grand Champion : Jan Szała z piwem Kolsch RIS 1. Jacek Michna (szop007) 2. Tomasz Rogaczewski (tieroo) 3. Krzysztof Kula (kuli) BGSA 1. Jan Szała 2. Krzysztof Kula (kuli) 3. Szymon Kierszniowski (sziszi) Lager Wiedeński 1. Waldemar Szweda 2. Łukasz Chrząszcz (vettis) 3. Łukasz Jajecznica (LJajecznica) Tmave 1. Jacek Michna (szop007) 2. Przemysław i Maciej Domagalscy (przemo70) 3. Piotr Wypych (coder) Kolsch 1. Jan Szała 2. Artur Nabrdalik 3. Adam Szydło Szkockie 70/- 1. Tomasz Rogaczewski (tieroo) 2. Gabriela i Michał Bujok (Gabi, Bujager) 3. Daniel Duda Niestety nie znam wszystkich nicków, prosze o ew. uzupełnienie. Jan Szała - (roboczo zwany wogosz junior) upraszany jest o wymyślenie sobie jakiegoś godnego loginu - sugeruję GC2011 Gratuluję Grand Championowi i pozostałym zwycięzcom - a jak widać szop007 i Janek wygrali po dwie kategorie - taka sytuacja nigdy się jeszcze nie zdażyła w historii konkursu żywieckiego, a tu aż dwukrotnie!. Gratuluję też serdecznie debiutantom, jak widać czołówka coraz bardziej się rozszerza i to cieszy. Poziom piw był wysoki. Zdarzały się piwa nieco gorsze, ale te z podium spokojnie wytrzymują porównanie z najlepszymi komercyjnymi przykładami stylu. Dziękuję piwowarom z festiwalu za miło spędzony wspólnie czas, wczorajszy dzień był dla mnie najmilszym w całej karierze piwowarskiej: sędziowanie w przemiłym gronie wysokiej klasy specjalistów, dobrze przyjęcie moich piw kwaśnych, także przez zawodowych degustatorów, i wreszcie nagroda, pierwsza od dwóch lat - po takiej przerwie sukces wspaniale smakuje. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez coder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Gratulacje jeszcze raz. Janek z Jackiem zaszaleli. Jak zawsze za krótko. Koncert Kultu chyba najlepszy na jakim byłem. Dzięki coderowi wiem, że nie muszę specjalnie wylewać Dubbla z warki nr 43, bo takie kwasy są pożądane :| Edytowane 19 Czerwca 2011 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wyniki dla nie posiadających czytnika pdf: Grand Champion : Jan Szała z piwem Kolsch RIS 1. Jacek Michna (szop007) 2. Tomasz Rogaczewski (tieroo) 3. Krzysztof Kula (kuli) BGSA 1. Jan Szała 2. Krzysztof Kula (kuli) 3. Szymon Kierszniowski (sziszi) Lager Wiedeński 1. Waldemar Szweda 2. Łukasz Chrząszcz (vettis) 3. Łukasz Jajecznica (LJajecznica) Tmave 1. Jacek Michna (szop007) 2. Przemysław i Maciej Domagalscy 3. Piotr Wypych (coder) Kolsch 1. Jan Szała 2. Artur Nabrdalik 3. Adam Szydło Szkockie 70/- 1. Tomasz Rogaczewski (tieroo) 2. Gabriela i Michał Bujok (gabi) 3. Daniel Duda Niestety nie znam wszystkich nicków, prosze o ew. uzupełnienie. Jan Szała - (roboczo zwany wogosz junior) upraszany jest o wymyślenie sobie jakiegoś godnego loginu - sugeruję GC2011 Gratuluję Grand Championowi i pozostałym zwycięzcom - a jak widać szop007 i Janek wygrali po dwie kategorie - taka sytuacja nigdy się jeszcze nie zdażyła w historii konkursu żywieckiego, a tu aż dwukrotnie!. Gratuluję też serdecznie debiutantom, jak widać czołówka coraz bardziej się rozszerza i to cieszy. Poziom piw był wysoki. Zdarzały się piwa nieco gorsze, ale te z podium spokojnie wytrzymują porównanie z najlepszymi komercyjnymi przykładami stylu. Dziękuję piwowarom z festiwalu za miło spędzony wspólnie czas, wczorajszy dzień był dla mnie najmilszym w całej karierze piwowarskiej: sędziowanie w przemiłym gronie wysokiej klasy specjalistów, dobrze przyjęcie moich piw kwaśnych, także przez zawodowych degustatorów, i wreszcie nagroda, pierwsza od dwóch lat - po takiej przerwie sukces wspaniale smakuje. Piotrek, nawet nie wiesz, jak się cieszę z Twojego podium Jeszcze raz serdecznie gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Janek jesteś wielki :beer: Gratulacje !!! Gratulacje dla pozostałych laureatów na browar.biz Janek na nick ecc81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Było strasznie miło porozmawiać z piwowarami i poznać wielu nowych. Gratulację dla wszystkich medalistów oraz szczególnie dla Pana z GŻ (nazwiska nie pamiętam niestety), który zgarnął w konkursie pracowniczym większość nagród. Parę zdjęć dodałem już do galerii http://www.piwo.org/galeria/thumbnails.php?album=227 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich, a przede wszystkim dla Janka. Piwa na wysokim poziomie, nie tylko w konkursie ale też w alei piwowarów domowych. Było na prawdę dużo świetnego piwa. U Wogoszów wszystkie piwa wspaniałe, doskonałe piwo Jkocurka i dużo dużo innego dobrego piwa. Impreza bardzo udana i na bardzo wysokim poziomie. Kto nie był niech żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jakoś szybko minął mi ten weekend Dzięki wszystkim za miło spędzony czas i super piwa do spróbowania. Niestety brakło mi trochę czasu aby podegustować wszystkie piwa które chciałam, a przede wszystkim aby pogadać. Jak to w życiu coś za coś Prawie całą sobotę spędziłam ucząc dziennikarzy warzyć piwo, mam nadzieję, że dzięki temu będą przychylnie patrzeć na nas piwowarów domowych. Już dziś są pierwsze efekty http://tvp.info/panorama/wideo/19062011-1800/4595782 . Tym razem grupa była bardziej zdyscyplinowana i zainteresowana tematem niż w ubiegłym roku Ja za to nadal nie bardzo mogę chodzić, bo odparzyłam sobie nogi w trampkach od gorącej podłogi na warzelni Było mi również bardzo miło (choć się strasznie zestresowałam) odczytywać wyniki konkursu na najlepsze piwo uwarzone przez pracowników Grupy Żywiec, którzy wcześniej trafili pod moje oko na warsztaty piwowarskie. Elroy - Chłopak z GŻ, który zgarnął prawie wszystko to Arek Kiliński Jeszcze raz gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dziękuję piwowarom z festiwalu za miło spędzony wspólnie czas, wczorajszy dzień był dla mnie najmilszym w całej karierze piwowarskiej: sędziowanie w przemiłym gronie wysokiej klasy specjalistów, dobrze przyjęcie moich piw kwaśnych, także przez zawodowych degustatorów, i wreszcie nagroda, pierwsza od dwóch lat - po takiej przerwie sukces wspaniale smakuje. Coder Twoje piwa jak nie mają kwasu i końskiej derki, to jakby im duszy brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dziękuję piwowarom z festiwalu za miło spędzony wspólnie czas' date=' wczorajszy dzień był dla mnie najmilszym w całej karierze piwowarskiej: sędziowanie w przemiłym gronie wysokiej klasy specjalistów, dobrze przyjęcie moich piw kwaśnych, także przez zawodowych degustatorów, i wreszcie nagroda, pierwsza od dwóch lat - po takiej przerwie sukces wspaniale smakuje.[/quote']Coder Twoje piwa jak nie mają kwasu i końskiej derki, to jakby im duszy brakowało. Mi smakowało i chętnie degustowałem i będę degustował Twoje piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Już dziś są pierwsze efekty http://tvp.info/panorama/wideo/19062011-1800/4595782 . Dodam, że od 22 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi