dżony Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 To się pewnie rzadko zdarza, żeby znać część forumowiczów osobiście, a nie być wcześniej zarejestrowanym na forum . Jako, że to mój pierwszy post z mojego konta, wypadałoby się przedstawić. Mam na imię Janek i od 3 lat (oficjalnie ) warzę te swoje specyfiki piwopodobne, czasem z ojcem a czasem bez. Różnie to wychodzi, niekiedy włożona praca jest niewspółmierna do otrzymywanych efektów - mam kilka kwasów na sumieniu, i to takich z mojej winy . Poza tym interesuje się elektroniką, informatyką, a latem żeby odpocząć od miejskiego zgiełku to pływam kajakiem gdzieś w Borach Tucholskich. A na forum zdarzało mi się pisać "anonimowo" z konta wogosza Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) No co za nowicjusz! Uwarzyłeś może pierwsze piwo z zacieraniem? Jeszcze raz gratulacje za GC. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoirack Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) witam laureata! warzę te swoje specyfiki piwopodobne, dwie sprawy: 1. Myślałem, że specyfiki piwopodobne można tylko kupić w supermarketach. 2. Ciekawe, że za "specyfiki piwopodobne", można zostać grandchampionem na festiwalu birofila . Widać muszę się jeszcze wiele nauczyć edit: ku..... drugi:( Edytowane 24 Czerwca 2011 przez hoirack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelczyk76 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) He he - witaj Dżony I pomyśleć, że niedawno w Żywcu, w kolejce "po zupę" z przyszłym Grand Championem dyskutowałem o sensowności startowania w konkursach - ale coś się święciło, bo przekonywałeś mnie, że warto się sprawdzić - no i faktycznie WARTO! Pozdrowienia i gratulacje PS. Rozumiem, że wcześniej się nie rejestrowałeś, bo nie miałeś odpowiedniego zdjęcia do avatara , a teraz już masz! Edytowane 24 Czerwca 2011 przez strzelczyk76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Witaj i od razu przyjmij gratulacje za GC! Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 1. Myślałem, że specyfiki piwopodobne można tylko kupić w supermarketach. A ja słyszałem, że to jest właśnie prawdziwe piwo, nie jakieś tam domowe wynalazki... . A to w domu można piwo pędzić? Uwarzyłeś może pierwsze piwo z zacieraniem? Z czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Janku! Powinieneś dostać minus w reputacji za tak późną rejestrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 No dobra wiem że tak. . Za zacieranie od pierwszej warki i GC oczywiście należy się od wujka Jejskiego + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam nowego piwowara i życzę sukcesów Samych udanych warek A tak już nie oficjalnie to jeszcze raz gratulacje GC i "+" za Kolońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witamy online Janku, miło będzie pogadać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Witaj Dżony powodzenia przy pierwszej warce życzę W Browarze Zamkowym rzecz jasna Edytowane 24 Czerwca 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mi też miło powitać "nowego" na forum. Czytaj, czytaj a jak czegoś nie wiesz to pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dobrze wystartowałeś 2 posty i już 4 plusiki w reputacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nareszcie, no i przynajmniej jakiś ludzki nick wybrałeś. Avatar bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Cześć! Szkoda trochę, że "wogosz junior" odchodzi w zapomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam na forum Życzę Ci aby ten rok dostarczył Ci tyle radochy co mnie poprzedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Miło było poznać Cię w realu i miło powitać oficjalnie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witaj na forum! Taak... nick zdecydowalnie lepszy niż ecc81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam "Początkującego" !! Serdeczne GRATULACJE za GC ! Avatar stosowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam i ja Janka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Poczytaj wiki i nie zadawaj zbyt wiele pytań, zwłaszcza o bąblowaniu w rurce. No i bądź cierpliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 No to i ja witam Cię na forum Bo osobiście to już w Żywcu się poznaliśmy :) Życzę kolejnych sukcesów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam i życzę wszystkiego dobrego:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi