ijon Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Faktycznie z Piwodziejem kontakt bywa cięzki. I tak ostatniecznie wysłali niekompletne zamówienie bez jakiekoliwek informacji że nie mają już drożdży płynnych. Co prawda dołożyli w gratisie inne ale niestety nie wystartowały. I trzeba było domawiać gdzie indziej - strata czasu i pieniędzy za przesyłkę . Edytowane 4 Stycznia 2012 przez ijon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Faktycznie, zepsuli się na maksa. Na początku działalności byłem zadowolony, teraz jestem bardzo średnio zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Hej, byłem w czeskim Hawierzowie (Havirov ) w sklepie http://www.pivotekahavirov.cz i moje wrażenia dość pozytywne. Porównując ceny np. brewkitów to na nie których można zaoszczędzić ponad 10 zł na innych rzeczach jest średnia przebitka. maja kilkanaście sprzętów potrzebnych do domowego wyrobu piwa(za wyjątkiem słodów pełno ziarnistych - a przynajmniej nie widziałem) jak i domowego wyszynku. Posiadają też piwne kosmetyki, oraz gadżety : szklanki, kalendarze czapki, breloki, książki i czasopisma. Jak ktoś będzie tam przejazdem to śmiało morze zajrzeć i coś ciekawego kupić Fajne sa zestawy piw Np. po tłumaczeniu na polski : "Rznij się księżno" - zestaw ciemnego i jasnego piwa do zrobienia rzniętego piwa. Koszt 50 CK zestaw zapakowany w ładny kartonik z okienkiem. Ooo i mają w swojej ofercie piwa z lokalnych manufaktur piwa - polecam pszeniczne z Czernej Hory . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Radwan Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak czytam wasze narzekania na Piwodzieja i odczuwam potrzebę się nie zgodzić Ja mam z nimi udaną współpracę i polecam ten sklep. Przesyłkę mam w cenie odrobiny benzyny na dojazd w 2 miejsca w Warszawie. Co dla mnie ważne - dobry wybór słodów Castle Malting (kto używał, wie że warto), na dodatek idealnie ześrutowanych. Wybór chmielu w szyszkach (nie wiadomo czemu unikam granulatu), porządnie zapakowanego. A o chwilowych kłopotach technicznych pisali już nieraz, podobno wynikają z jakiejś czkawki po stronie dostawcy softu. Zresztą ja tych kłopotów jakoś nie doświadczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) odczuwam potrzebę się nie zgodzić Masz takie prawo ps.Dodam też że szanuję za profesjonalizm właścicieli tego sklepu Edytowane 5 Stycznia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A o chwilowych kłopotach technicznych pisali już nieraz, podobno wynikają z jakiejś czkawki po stronie dostawcy softu. Zresztą ja tych kłopotów jakoś nie doświadczyłem. Jeżeli mogę przekazać sugestię (albowiem Adelę i Michała bardzo lubię), to chyba to nie pierwszy problem z pocztą, tudzież sklepem. Moja skromna rada, wyprowadźcie się z home.pl, tudzież z shopera (nie wiem gdzie jest problem), bo szkoda klientów. Jest w czym wybierać na rynku i na pewno znajdziecie firmę która Wam pomoże w takich problemach od ręki. A i parę złotych zaoszczędzicie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja też nie narzekam na współpracę z piwodziejem, zamawiam umawiam się i odbieram (jak nie na mieście to na ursynowie) Faktycznie ostatnio mają trochę pusto w sklepie(problemy z dostawcami drożdży) ale słód jest co mnie bardzo cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Faktycznie ostatnio mają trochę pusto w sklepie (problemy z dostawcami drożdży) ale słód jest co mnie bardzo cieszy. Tak to niestety wygląda. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 bo na stronie zawsze jest mniej niż na magazynie, aby nie było problemów ze ktoś coś kupił a potem nie ma co wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mflasinski Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ciekaw jestem który z polskich sklepów sprowadzi śrutownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ciekaw jestem który z polskich sklepów sprowadzi śrutownik A no właśnie, też czekam na takowe wydarzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Twój Browar powraca z końcem stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Twój Browar powraca z końcem stycznia. Twór Browar Reactivation Tak mi się skojarzyło [media]http://www.youtube.com/watch?v=8I4gv44oVgc[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Znając życie z innym właścicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Twój Browar powraca z końcem stycznia. Nie był to zły sklep. Dobrze by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Moim zdaniem najlepsze zakupy robi się w BA. W pozostałych sklepach mają, ale wielkie G... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Moim zdaniem najlepsze zakupy robi się w BA. W pozostałych sklepach mają, ale wielkie G... Maciej rzadko, ale jak już coś napiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Moim zdaniem najlepsze zakupy robi się w BA. W pozostałych sklepach mają, ale wielkie G... poza tym warunki na zgrupowaniu mieliśmy bardzo dobre i nieprawda że dach przeciekał zwłaszcza, że prawie nie padało spoko ja też swój sklep chwalę dziedzicpruski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Moim zdaniem najlepsze zakupy robi się w BA. W pozostałych sklepach mają, ale wielkie G... Macieju daj szansę Dorotce Jacki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkii Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam, Ja w BA robie zakupy z braku laku...owszem mają duży wybór słodów ale wcale nie tanio....drożdże tak samo...liczę że HB będzie teraz rządzić zresztą HB i Piwodziej myślę że to najkorzystniejsze sklepy...nie mogę powiedzieć nic złego. Czasem niema tego i tamtego ale trudno kurcze zadowolić zachcianki wszystkich....Jedyne co w każdym sklepie moim zdaniem powinno być zawsze to słód pilzeński monachijski pale ale i drożdże dolne i do Ale Marynka i lubelski to podstawa i wszystko jak to będzie dostępne cały czas to myślę że większość się będzie zaopatrywać regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mnie brakuje w tych sklepach akcesoriów do wyrobu wina, choćby podstawowych typu korki, chipsy dębowe czy pirosiarczyn potasu. Przez to będę znów zmuszony zamówić w BA, mimo że zamówienie wyszło mi 11 zł drożdże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Macieju daj szansę Dorotce Andrzeju, sklepu Dorotki nie brałem pod uwagę. Wiadomo, że sklep dopiero się rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Andrzeju, sklepu Dorotki nie brałem pod uwagę. Wiadomo, że sklep dopiero się rozwija ...a i tak wjechałeś mi na ambicje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ...a i tak wjechałeś mi na ambicje Świetnie, myślę, że większość odczuje korzyści i zadowolenie podczas zakupów. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jeszcze lepiej jakby u Dorotki było ładnie poukładane jak w sklepie (tylko gdzie jak nie ma miejsca),wolę do niej podjechać i jeszcze co nieco znaleźć,podejrzewam,że nie wszystko bedzie w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi