WiHuRa Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. admiro, Fidel, Makaron i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. uuuuu, ale się dzieje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Tak jak Tak jak Kuchni Piwowarki Agi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Jakiś porządek musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jakiś porządek musi być Właśnie tu jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 To bardzo źle się stało Bardzo lubiłem artykuły Dori. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto pisać do Piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Bez jaj... myślałem że podrzucam pomysły do kwartalnika piwowarów, a nie kwartalnika redakcji... zamykam się w sobie [;-|] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Bez jaj... myślałem że podrzucam pomysły do kwartalnika piwowarów, a nie kwartalnika redakcji... zamykam się w sobie [;-|] Nigdy nie rozumiałem autorytarnych posunięć Czesa. Tym bardziej w sytuacji gdy wszystko jest budowane praktycznie na wolontariacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A to prawda jest? Ja sądziłem, że żart o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czy był już temat to wodzie? W temacie wody wychodzi nowa pozycja spod pióra J. Palmera Water: A Comprehensive Guide for Brewers By (author) John Palmer, By (author) Colin Kaminski http://www.bookdepository.co.uk/Water-Comprehensive-Guide-for-Brewers-John-Palmer/9780937381991?b=-3&t=-20#Fulldescription-20 PS. Published: 01 July 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czy był już temat to wodzie? W temacie wody wychodzi nowa pozycja spod pióra J. Palmera Water: A Comprehensive Guide for Brewers By (author) John Palmer, By (author) Colin Kaminski http://www.bookdepos...ldescription-20 PS. Published: 01 July 2013 Hehe, to teraz crosis będziesz miał tyle roboty z tłumaczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Published: 01 July 2013 A na Amazonie... Publication Date: October 7, 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 http://www.worldbeercup.org/supporters/endorsers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 W odniesieniu powyższego linku. http://www.pspd.org.pl/pagesnews/piwowar-nawiazal-wspolprace-z-world-beer-cup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wyimki z najnowszego numeru PIWOWARA - Jesień 2013 (12) dostępne na stronie PSPD. W najnowszym numerze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wyimki z najnowszego numeru PIWOWARA - Jesień 2013 (12) dostępne na stronie PSPD. W najnowszym numerze: Ja go jeszcze fizycznie nie mam, zapewne dojdzie w przyszłym tygodniu i wtedy będę rozsyłał, baaardzo proszę o cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Wyimki najnowszego numeru PIWOWARA (13) właśnie pojawiły się na stronie PSPD Szczególnie polecamy udostępniony w całości artykuł Piotra Wypycha (coder) "Bez dekantacji". Poza tym tradycyjne już: kilka słów reaktora naczelnego, Andrzej Sadownika, prezesa PSPD, Krzysztofa Lechowskiego i 1000IBU Tomasza Kopyry. Co więcej w wersji drukowanej? Spójrzcie na spis treści Zapraszamy do lektury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czes Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ciekawy był rozbiór na czynniki pierwsze stylu Hefeweizen przez dori i fajnie by było kontynuować ten cykl dla innych stylów. Cieszę się, że się podobało Niestety dalszego ciągu w moim wykonaniu już w Piwowarze nie będzie, bo nowy Redaktor Naczelny wyrzucił mnie z redakcji. Dopiero teraz trafiłem na ten wątek... Rzeczywiście przy formowaniu redakcji w kwietniu 2013 pominąłem Dorotę. Poinformowałem ją o tym następującym e-mailem: Temat: Piwowar Data: Wed, 10 Apr 2013 18:31:41 +0200 Nadawca: Andrzej Sadownik <andrzej.sadownik@pspd.org.pl> Adresat: dorota.chrapek@pspd.org.pl <dorota.chrapek@pspd.org.pl> Czołem Dorota! Mając w pamięci niezbyt miłą współpracę w zarządzie, pomny Twoich częstych narzekań na brak czasu (co pewno skutkowało nieobecnością Twojego pióra w dwóch ostatnich numerach Piwowara), zdecydowałem się pominąć Twoją osobę w składzie nowej redakcji magazynu. Łamy Piwowara zawsze jednak będą "stały otworem" dla ciekawych, wartościowych wpisów Twojego autorstwa. Pozdrowienia, Andrzej Mogę jedynie powtórzyć, że strony Piwowara są dostępne zarówno dla tekstów Doroty, jak i każdego innego chętnego podzielić się swoimi wiadomościami / przemyśleniami ciekawymi dla środowiska piwowarskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi